středa 26. září 2018

Nerezové výpalky

Realizujeme komplexní dodávky nerezových výpalků v jakémkoliv provedení, dle požadavků zákazníka. Dodáváme nerezové výpalky podle výkresové dokumentace. Ponúkame výpalky v ľubovoľnej hrúbke, resp. Taktiež neštandardné dielce na základe predloženého výkresu. Plazmovým hořákem je možno výpalky popisovat.


Pálíme většinou z ocelí tř. Je možné pálit i nerezové plechy. Cena výpalku je vypočítáv. Příjezd do firmy ulicí V Hliníku. Přesné výpalky z plechů Ing.


Zajišťujeme drobnou zakázkovou výrobu z nerezové oceli, výpalky a výstřižky dle výkresové dokumentace nebo na základě dohody se zákazníkem. Provádíme montážní práce. Pálení plechů, výpalky z plechů, obrábění kovů Ikov Trade, a. V naší nabídce naleznete široký sortiment slitin hliníku, barevných kovů a jejich slitin (mosaz, měď, bronz), nástrojové, konstrukční a nerezové oceli.


Náš tým zkušených pracovníků je schopen Vám poradit s volbou materiálů a slitin. V současné době prodáváme více než 18. Naši obchodní síť nyní tvoří šest obchodních kanceláří a tři sklady materiálu. Výpalky z plechů Specializujeme se na výrobu a dodávku polotovarů a přesných výpalků z plechů za použití technologie tepelného dělení materiálů metodou kyslík-acetylén, pálení plazmou nebo pálení laserem.


Hlavní sortiment tvoří nerezová tyčová ocel (kruhová, plochá, čtvercová, šestihranná a speciální profily různých tvarů), bezešvé a svařované trubky , trubkové příslušenství válcovaný drát, lesklý drát, sochory, bloky, duté tyče, plechy, nerezové výpalky , svitky a páska. Rezanie vodným lúčom, rezanie laserom, rezanie kyslíkom, laserové výpalky , povrchové úpravy, ohýbanie, metalizácia, šopovanie, zváranie oceľ. Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP). Vyrábíme markýzy, firemní loga, nerezové stoly a lavice, výrobky pro gastronomii a potravinářský průmysl.


Spoločnosť NEREZOVÉ MATERIÁLY, s. Spolupracujeme s najvýznamnejšími a najskúsenejšími dodávateľmi z celého sveta. Našu obchodnú sieť teraz tvoria päť obchodných kancelárií a tri. Nerezové plechy a plechy z barevných kovů (hliník, měď, mosaz) dodané zákazníkem pálíme plazmou do síly mm (tvary) a mm (rovný řez). Veřejnoprospěšný projekt.


Ocelové a nerezové výpalky jsou používány snad ve všech odvětvích průmyslu, na montážních linkách, v domácích spotřebičích, jsou samozřejmou součástí automobilů nebo výrobních strojů. Hlídač smluv a registr smluv. Záleží na zákazníkovi jaký tvar a přesnost výpalku potřebuje. Všechny výpalky se dodávají očištěné od okují vzniklých při pálení. Případné ostré výčnělky se před dodáním zabrušují.


Pálení, laserové výpalky , acetylenové výpalky Plzeň, Balsen. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. TVAROVÉ VÝPALKY A VÝPALKY S ÚKOSY SLUŽBY.


Výpalky představují nejjednodušší a nejefektivnější řešení Vašich potřeb a požadavku v oblasti nerezavějících ocelí a niklových slitin. V případě řezání plazmou neplatí pravidlo, kdy se zvyšující. Nerezové výpalky Kvalitní nerezové výpalky, které slouží dál ke zpracování - ELZA Předměřice, s. Novinky Nové ceny svařovaných kolen naleznete zde. Sortiment trubek jsme nově rozšíříli o mufny a nipple.


Našim hlavním předmětem činnosti je nabídka a realizace dodávek hutních materiálů především z nerezové a ušlechtilé oceli (oceli nástrojové, k zušlechťování, kotlové a další). Rozšíření a modernizace. Nabízíme přesné strojní obrábění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky