středa 26. září 2018

Ozdobné dřevěné lišty

Nejoblíbenější jsou A, B, F, Gy, K, R, T vyřezávané dřevěné lišty na vytvoření frontu (výplně) dveří. Klasicky zdobené zrcadlo se dá vytvořit pomocí ozdobné lišty. Ozdobné lišty vyrábíme od jednoduchých vzorů až po detailně propracované. Jedinečné vyřezávané ornamenty dodají nábytku netradiční vzhled , který si každý návštěvník zapamatuje. Abyste mohli sestavit produkty od FK dřevěné lišty , nemusíte být žádný profesionál.


Tam, kde je to nutné, dodáme pokyny k montáži.

Pokud i přesto montáž nezvládáte, neváhejte kontaktovat náš poradenský tým. V dnešní době jsou dřevěné lišty součástí všech interiérů. Mají nejen estetické, ale i krycí vlastnosti.


V naší nabídce máme lišty profilové , lišty obrazové , lišty krycí , rohové lišty , podlahové lišty a třeba i kruhové lišty , nebo lišty trojúhelníkové , z dřevin jako je např. Jako výrobce nabízíme nejen dřevěné lišty a jejich modifikace (rohové, trojúhelníkové, podlahové, krycí, tapetové, parketové, zasklívací, rámečkové, drážkové, stropní a další), ale i dřevěné prahy, madla, hůlky a násady na smeták, dřevěné hranolky a další hoblované zboží. Z této kategorie dubových lišt si naši zákazníci velice oblíbili lištu podlahovou , lištu parketovou , profil a profil 43. Většinu našeho sortimentu lišt máme skladem, ale u bukových a dubových lišt je vždy lepší ověřit si dostupnost a předem nás kontaktovat e-mailem - drevene.


Větrací, ozdobné dřevěné mřížky dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. Zvýrazní přechod mezi zdí a stropem.

Našim zákazníkům nabízíme široký výběr výrobků ze dřeva: lišty , madla a příslušenství k nim, designové desky a obkladové panely, ozdobné a. Krycí profilová Ozdobné zakončovací dřevěné lišty. Obkladové dřevěné lišty jsou dodávány v jednotné délce dvou nebo dva a půl metrů, dle. Je to díky pečlivému výběru dodavatele, který na lišty používá pouze první lamely od kůry stromu. Dekorační ozdobné lišty (fabiony) a dekorace pro váš interiér. Dekorace na zeď, obložení dveří, stropů a stěn, imitace krbu, podlahové lišty a další ozdobné prvky.


Firma Dagmar Prokůpková se zabývá specializovanou výrobou dřevěných profilových lišt, prahů, madel a dalšího hoblovaného zboží. Kupujte Spálenský atypické lišty na Spalensky. Naše společnost nabízí různé typy dřevěných lišt, zahrnující lišty ozdobné , podlahové, stropní krycí, rohové, drážkové a další.


Vyrábíme a dodáváme přesné, kvalitní výrobky a za dobré ceny. Decosa Lišta ozdobná Lara A bílá koupit přímo v online-shopu OBI. Ozdobná lišta je vhodná jako doplněk ke stropním deskám.


Dostanete pouze prvotřídní zboží s minimem součků a bez prasklin. Dřevěná okna Střešní okna. Vyrábíme dřevěné lišty profilové, rohové, krycí i podlahové, madla a příslušenství k nim - sloupky, šprušle a úchyty, rolety, mřížky větrací a ozdobné , obalované a vyřezávané rámové lišty , řezby, lisény a ostatní interiérové doplňky ze dřeva. Mohou tak být vytvořeny i lišty ozdobné. A jelikož dřevem žijeme, máme nejenom bohatý výběr, ale i skvělé ceny.


Ostatně o tom vás náš ceník jasně přesvědčí. Naprostá spolehlivost, maximálně doporučuji.

Pokud sháníte dřevěné ozdobné či větrací mřížky, pak neváhejte a obraťte se na nás! Naše firma FK dřevěné lišty , spol. I tady jsme vám jako řemeslníkům, i domácím kutilům plně nápomocni s naším širokým sortimentem dřevěných lišt. Podlahové lišty jsou vhodné k zakončení vaší podlahy a jsou k dostání u nás na prodejně v Lužné nebo ve Zlíně.


Lišty jsou vyráběny ze smrkového.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky