úterý 28. srpna 2018

Dřevěnice na klíč

Roubenky na klíč jsou charakteristické špaletovými (kastlovými) okny, které v testech odborných časopisů vykazují srovnatelné vlastnosti jako okna v provedení Euro. Klasické roubené stavby jsou dále typické prkennou podlahou, překládaným prkenným stropem a především vytápěním kachlovými kamny. Na stavbách roubenek si necháváme opravdu záležet. Především to, že přirozenou vlastností dřeva je jeho sesychání, kdy dochází k sedání stavby.


Roubenky na klíč a samozřejmě i sruby na klíč jsme schopni realizovat jako ucelenou zakázku v požadovaném objemu díle přesně dle Vašeho zadání. V případě potřeby je možné objem díla rozdělit na jednotlivé fáze výstavby. Naše srubové domy na klíč , roubené a dřevěné domy na klíč stavíme z kvalitního sušeného hoblovaného smrku (masív nebo lepený profil) opracovaného dvojitou péro-drážkou. Hranoly jsou v rozích spojené křížovým spojem-zámkem.


Obvodové srubové stěny jsou zatepleny tepelnou izolací (dřevitá vlna, kamenná vata, ovčí vlna atd). Vybavení, technologie a příslušenství domu (okna, dveře, podlahy, obklady, dlažby, střecha atd.) se pohybují ve velkých cenových rozpětích. Stavbu provádím kompletně, tzv.


Vás a prací, které si dokončíte svépomocí, nebo prostřednictvím jiné firmy. Těším se na případnou spolupráci při realizaci Vašich staveb. Využíváme tradiční přístupy našich předků, ale i moderní postupy při stavbě roubenek. Sruby na klíč Společnost Haniš srubové domy s. Také toužíte po dřevěnici?


Hezký dřevěný dům nemusí být jen romantickou představou o malebném stavení. Díky svým mnohým výhodám. Možno domluviti i dodání na klíč krásných stylových kamen,krbu nebo pece. Patříme ve Va lašském regionu k nemnoha firmám, které mimo jiné pokračují. Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování.


Používate miasteczko halloween cały film po polsku zalukaj zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo. Samozřejmostí je, že všechny naše roubenky jsme schopni dodat v různých stupních rozpracování, od projektové dokumentace zhotovené dle zásad roubených staveb, přes skelet roubenky a hrubou stavbu roubenky, až po roubenku na klíč. Dodáváme sruby na klíč včetně kompletní projektové dokumentace. Po dohodě můžeme chatu realizovat i na klíč. Referenční chaty a sruby jako příklady realizované naší firmou: Dřevěná chata - 1. Vyrábíme a dodáváme hotové domy “ na klíč ” ,nebo kompletní panely pro stavbu svépomoci.


Doba stavby nízkoenergetického a pasivního domu je 4-měsíců. Délka stavby se odvíjí od ročního období kdy se začne dům stavět. Zavoláme Vám Zadat poptávku Poradna.


Firma Kompletní stavby Roubal je předním dodavatelem a stavitelem klasických dřevostaveb, roubenek na klíč , roubených domů a to včetně návrhu a realizace interiérů s dobovým krkonošským nábytkem. Zastavěná plocha: 1m 2: Užitková plocha: 1m 2: Půdorysné rozměry: x 1Cena hrubé stavby bez DPH: 1. Realizujeme kompletní stavbu na klíč. Na přání zákazníka jsme schopni provést stavbu roubenky na klíč od základové desky včetně projektové dokumentace.


Specialitou, kterou jsme oslovili většinu našich zákazníků, je náš osobní přístup k Vašemu přání stavby roubenky a proto jsme schopni postavit stavbu na klíč individuálně podle předem projednaných požadavků. Záleží na velikosti, použitých materiálech a vybavení interiéru. Připravili jsme orientační ceny žádaných roubenek na klíč.


Hrubou stavbu postavíme do miliónu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky