čtvrtek 30. srpna 2018

Impregnace dřeva

Prodej dřeva a tlaková impregnace dřeva na zakázku. Impregnační látky Bochemit a Wolmanit. Barvy impregnovaného dřeva : zelená, hnědá, bezbarevná. Základním principem konstrukční ochrany dřeva je ochrana dřevěných prvků konstrukce před přímým působením vlhkosti v podobě.


Velký výběr a rychlost dodání impregnací na dřevo. Naše společnost má bohaté zkušenosti s ošetřením dřeva proti plísním, škůdcům a dřevokazným houbám. Našim zákazníkům jsme schopni nabídnout. Vyvzorováno na prodejně.


Už do hodin zbavíme váš dům dřevokazného hmyzu, hub a plísní. Prohlídka ZDARMA, 1 účinnost. Zdárné využití oblíbených dřevěných prvků v interiéru i exteriéru je podmíněno správnou péčí o dřevo. Jaký smysl má chemické ošetření čerstvého dřeva ? Natírání štětkou je k ničemu – dřevo popraská a dřevokazný hmyz si tam stejně cestu najde.


Přípravky k likvidaci dřevokazného hmyzu, dřevokazných hub a plísní. Aplikační roztoky pro impregnaci dřeva. Hydrofobní impregnace dřeva - ochrana proti UV záření Dřevo je všestranný materiál s ekologickými a ekonomickými výhodami, který je přírodně obnovitelný, takže šetří zdroje. Přesto, že se dřevo vyznačuje velmi dlouhou životností, není úplně odolné vůči vlivům prostředí. Popis: Dvousložkový polyuretanový lak určený k vrchním nátěrům dřeva , kovů, betonu, zdiva a plastických hmot.


Ocelové výrobky v exteriéru je však. Chemická impregnace poskytuje účinnou ochranu dřevěných výrobků proti těmto znehodnocujícím činitelům. Máme dlouholeté zkušenosti s průmyslovou impregnací dřeva , která se v Soběslavi provádí již od r. Opalování dřeva je dávná metoda impregnace dřeva.


Již naši dědové a jejich dědové opalovali kůly určené pro kotvení do země, které díky tomu lépe odolávaly hnilobným procesům a vydržely mnohem déle. Touto metodou povrchové úpravy dřeva se zabývá i naše firma. Vysoce účinný přípravek určený k preventivní povrchové ochraně dřeva v interiérech a exteriérech proti dřevokazným houbám, plísním a dřevokaznému. Vodou i lihem ředitelné přípravky pro impregnaci a ochranu dřeva před dřevokazy, klimatickými podmínkami, modráním, fungicidy a UV zářením. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Bochemit OPTIMAL FORTE je širokospektrální fungicidní a insekticidní impregnační přípravek pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva v interiéru i. Prodej impregnací realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou. Vyplněním a odesláním formuláře potvrzujete, že jste byli informováni o zpracování a ochraně osobních údajů v souladu s. Nanoimpregnace dřeva - WAProtect Hydrofobní impregnace na dřevo na bázi rozpouštědla s obsahem nano částic je určena k dlouhodobému, voděvzdornému. Tlaková impregnace dřeva Hloubková impregnace dřeva.


Zajišťujeme profesionální ochranu řeziva pomocí Bochemitu QB v zeleném odstínu. Beton je jedním z nejpoužívanějších vysoce trvanlivých stavebních materiálů. Přírodní kámen je ušlechtilý a nadčasový stavební materiál. Revoluční způsob ochrany dřevěných povrchů. Pojem nano je v poslední době skloňován stále častěji.


Tato inovativní technologie přináší naprosto. Vysvětlení pojmů a označení prostředků. Ochrana proti dřevokaznému hmyzu, houbám a plísním.


Každý dřevěný prvek je nezbytné adekvátním způsobem ošetřovat a chránit ho tak před vnějšími. Ochranná penetrace a impregnace dřeva zejména prvků střechy vznikl na základě přání stavebníka Zdeňka Peška, který požádal naši redaktorku Zuzku, aby o ochraně dřeva napsala.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky