úterý 28. srpna 2018

Výkup dřeva cena

VÝKUP KULATINY a dřeva 3. Vítejte na kanálu prestižní lesnické firmy JE Dřevo s. Zabýváme se výkupem, dřeva , lesů a lesních pozemků od soukromých vlastníků za velmi přízni. Stáří není nejdůležitější podmínkou výkupu, záleží na rozměrech dřevěných trámů a množství. Primární činností naší společnosti je výkup dřeva po celé České republice. Dřevo jsme schopni vykoupit na domluveném odvozním místě přímo v lese, případně na skladovaném prostoru. Pomocí vlastních strojů jsme schopni vykoupit a odvézt i dřevo stojaté přímo z porostu.


Pro ověření dostupnosti výrobků v konkrétním rozměru, délce a množství nás kontaktujte na vybrané prodejně, ve které plánujete zboží zakoupit. Doprava a rozebrání trámů zdarma. Provádíme výkup dřeva přímo na stojato v lese nebo na odvozním místě za zajímavé ceny. Hradce vykoupíme dřevo z těžby nebo vykupujeme celý les. Vykupujeme staré trámy po celé ČR.


Především se jedná o Jižní Čechy a Vysočinu , ale po domluvě jsme schopni se podřídit i jiné lokalitě. Pokud nemůžete palety dovést k nám, tak si pro ně v rámci Trutnovského regionu přijedeme. Každý kus kmene, zapisujeme do speciálního programu, který spočítá množství kubíků dle platných norem. Výkup dřeva Objednávky:.


Created by CzechProject s. Cena tvrdého palivového štípaného dříví skládaného v paletách prm Pokud zákazník netrvá na paletě jako obalu, ve kterém chce dříví skladovat, může si objednat skládané dřevo v kontejneru. Jasanové dřevo je velmi oblíbené. Známe odrůdy jasanu evropského, amerického, kanadského ztepilého či úzkolistého. Kulatina je zatříděna do kvalit přímo na odvozním místě, nebo po přejímce u odběratele.


Chybí: smrk Pily jsou zahlcené, výkupní cena klesá, argumentuje ministerstvo pro. Ceny dřeva se nezmění, u listnatých dřevin nejspíše dokonce stoupnou. Kromě dřeva pro truhlářskou a stavební výrobu vykupujeme také vlákninu a takzvanou kulatinu průmyslového zpracování (KPZ) pro výrobu paliva a palet. Prodej palivového dřevo. Při úklidu klestu se cena odvíjí od počtu kubíků vytěženého dřeva.


V každém porostu je jiné množství stromů, takže není možné poznat, kolik klestu na ploše leží a určit cenu dle plochy. Klest můžeme nechat v kupách, či rolích, nebo jej můžeme spálit, aby byla paseka úplně čistá. Vaše dřevo sami vytěžíme a vykoupíme od Vás. Potřebujete koupit jakékoliv dřevo, například na stavbu přístřešku pro auto nebo na zahradní chatky?


Vykoupíme dříví ve stojícím lese za předem smluvenou cenu. Naše společnost vykupuje staré dřevo,staré trámy, tesané trámy,převážně z měkkého dřeva , ale samozřejmě i tvrdého (smrk, borovice, modřín, dub). Vybrat si můžete z firem v. Cena za sušení se odvíjí od druhu, množství a požadavků na vlhkost dřeva dle dohody se zákazníkem. Velkoobchod se dřevem – nákup, prodej a zpracování dřeva v oblasti Středočeského, Plzeňského a Jihočeského kraje. Uvedené ceny jsou orientační - dle dohody.


Zdarma vypracujeme znalecký posudek a kupní smlouvu. Pokud nemáte zájem prodávat své lesní pozemky, nabízíme odkoupení dřevní hmoty včetně zajištění těžby dřeva. Vykupovanou dřevní hmotu dodáváme buďto do vlastního zpracovatelského provozu ( Pilařská výroba Hranice ) nebo našim smluvním partnerům.


Cena za palivové dřevo je závislá na výběru konkrétního typu dřeva a také na tom, zda se jedná o štípané či neštípané palivové dřevo. AKČNÍ NABÍDKA Využijte akční nabídky a nakupujte měkké jehličnaté palivové dřevo za zvýhodněné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky