čtvrtek 2. července 2020

Folie do oken bytu

Okenní folie obsahuje několik vrstev napařených vzácných kovů, které odrážejí tepelné vlny zpět do místnosti. V létě oceníte odražení až poloviny sluneční energie, kdy značně snížíte přehřívání interiéru. Zachovávají vysokou prostupnost světla a instalují se na vnitřní stranu skla.


Jsou vhodné všude tam, kde jsou vysoké náklady na topení či klimatizaci. Fólie na skla domu nebo bytu Vám zpříjemní bydlení. Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší.

Příprava oken : Folie na okno se musí zásadně „upravovat v mokrém stavu“, to znamená, že se musí upevnit na sklo s použitím vody. Výhodou této aplikační techniky je to, že folii lze jednodušeji opravit, a že můžete lehce zabránit v. Sluneční clona do oken auta Clonu lze díky univerzální velikosti použít na všechny typy oken v autě. Privátní okenní fólie a dekorativní fólie (chrání Vaše soukromí, jsou vhodné do ordinací, skladů, koupelen apod.) Zrcadlové okrnní fólie a reflexní fólie. Samolepicí zrcadlová folie d-c-fix - zrcadlo všude tam, kde chcete.


Zrcadlovou samolepicí tapetu můžete nalepit na jakýkoliv hladký nesavý povrch, například skříně, dveře, stěny, sklo a podobně. SAMOLEPÍCÍ FOLIE DO OKEN DRAVEC. Je to účinná ochrana proti narážení ptactva do otevřených skleněných ploch.


Externí reflexní protisluneční folie.

Nejúčinnější ochranou před prostupem tepla do objektu jsou externí reflexní folie , které jsou vhodné i na dvojitá. Interiérové a exteriérové folie do oken vypadají podobně. Mají však odlišné využití, životnost, účinnost i další vlastnosti, o kterých se vyplatí vědět.


Následující článek vám pomůže zjistit, který typ folií je pro vaše okna nejvhodnější. Obecně platí jednoduché pravidlo – čím tmavší folie do oken jsou, tím více chrání vaše soukromí a zadržují teplo i viditelné světlo. Aplikaci reflexních fólií provádíme na venkovní (externí) stranu skel. Folie jsem chtěla proto, že když zatahnu žaluzie je v pokoji šero a to jsem nechtěla (vzhledem k tomu, že je to dětský pokoj a dítě tam tráví mnoho času).


Takhle mám žalužky odtažené a sluníčko nepeče. V pokoji bylo k nevydržení, folie hodně pomohly. Já osobně na ně nedám dopustit.


Při snižování tepelných ztrát oken vám může být nápomocná reflexní fólie. Stačí taková, která se nedávno stala povinnou součástí autolékárniček. Stačí zadat do formuláře typ auta, sklo, které chcete polepit, druh našich fólií, odeslat poptávku a budete mít hotovo!


Buď Vám nalepíme fólie na vozidlo my, nebo si je můžete dle našeho návodu nalepit sami, jestliže chcete ušetřit peníze. Je jen na Vás, jakou variantu si zvolíte. Samolepící fólie a tapety Gekkofix, d-c-fix a Friedola. Vybírejte a nakupujte samolepicí folie na jednom místě.


Spokojeni s hliníkovými roletami mohou být i majitelé starých šroubovacích oken (těch ovšem rapidně ubývá), kteří si nechají instalovat žaluzie mezi skla. I zde platí, že jsou sluneční paprsky zachycené dříve, než projdou do interiéru, který se tolik nepřehřívá.

Venkovní exteriérové protisluneční fólie jsou ideální volbou ve chvíli, kdy se primárně řeší průnik infra záření (tepla) do budovy v letních měsících. Fólie nepropustí teplo dovnitř budovy, ale odrazí jej zpět ven. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Fólie bezpečnostní na sklo jsou tou nejúčinnější ochranou do oken. Tapety na zeď, samolepící tapety, fototapety, samolepící tapety a folie , vliesové tapety, fólie na renovace dveří. Cookies používáme na zlepšení kvality našeho webu.


Pokračováním procházení webu souhlasíte s jejich používáním. Porovnání cen nalepovaci folie do oken , srovnání cen nalepovaci folie do oken na portálu HLEDEJCENY. Slunečné počasí je příjemné, jenže do vyhřátého bytu se nechce vracet nikdo z nás. Další možností jsou stínící protisluneční fólie, které se lepí na okna. Je to jednoduché a levné, i proto se z nich dnes stává trend.


Výrobky pro stavby a jejich vybavení. Slunce opírající se do oken dokáže vytopit vnitřek bytu do nesnesitelných teplot. Nadměrným horkem a dávkou slunečních paprsků netrpí jen lidé, ale i domácí mazlíčkové, pokojové rostliny a vybavení bytu. Jednou z možností, jak prob. Martina Reichelová Specialistka péče o zákazníky.


Ráda vám vysvětlím technické specifikace a porádím vám s výběrem vhodného produktu. Pro individuální nabídku nebo asistenci při vašem nákupu mě prosím neváhejt. V nabídce SULKO jsme pro vás připravili vedle kvalitních oken a dveří i řadu zajímavých doplňků, které vytvoří z vašeho domu či bytu skutečný domov. Vždyť neopakovatelnou atmosféru každého domu či bytu řeší právě detaily.


Máme pro vás několik tipů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky