čtvrtek 30. srpna 2018

Podlahy moduleo

Praktické balení a vysoce kvalitní složení výrobku usnadňuje manipulaci a samotnou pokládku. Transform your home with Moduleo. Our wood and stone effect luxury vinyl flooring is not only stunning to look at but durable too. Order free samples online. V tomto videu Vám ukážeme, jak si můžete sami doma položit vinylovou podlahu.


The Impress range of luxury vinyl flooring from Moduleo. Stunning wood and stone effect finishes ideal for the home. Impress brings to life the smallest details of real woo demonstrating the true beauty of nature. Sortiment Moduleo obsahuje desky i dlaždice, které lze použít pro plovoucí (CLICK) i celoplošně lepené podlahy.


Upřednostňuje použití zejména v rezidenčních a lehce komerčních prostorech (mm celková tloušťka a mm nášlapná vrstva u lepených lamel a mm celková tloušťka a mm nášlapná vrstva u lamel se systémem CLICK). Vinylové podlahy Moduleo , jsou novou generací technologicky nejvyspělejší a stylově tvůrčí podlahové krytiny. Firma Koberce Breno, spol. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Jsou skvělou volbou do bytových, i komerčních prostorů.


Podlahy Moduleo jsou znovuzrozenou generací designově vyspělých vinylových podlahových krytin, které Vás budou inspirovat k proměně Vašeho interiéru. Select obsahuje sortiment lamel i dlaždic s velkým výběrem dekorů, které jsou vhodné pro celoplošné lepení. Moduleo propojuje příjemný pocit z dřevěné podlahy nebo skutečné dlažby s moderním stylem a praktickým komfortem. Kolekce je určena především do rezidenčních prostor. PODLAHY VINYLOVÉ podlahy v dílcích Wineo WINEO 4WOOD lepená WINEO 4WOOD se zámkem WINEO 4WOOD se zámkem na HDF.


Podlahářství Jiří Havel Praha vám nabízí prodej podlahové krytiny řady druhů (PVC podlahy , dřevěné podlahy , plovoucí podlahy , koberce atd.). Vinylová podlaha o tloušťce 2mm je vhodná pro bytové i komerční prostory. Je tvořena z dílců, které se celoplošně lepí. Kouzlo skutečné dřevěné podlahy s jemností dlažby a jedinečný akustický komfort a styl!


Sú skvelou voľbou do bytových, aj komerčných priestorov. Stránky procházejí aktualizací a zboží uvedené v e-shopu nemusí souhlasit se skutečným stavem skladových zásob. Moduleo je belgický výrobce cenově dostupných vinylových podlah. Ve výrobní řadě jsou krytiny, které se svou zatížitelností hodí.


Dnes jsme viděia vzorník vinylových podlah od Modulea a vybrali jsme si prince 8nebo forest. Zajímalo by mě jestli nemáte někdo s touto. Nabízí se ve třech kolekcích. K dostání v dekorech dřeva a kamene. Očekávanou novinkou jsou vinylové podlahy Wineo Purline a Expona Domestic, tyto podlahoviny jsou vyráběny z obnovitelných surovin, bez škodlivých přísa emisí a zápachu.


Realistické imitace dřevěných palubek a dvojitou stabilizační mřížku najdeme v podlahách Moduleo. Velký výběr lepených i plovoucích vinylových podlah v mnoha dekorech a provedeních. Vyberte si kvalitní vinylovou podlahu. Vzhled vinylových podlah Moduleo napodobující dřevěné prkno nebo kámen je oproti jiným výrobcům dokonalý.


Vinyl je vhodný do všech obytných prostor. Kompletní ceník všech vinylových podlah v naší nabídce. Pro dosažení dokonalého výsledného vzhledu vinylové podlahy Moduleo , doporučujeme používat podložku XTRAfloor Flex Pro, která byla navržena jako dokonalý podklad pro tyto vinylové podlahy.


Ceny za naše vinylové podlahy se pohybují v rozmezí 3až 7korun za metr čtvereční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky