úterý 25. září 2018

Skladba ploché střechy dektrade

Kvalitní stavební materiály pro střechy , fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Vyberte si prodejnu Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy. Ploché střechy Technické parametry skladeb, požární, akustické, tepelnětechnické a další, jsou stanoveny výpočetně, ale i experimentálně na základě přesné specifikace použitých materiálů v jednotlivých vrstvách a rovněž i na způsobu technologického řešení skladby. Názorně předveme krok po kroku, jak položit plochou střechu od sváření pásů přes položení tepelné izolace po konečné rozložení kameniva.


Podívejte se, jak na položení ploché střechy. Postupně ukážeme, jak na asfaltový nátěr DEKPRIMER, natavení pásu, položení tepelné izolace a fólie TPO. Skladba strešného plášťa plochej strechy. Pri plochých strechách je veľmi dôležité dodržať správne technologické postupy, aby bola výsledná strecha funkčná, do domu nezatekalo a strop nepremŕzal.


Společnost DEKTRADE chce přispět k oživení tradice střešní krytiny z přírodní břidlice u nás, a proto zařadila do svého sortimentu kvalitní pokrývačskou břidlici. Velikost větrací mezery je závislá také na sklonu střechy. Z tohoto důvodu je vhodné u střech, které mají délku krokví větší než 10m, zvětšit výšku větrací mezery např. Naším hlavním zaměřením jsou ploché střechy , opláštění, střešní světlíky. Vážení zákazníci, vítáme vás na stránkách firmy Střechy Vaníček spol.


Složení střechy na návrhu z Dektrade je v pořádku, ale složitější než např. U Bachla jsme z vrchu dali skladbu: pálená taška, latě, kontralatě, Bachl Tecta pur, parotěsnou folii Tecta fol a rošt z prken s mezerou cca 30cm, na který by se z interieru měly přidělat fermacelové desky. Palubky jsme do interieru nechtěly, ale krovy ano. Porovnejte si hlavně cenu i. Obsah Požadavky na konstrukce plochých. Při návrhu konstrukce jsme vycházeli ze skladby již ověřené Sdružením EPS ČR.


Zajímá vás jaká je skladba zelené střechy ? V tomto článku přinášíme ucelené informace o plochých zelených střechách. Tak vysokému namáhání by běžná skladba na okraji nepochůzné střechy bez zvláštního vyztužení neodolala. Proto je třeba okraj střechy vhodným způsobem zpevnit. Navržená skladba střechy : SDK podhle parozábrana, nosníky PALCO vyplněné vatou, OSB desky, geotextilie a PVC folie. Ploché strechy môžeme vidieť predovšetkým na moderných novostavbách, či už bytových alebo rodinných domov, ďalej sa používajú na komerčných a administratívnych budovách, obchodných centrách a výrobných halách.


SERIÁL JAK NAJÍT VADY PLOCHÉ STŘECHY - 4. Jaké jsou nejčastější příčiny zatékání? Vliv na zatékání má samotné provedení střechy , umístění budovy a povětrnostní podmínky. Jednoplášťová vegetační skladba ploché střechy s extenzivní zelení , s hlavní hydroizolační vrstvou z fólie z měkčeného PVC, spádová vrstva. Původní skladba střechy SČ. Jednoplášťová skladba ploché střechy s neveřejným pěším provozem (terasy), s hlavní hydroizolační vrstvou z fólie z měkčeného PVC, s dlažbou na podložkách, spádová vrstva vytvořena tepelnou izolací.


Pergola se zelenou střechou. Hydroizolace je chráněna geotextilií a brání tak prorůstání kořenů rostlin, nopová fólie. Zmíněné zatravnění ploché střechy je náročné na únosnost stropní konstrukce. N a střechu pak podle tloušťky vrstvy humusu můžeme sázet různé typy rostlin.


Zazeleněná střecha má mnoho výho mezi něž patří. Strechy s obráteným poradím vrstiev DUO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky