čtvrtek 17. ledna 2019

Pila řezivo

Nabízíme stavební i truhlářské řezivo , hlavně ze smrkové kulatiny. Pila Tetčice - řezivo a palubky pro Brno a okolí Proč je výhoda spolupracovat a obchodovat se společností Pila Tetčice, a. Především pro region Turnov, Liberec. Více jak let zkušeností v pěstování lesů, těžbě a především zpracování dřeva nás řadí ke špičkám ve svém oboru.


Mladá Boleslav, Liberec, Turnov. Firma leží nedaleko Prahy, směr Kladno. Stavební a truhlářské řezivo. Pilařskou výrobu a prodej dřevařských výrobků provádíme v naší nově zbudované provozovně v Lipůvce. Díky naší moderní pilařské technologii jsme schopni pružně reagovat na požadavky našich zákazníků.


V případě potřeby Vám zajistíme i dopravu materiálu k Vám. Rádi Vám zpracujeme nabídku dle vašich požadavků. Pila Zvánovice se nachází v okrese Praha-Východ 15km JV od Říčan.


Pila Králov Naše pila se nachází pod kopcem Králov u Uherského Brodu, podle kterého celá lokalita získala svůj název. Dodáváme hranoly, fošny, prkna, plotové. Okolní lesy Bílých Karpat jsou přirozeným zdrojem, ze kterého nakupujeme smrkovou kulatinu a palivové dříví, a to většinou ze zimní těžby. Pro realizaci Vašich záměrů v oblasti práce s dřevem Vám nabízíme: krovy, stavební řezivo , palubky, ploty, drobné. Dále prodáváme sušené truhlářské řezivo a hoblovaný materiál.


Samozřejmý je individuální přístup k zákazníkům. Mezi naše pravidelné odběratele patří např. SILNICE GROUP, truhlářství MARST Cítoliby, a další. Za tuto dobu firma získala značné zkušenosti s výrobou stavebního řeziva a stala se jedním z předních výrobců tohoto sortimentu v brněnské oblasti. Naším sortimentem je hlavně stavební řezivo , truhlářské řezivo , sušené řezivo , Impregnované řezivo , štípané palivo, dřevní odpa hoblovaný materiál, lepené lamelové dřevo BSH.


Vítáme Vás na našich webových stránkách. Provozujeme již několik let pilu v Hraničných Petrovicích na. Naše firma se zabývá zpracováním dřeva. Najdete nás na kraji města Cheb, v západních Čechách u hranic s Německem. Pila ve Veltrusích s dlouholetou tradicí a širokou nabídkou služeb.


Pila Belcredi Brno vyrábí stavební dřevo pro hrubé stavby (stavební latě, prkna, fošny, hranoly) truhlářské řezivo,palivové dříví. Pila Pasák prodej stavebního a truhlářského řeziva. V dnešní době jsou místo dřeva stále preferovány ekologicky méně vhodné materiály jako plasty, železo, beton, jejichž výroba a likvidace významně zatěžuje životní prostředí.


Zdeněk Karban nabízí k prodeji stavební řezivo , OSB desky a palubky. Prodáváme střešní latě, fošny, prkna, stavební. Společně pak pokračovali v rozvoji pilařského řemesla. Truhlářské řezivo se sušilo v kondenzační sušičce u externího dodavatele. Hlavní činnosti firmy je zpracování dřeva na řezivo.


Vybírejte z nařezaného smrkového dřeva nebo si objednejte modřínové řezivo. Díky zpracovávání dřeva na moderní pásové pile. Tento typ řeziva se vyrábí podélným rozřezáním dřevěného výřezu kulatiny. Nejčastější využití najdou ve.


Většinou má alespoň dvě protilehlé plochy rovnoběžné a je silné minimálně mm. Naše společnost díky vlastní výrobě a mnoholetým zkušenostem nabízí široký sortiment řeziva jako je stavební řezivo , trámy, latě, hranoly, prkna, plotovky, fošny, střešní latě, řezivo na vazby a další dřevěný stavební materiál. Dřevovýroba, Pila Lubná u Kroměříže vyrábí a prodává stavební řezivo , řezivo na zakázku dle požadavků, trámy, fošny, desky nebo hranoly. Vyrábíme také střešní vazby, trámy na pergoly nebo altány. Provádíme pořez kulatiny, hoblování dřeva a jiné úpravy povrchů dřeva, impregnaci řeziva.


Práce: -pořez kulatiny -výroba řeziva -vazby na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky