pátek 11. ledna 2019

Obkladové palubky brno

Kromě prodeje řeziva se věnujeme také prodeji dalších běžných dřevařských materiálů, jako jsou palubky , a to palubky obkladové nebo palubky podlahové, hoblované hranolky a prkna, velkoplošné materiály kam patří různé druhy překližek, jako např. Hoblované výrobky jsou určeny pro dodávky jak velkoobchodním prodejcům, tak i pro prodej v sídle společnosti. Dřevěné obkladové palubky jsou vhodné jak pro obložení vnitřních prostor tak i pro venkovní užití. Pokud obkládáme venku, je vhodné použít palubky silnější, například tloušťku 15mm na podbití a štíty. Na fasády doporučujeme tloušťku 19mm a více.


Pokud zastřešujete stání pro auto či Vaši pergolu a jako krytinu použijete šindel, použijte pod něj palubku tloušťky 19mm. Obkladové palubky pro podbití střech a obklad fasády. V našem sortimentu naleznete palubky obkladové , fasádní palubky , plastové palubky venkovní, palubky na podbití střech. Navíc palubky za trvale nejnižší ceny. Z hlediska prodejnosti našeho sortimentu, patří k nejvíce prodávaným stavební řezivo, jako jsou desky, fošny, hranoly a střešní latě, dále pak palubky , a to obkladové palubky i podlahové palubky , terasová prkna, OSB desky, palivové dříví a KVH hranoly.


Nabízíme v Brně a okolí dřevěné obkladové palubky vhodné jak pro obložení vnitřních prostor, tak i pro venkovní užití. Srubové palubky dodáváme v profilu zaobleném nebo rovném - tj. Je možné je umývat čistícími prostředky, které používate naprosto běžně v domácnosti. Palubky nabízíme v různých.


Vedle borovicových palubek a palubek ze smrku pro vás máme také podlahové a stropní lišty. Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich nových produktech. Ačkoliv palubky a Osb desky jsou stěžejní částí našeho sortimentu, a jsme je navíc schopni dodat velmi levně, nabízíme i celou řadu dalšího sortimentu, a to v podobě různých dřevěných lišt, osb desek, terasových prken, kvh hranolů, ale také výběr ze stavebního a tesařského řeziva. Při výběru je důležité se zaměřit na to, kde budete dřevěné obložení montovat. Vyrábějí se v provedení obkladové palubky a podlahové palubky.


Jsou velmi dekorativní materiál, který vnese do interiéru, ale i exteriéru pocit klidu a harmonie. Používají se k obkládání podlah, stěn a stropů v interiérech a také jako fasádní prvky staveb. Smrkové profilové listy se slevou.


Veškeré obkladové palubky srubového profilu dodáváme v přírodním stavu a doporučujeme je ošetřit nátěrem na dřevo. Pro montáž srubových palubek samozřejmě nabízíme také kompletní sortiment montážního materiálu. Vyrábíme obkladové plastové palubky bez nutnosti údržby. Modřínové palubky vám nabízíme až v provedeních.


Jedině tak vás odmění dlouhou životností. CZ - dodáváme plastové palubky , fasádní obklady a provětrávané fasády, vnitřní a venkovní okenní parapety, plastové a wpc ploty, terasové. Mají výborné izolační vlastnosti a nenahraditelný přírodní vzhle který zútulní každou stavbu. Plastové palubky P5Profi PIANÁLE bílé a béžové jsou velmi pevné palubky , určené především k obložení fasád a soklů, ale i stropů, podhledů krovu a střešních konstrukcí. Tyto palubky jsou vyrobeny z kvalitního, UV odolného, tvrdého PVC.


Plastové obkladové palubky a doplňkové profily „Prostavbu” nahrazují klasické dřevěné palubkové obklady. Vyznačují se elegantním vzhledem, dlouhou životností a hlavně bezúdržbovostí. Neváhejte a pořiďte si české palubky SECA.


Podlahové palubky koupit o objednat u OBI. Vyberte si kvalitní palubky ze smrku, borovice, modřínu nebo dubu za vynikající ceny. Kvalitní palubky s minimálním kroucením od Marušík Holz s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky