úterý 28. srpna 2018

Knauf steinsiegel

Der Untergrund muss tragfähig, sauber, trocken, staub- und fettfrei sein. Verschmutzungen mit Knauf Öl- und Fettentferner beseitigen. Kivipinna hooldusvahend koos värvi intensiivistajaga imavatele mittepoleeritud loodus- ja tehiskivist pindadele nii siseruumides kui ka väljas. Kasutamine: Knauf Steinsiegel kanda pinnale pintsli või rulli.


Vyblednul už na zahradě váš dekorační kámen? Ať už přírodní kámen nebo umělý, vosk Steinsiegel dokáže materiálu vrátit původní lesk a barvu. Produbljuje boju i strukturu (daje sjaj) i čini prirodni kamen, beton, veštački kamen, teraco, mermer, solnhofer ploče, škriljac itd.


Knauf Steinsiegel je přípravek Steinsiegel obnovuje barvu a strukturu (mokrý vzhled) a usnadňuje ošetření přírodního a umělého kamene, vymývaného betonu, teraca, mramoru, desek ze solnhoferského vápence, břidlice atd. Lankydamiesi šioje svetainėje sutinkate su joje naudojamais slapukais. Galite nurodyti sutikimo apimtį arba uždaryti langą ir taip pateikti visišką sutikimą. Vosk na kámen Knauf Steinsiegel obnovuje barvu a strukturu (mokrý vzhled) a usnadňuje ošetření přírodního i umělého kamene, vymývaného betonu, teraca, mramoru, desek ze solnhoferského vápence, břidlice atd.


Jedná se o bezbarvý uzavírací povlak sametového lesku, jenž je odolný proti otěru a posypové soli. Právo technické změny vyhrazeno. Platí vždy aktuální vydání. Naše záruka se vztahuje pouze na bezchybné vlastnosti. Přípravek obnovuje barvu a strukturu (vytváří tzv. vlhký vzhled) a usnadňuje ošetření přírodního i umělého kamene, vymývaného betonu, teraca, mramoru.


Glazura na kámen Knauf STEINSIEGEL 1l. Kč Přehled produktů KNAUF a KNAUF INSULATION. Všechny informace o produktu Přípravek na rez a vodní kámen Knauf Steinsiegel vosk na kámen dlažby a obklady l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Knauf Steinsiegel vosk na kámen dlažby a obklady l. Kőápoló viasz nedvszívó burkolatok kezelésére, felületi védelmére! Alkalmas beltéri és korlátozottan kültéri használatra egyaránt.


Trgovska oznaka Steinsiegel. Dom a záhrada - Knauf Steinsiegel bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Vosk na kameň Knauf Steinsiegel obnovuje farbu a štruktúru (mokrý vzhľad) a uľahčuje ošetrenie prírodného aj umelého kameňa, vymývaného betónu, teraca, mramoru, dosiek zo solnhoferského vápenca, bridlice atď. Ide o bezfarebný uzatvárací povlak zamatového lesku, ktorý je odolný proti oteru a posypovej soli. Steinsiegel Akmens masės blizginimo priemonė Knauf tik Vedrana prekybos centre super kainos Knauf mišiniams, Vilniuje ir visoje Lietuvoje aprūpiname Knauf. This site uses cookies so that we can provide you with the best user experience.


By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Az Epoxy G epoxi alapozó kétkomponensű, oldószermentes, színtelen, epoxigyanta alapozó. Epoxi rendszerek (Epoxy V, Epoxy B) alapozójaként. Knauf unterstützt Profis und Heimwerker in den Bereichen Trockenbau, Boden, Putz und Fassade und Wärmedämmung. Безцветно еластично защитно покритие за естествени камъни и техните фуги.


Turite klausimų susijusių su „Impregnantas Knauf akmens Steinsiegel L“? Mūsų kolektyvas mielai atsakys į Jūsų klausimus. A technológiai eljárásokat a Knauf műszaki és termékismertető lapjai tartalmazzák.


Cementkötésű, csökkentett vízfelvételi képességű és növelt kopásállóságú fu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky