středa 19. září 2018

Omyvatelná omítka

Netradiční úprava koupelnových stěn - místo keramických obkladů výmalba omyvatelnými nátěry, dodá koupelně svěží, neobvyklý a elegantní vzhled. Omyvatelná , otěru vzdorná. Ideální bezesparré řešení do sprchy, za vanu.


Litá podlahová betonová stěrka pro podlahy. Monolitický vzhled schodiště.

Variopaint - praktická omyvatelná tapeta Variopaint je nástřikový materiál vytvořený na bázi pryskyřice, ale s vlastnostmi, kterými se podobá syntetickým. Speciální lak místo obkladaček. ACTIN L bezbarvý je ekonomickou alternativou ke obkládačkám do kuchyně nebo koupelny.


Hladkou stěnu stačí natřít. Otěruvzdorná není omyvatelná ! Pokud chcete mít čisté zdi i bez malování, dejte pozor při nákupu barvy, zda si domů odnášíte otěruvzdornou, nebo omyvatelnou! Akrylátová probarvená omítka , omyvatelná s vysokou přilnavosti k podkladu.


U vás za: 1-týdny Kč.

Omítka Baumit GranoporTop. Jednosložková omítka pastovité konzistence s organickým p. PRIMALEX: Primalex roztíraná omítka silikonová Primalex SILIKONOVÉ OMÍTKY (dříve OROa ORY8) jsou speciální pastovité vodou ředitelné omítky na bázi silikonové emulze a organické disperze určené k probarvení na pastelové a střední odstíny v tónovacích automatech Primalex. INTERIÉROVÁ DISPERZNÍ OMYVATELNÁ BARVA - doporučujeme pro reprezentativní obývací a komerční prostory, dětské pokoje, kuchyně, koupelny, nemocnice, školy apod. Hetline SUPER WASH INTERIÉROVÁ POLOMATNÁ VYSOCE OMYVATELNÁ BARVA - vhodná k nátěrům schodištních soklů, chodeb, zdravotnických a školních zařízení, kuchyní, učeben, čekáren,. Hliněná omítka , která vypadá skvěle v kuchyni i koupelně.


Je omyvatelná a méně nákladná než marocký štuk. Vnější omítka tepelněizolační. Poznejte výhody barev a nátěrů značky PRIMALEX, které se vyznačují vysokou kvalitou díky unikátnímu složení.


S námi budete mít vymalováno raz dva. Ukázka je určená pro amatéry kteří si chtějí sami omítnout nějakou zeď. Dva dny před nahazováním jsem zdi ostříkal vodou, kvůli opláchnutí prachu a nečistot. Zákazník se může setkat s termíny jako „škrábaná“ či „rýhovaná“ omítka , které představují konkrétní dekor – hrubost.


Nejjemnější vnitřní omítky (1mm) vyžadují kolem kg materiálu na m jinými slovy, taková omítka s. Produkt je vhodný pro použi. Doporučujeme použít na ucelenou plochu materiál pouze ze stejné výrobní šarže nebo materiál z různých výrobních šarží před použitím smí- chat dohromady. Dekorativní omítka weber.

Popis: Silaterm ST-H je kamnářská omítka s větší zrnitostí vhodná pro finální dekorativní omítku krbu. Obsahuje kamenivo o velikosti do mm, které po nanesení tvoří hrubou strukturu povrchu. Má teplotní odolnost až 2°C. Opravdová silikonová omítka opravdu nejde natonovat do všech bvarevných odstínů, do silikonu jako u silikátu jdou přidávat pouze anorganické pigmenty, Jestli Vám někdo tvrdí že silikon probarví stejně jako akryl, tak má silikonovou omítku made in udělej si mě doma. Silikon má omezenou paletu barev.


AKRYLÁTOVÁ TENKOVRSTVÁ PROBARVENÁ OMÍTKA Definice výrobku - použití Paropropustná, omyvatelná omítka s vysokou přilnavostí k podkladu pro finální. Proto je i výrobní cena silikonu vyší. Strukturální omítka na akrylátové bázi. Vyznačuje se výbornou přilnavostí k podkladu, vysokou odolností vůči povětrnostním vlivům, stárnutí, nekřehne, nepraská, neodlupuje se.


Odolná vůči vodě, mrazu a povětrnostním vlivům. Tvrdá šlechtěná vrchní omítka. Vysoká přídržnost k podkladu, výborná zpracovatelnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky