pátek 28. září 2018

Montovane domy cz

MONTOVANÉ NÍZKOENERGETICKÉ DOMY - DŘEVOSTAVBY. Vážení zákazníci a obchodní partneři firmy ALFAHAUS, s. Velmi nás těší Váš zájem o naše špičkové produkty. Moderní rodinné domy pro rezidenční a komerční vystavby.


Všechny domy jsou velmi úsporné, což lze nejlépe ověřit u majitelů domů postavených naší technologií. Náklady na vytápění odpovídají nízkoenergetickým standardům a jsou velmi nízké i při vytápění výhradně elektřinou. Překvapivě nízká cena, extrémně rychlá výstavba!


Montované domy , zejména rodinné domy a stavby pro rekreaci. Projekční kancelář Vám nabízí od přípravných projekčních prací, přes studie a projekty pro stavební povolení až po prováděcí dokumentaci v podstatě veškeré běžné projekční práce. Vyberte si mezi projekty montované domy na klíč, které by se vám hodily na pozemek a sedly do rozpočtu. Pořadí montovaných domů na klíč je učeno.


Kromě sezónních mobilních domů nabízíme montované domy k trvalému bydlení. Katalog rodinných domů, projekty domů, individuální projekty domů, typové projekty domů, kvalitní rodinný dům, ceník domů na klíč, cena domy , ceník rodinných domů, stavba domů na klíč pro seniory, stavba domů na klíč, zděné rodinné domy a luxusní dřevostavby. Vyrábíme mobilní a modulové domy , montované dřevostavby a sendvičové panely.


Poté je převezeme a usadíme na pozemek. Vzorové domy Není pro Vás lehké představit si rodinný dům z katalogu v reálném provedení? Přijďte se podívat na vzorové domy , kterými Vás rádi osobně provedeme. Oprostěte se od předsudků.


Modulové rodinné domy , jejich pro a proti. V naší nabídce naleznete montované dřevěné chaty a domy na klíč. Dale v naší nabídce naleznete dřevěné altány, dětská hřiště, dřevěný zahradní nábytek a studny. Veškerá nabídka včetně dopravy a montáže.


Stavební firma působící v Ostravě, Karviné, Frýdku - Místku, Třinci, Olomouci zabývající se výstavbou rodinných domů v Moravskoslezském kraji. Našim hlavním a nosným programem vždy ale byly, jsou a budou nízkoenergetické rodinné domy. Stavíme katalogové typové projekty rodinných domů, bungalovů, dřevostavby, rodinné domy na klíč a nízkoenergetické domy. Naší specializací jsou nízkoenergetické montované domy s energetickým štítkem třídy A. Výstavbu typového domu zrealizujeme do měsíců. Strade CZ - montované domy Jsme stabilní česká firma , která má na domácím trhu dlouholetou tradici a již dlouhou dobu pro Vás vyrábíme montované rodinné domy - dřevostavby.


Výrobní závod a vedení společnosti sídlí v Hracholuskách u Prachatic v Jižních Čechách. Tyto domy jsou přizpůsobeny transportům pomocí kamionové dopravy, nejedná o „ domy na kolečkách“. Konstrukčním základem je vždy. Získejte vlastní bydlení – využijte služeb specialisty na montované dřevostavby v Brně.


Dodáváme rodinné pasivní domy na klíč. Jedná se o montované dřevostavby v pasivním standardu na základě typových nebo individuálních projektů. Tieto predsudky však vyvracia fakt, že práve montované drevodomy sú v zahraničí viac preferované než murované domy.


V západných krajinách či už v USA, Nemecku, Švédsku je podiel montovaných domov na trhu viac ako. Typové domy lze upravovat. Konečnou cenu znáte na začátku.


Dáváme si pozor, co slíbíme – co slíbíme, dodržíme. Máme moderní prefabrikovanou výrobu - žádná improvizace na stavbě. Ani individuální návrh pro nás není problém.


Naše společnost INTERNATIONAL JOB COMPANY s. Mobilní domy v prodejním centrum Kolín, kde je možné vystavené mobillní domy předvést.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky