středa 22. července 2020

Folie pod střešní krytinu

Chrání střechu proti vodě z deště nebo sněhu, která pronikne mezerami mezi taškami zejména u střech s nižším sklonem. Střešní fólie jsou umístěny pod střešní krytinou. Jako prevenci zavátí sněhem či prachem a ochranu před vlivy kondenzace vodních par se.


V minulosti se v drtivé většině u objektů pod skládanou střešní krytinou (např. střešními taškami) vyskytovaly větrané půdní prostory s nějakou hydroakumulační vrstvou na. Podstřešní folie (nebo také difuzní folie , paropropustka apod.) se většinou nachází mezi krokvemi a latěmi (na které pak přijde střešní krytina).

Vzhledem k tomuto faktu je prakticky nemožné ji bezproblémově odstranit po nalaťování. Po folii stéká případná zbytková voda, která se dostane přes krytinu (minimální množství projde vždy), propustí však nahoru. SATJAM difuzní folie Zvláštní pozornost si zaslouží difuzní folie SATJAMFOL, jejichž předností je především poměr mezi cenou a užitnou hodnotou. Chrání tepelnou izolaci před nepříznivým působením atmosférických vlivů (déšť, sníh) pro přípa kdyby se vlhkost dostala pod střešní krytinu. Kontaktní fólie pod střešní krytinu Guttafol PRO je kontaktní 3-vrstvá difúzně otevřená membrána nové generace pro vytvoření doplňkové.


Skladová dostupnost dle pobočky. Vysoce difúzní pojistné.

Pokud do této konstrukční skladby (bezprostředně pod falcovanou krytinu ) vložíme ještě strukturovanou dělicí vrstvu DELTA-TRELA, ochráníme bednění před přímými účinky vlhkosti, a technicky tak konstrukční skladbu v tomto sklonu vylepšíme. Další důležitou funkcí dělicí vrstvy pod plechovou krytinou je výrazný útlum hluku, a to až o db. Právě pro jejich široké využití budeme hydroizolačním foliím věnovat tento díl seriálu o střešních krytinách a povíme si, jaké zásady dodržet při pokládání těchto fólií na plochou střechu. Technologie dnešní doby přináší zcela nové možnosti realizace pro lepší vlastnosti stavby.


Najděte dodavatele pro téma folie pod střešní krytinu. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte. Sem patří případné vyrovnání střešní konstrukce, natažení hydroizolační folie a montáž latí, příp.


Ocelové střešní krytiny se dnes tak jako téměř všechny krytiny pokládají na střechu tak, aby byla pod nimi vytvořena vzduchová mezera, která má za úkol prostor mezi krytinou a hydroizolační folií odvětrat. Jsou použitelné pro krytiny z titanzinku, mědi, pozinku, hliníku atd. Dle platných norem musí být umožněna dostatečná cirkulace vzduchu pod bedněnim s fólií - zajištěna funkční ventilační mezera. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí podstřešní folie po celé ČR.


Můžete nám sdělit, co podstřešní fólie jsou, proč se nyní do. Oblast použití: difúzní fólie pod střešní krytinu , pojistná hydroizolace. Správně zvolená a aplikovaná střešní fólie nepropouští vodní páry z konstrukce pod střešní krytinu , tím chrání střešní krytinu před kondenzací páry na její spodní straně a tak zamezuje vzniku koroze.


Prostory jsou chráněny v případě poškození krytiny nebo netěsnostmi skládané krytiny.

Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Superdifúzní kontaktní pojistná hydroizolace s nakašírovanou strukturovanou rohoží pro šikmé střešní systémy s hladkou plechovou krytinou.


Opatřena butylkaučukovou páskou. V případě nepříznivých klimatických podmínek při pokládce i následně až do úplného zakrytí, je třeba kontaktní fólie pod střešní krytinu Guttafol (i ostatní části střešního pláště) chránit použitím zakrývacích plachet Guttaplane. Difuzní folie umožňuje prostup vlhkosti z interiéru do provětrávané mezery a chrání tepelnou izolaci nebo interiér před vlhkostí, která pronikne pod krytinu střechy ve formě prachového sněhu, deště hnaného větrem nebo při kondenzaci vzdušné vlhkosti pod krytinou. Existují difusní fólie kontaktní, nekontaktní a na bednění. Guttafol vysoce difůzní – kontaktní střešní fólie na bednění i tepelnou izolaci, hlavní použití je pod.


Eurofol 1je kontaktní paropropustná fólie pod střešní krytinu. Difúzní fólie pod střešní krytinu , pojistná termoizolace pro. Jedná se o nekontaktní folii pod střešní krytinu , která se používá u tříplášťové střechy.


Naopak u dvouplášťové střechy se volí kontaktní folie pod střešní krytinu. Tip: před samotnou pokládkou tašek je. Paropropustná fólie Eurofol 1(kontaktní).


Správné typové navržení a dimenze jednotlivých částí střešní skladby je základním předpokladem fungující střechy. K dispozici je 15bm x 5m šířky. Cena dohodou, odběr v Plzni osobně.


Fólie pod falcovanou krytinu. V nabídce podstřešní folie pro větrané střechy, difúzní fólie a membrány, kontaktní střešní fólie na bednění, parotěsné střešní folie - parozábrany, tepelné reflexní izolace, PVC folie pro ploché střechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky