středa 19. září 2018

Nopová folie rozměry

Nopové fólie mají celou řadu využití. BUTYLKAUČUKOVÝ TMEL používá se pro vzduchotěsné spojení. Protivlhkostní a drenážní nopová fólie s nopy o výšce mm, která má větší drenážní schopnost. Lze ji též využít jako ztracené bednění. Tloušťka nopové fólie mm.


Chrání spodní konstrukci stavby proti vlhkosti a tím zvyšuje její životnost. Nopová fólie vhodná pro mimořádně vlhké konstrukce. Rozměr nopové fólie Light x – m. Geotextília zabraňuje znečisteniu medzier medzi nopmi.


Volíme spíše větší nebo střední rozměry kamínků (speciálně doporučovaný bývá makadam), aby nedošlo k ucpání drenážní trubky prachem, pak by tato drenáž ztratila smysl a podél zdi by se mohla v případě delších dešťů držet voda. Díky vyššímu objemu odvětrávaného prostoru je vhodná pro mimořádně vlhké konstrukce. GEO nopovka (sendvičový výrobek) - nopová fólie, která slouží jako separační a zároveň filtrační vrstva. Dodává se v rolích o rozměrech 2×m.


Odolává tlaku 15t na m 2. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie nopova folia. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Nestandardní rozměry , objemné zboží a některé výrobky stavební chemie naceňujeme vždy dodatečně, dle obchodních podmínek dopravních společností.


Veškeré objednávky na našem e-shopu jsou zcela NEZÁVAZNÉ, zboží zasíláme až po Vašem odsouhlasení. Platba zboží dobírkou, zálohovou fakturou nebo hotově na pobočce v Českých Budějovicích (Homole) a ve Vimperku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vhodná jako protiradonová ochrana stavby, drenážní a protivlhkostní fólie.


Kč je doprava k zákazníkovi ZDARMA. Profil drenážní nopová fólie neboli nopovka je tvořen polokuželovými výstupky (nopy) mm, které zaručují funkčnost výrobku, odvětrání a pevnostní využití nopové fólie. Použitý materiál nopové folie a profil dávají nopové fólii unikátní vlastnosti, které je možno výhodně využít v řadě konstrukcí staveb. Instaluje se přes vrchní okraj nopové folie po celé její délce.


Jde o fólii standardní kvality pro základové práce a jednoduché drenáže. Je vyrobena z HDPE, s dobrou vodotěsností a výbornou ventilační schopností, která umožňuje odvětrání vlhkého zdiva a zabrání pronikání vody do konstrukce z okolního terénu. Kč Lišta proti slimákům 613. Všechny prvky musí logicky navazovat a nopová folie tam není prvoplánově jako hlavní zajištění ale jako mezivstva.


Odvětrání u nopky stejně fyzikálně nefunguje. Dražší a lepší varianta je ještě nástřik tvrdým polyuretanem (tepelná a hydro izolace). Plně nahrazuje klasické zděné izolační přizdívky. Nopovou fólii je díky jejím vlastnostem a použitému materiálu možné využít v řadě konstrukcí staveb.


Je nezávadná vůči pitné vodě, odolná proti UV záření, chemikáliím, má dlouhou životnost - materiál nepodléhá rozkladným procesům. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo.


Profil nopové fólie je tvořen polokuželovými výstupky (nopy). Zásyp je ideální z hrubého, však čistého štěrku bez prachových příměsí. Dno výkopu je přitom vhodné odvodnit drenáží s vyspárovaným dnem.


Drenáž je nutná obzvláště tehdy, pokud máme dno výkopu zatěsněné, ať už záměrně, aby se voda nesplavovala pod základovou spáru, nebo je přirozeně nepropustné kvůli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky