pondělí 24. září 2018

Vysokoteplotní izolace

Průmyslové izolace ROCKWOOL Technical Insulation poskytuje tepelné, akustické, protipožární a energeticky efetkívní řešení izolací pro technické instalace v spracovatelském průmyslu, loďařském průmyslu a stavbách na moři. NASA pro let a kosmické stanici. Více se dozvíte, jak tato technologie vám může pomoci! Finální výrobky mají podobu vlny, krácených vláken, rohoží, modulů, tuhých desek a tvarovek.


TYPICKÉ APLIKACE: vysokoteplotní zábaly a tepelné štíty, izolace potrubí v teplárnách a elektrárnách, izolace komínů, vedení a potrubí, pasivní protipožární ochrana, tepelné štíty. MICROTHERM známka kvality MICROTHERM je v oboru mikroporézních tepelných izolací dobře známou značkou. Promat je špičkovou referenční značkou v oblasti protipožární, tepelné a akustické izolace v široké řadě odvětví po celém světě. Naše vedoucí postavení na trhu je dáno našimi technickými schopnostmi, jedinečně širokou řadou produktů a systémů a kompletními službami pro každou fázi vašeho projektu.


Izolace topení Do této skupiny izolací patří potrubí a zařízení s teplotou s vyšší teplotou media, tj. Promat je předním světovým dodavatelem mikroporézních a kalciumsilikátových produktů. Použití je možné v celé řadě aplikací (např. vysokoteplotní izolace a těsnění).


Desky jsou vhodným konstrukčním materiálem pro izolace vysokoteplotních agregátů v kombinaci s žárovzdornými cihlami nebo žárobetonem, kde fungují jako izolační a dilatační vrstva u venkovního pláště. Materiál velmi dobře snáší statické zatížení a je dobře obrobitelné. This service is produced. Neposkytuje se žádná přímá nebo vyplývající záruka.


Uživatel je povinen stanovit vhodnost materiálu dle použití. Vyhledávací zařízení produktu a servisu IndustryStock vám nabízí nejenom relevantní aktivní záznamy k. TECHNOLOGIE Materiály pro stavbu a opravu pecí. Jedná se o tři způsoby technologie: MIKROPORÉZNÍ IZOLACE , KALCIUMSILKÁTOVÉ IZOLACE , VYSOKOTEPLOTNÍ VLÁKNA.


Možné použití i pro individuální komíny. KRAN-IZOL - výrobce tepelně izolačních pouzder, dodavatel stavební izolace. Internetový portál izolace. Protihlukové izolace Fólie do vrat a průchodů Podlahoviny, rohože a podložky PVC podlahoviny Ochranné a svařovací závěsy. Vysokoteplotní komínová izolace pro komíny TUMA.


Použije se na potrubí pitné vody systém, tepelná izolace a izolace elektřiny, přijmout vysoce kvalitního materiálu, mohou být zpracovány trubice, to být. Tyto vysokoteplotní pece byly vyvinuty speciálně pro určení žíhací ztráty a pro termogravimetrickou analýzu (TGA) v laboratoři. Pásy jsou k potrubí připevněny navařovacími trny s délkou hrotu min mm, vzdálenost mezi trny nesmí být vě. V případě zájmu nám pošlete mail. Tloušťka izolace záleží na druhu stavebního materiálu použitého pro výstavbu krbu a také maximální teploty na povrchu zdiva, kterou jsme ochotni akceptovat.


Desky Blok 6jsou nové výrobky vyrobené z biologických vláken Superwool 60 minerálních vláken a malého množství organických pojiv. Tato izolační rohož z vysokoteplotního skleněného vlákna je. Dubí u teplic - Česká republika. Saint-Gobain Construction Products CZ a. Kontrolní prvek - revizní dvířka slouží ke kontrole a vymetání fasádního komínu.


Vnitřní průduch je vyroben z vysoce jakostního nerezového plechu tl. Dle výberu techto materiálu lze sondy použít v inertní, oxidacní nebo redukcní atmosfére, popr. Třívrstvý systém medi je dodávám s tloušťkou izolace mm (pro průměry 80–3mm) nebo mm (pro průměry 350–5mm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky