středa 1. července 2020

Výrobce hliníkových profilů

We founded the company AXEL GROUP s. European know-how in combination with cost-effective solutions. We perform subcontracts as well as complete implementation of components for industry. Extrusion of aluminium, extrusion of plastics and EPDM, CNC machining, pressure die casting or plastics. Následná výroba těchto hliníkových profilů probíhá pouze na základě požadavku daného zákazníka a bez jeho souhlasu nesmí být profil volně prodáván.


Výroba takovýchto profilů je podmíněna objednávkou na minimální množství 500kg od profilu. Z akázková výroba hliníkových profilů. Dodáváme také kromě standardních profily dle technické dokumentace klientů. V rámci realizace nabízíme poradenství při konstrukci těchto nových profilů.


Dopravníky, modulární pracovní stoly, oplocení. Lisování (extruze) hliníkových profilů. Proces výroby je založen na plasticitě kovu v pevném stavu při teplotách, které se blíží teplotám tání. Uplatnění hliníkových profilů a výrobků najdete snad ve všech oborech. Hliníkové profily se uplatňují zejména v oborech, kde.


Ke každé zakázce jsme schopni dodat atest o jakosti - kvalitě materiálu. Objednávky přijímáme faxem, e-mailem, osobně, telefonicky, písemně. Jeho součástí jsou nejrůznější regálové sestavy a pracovní nábytek sestavený např. Zkrátka jedná se o soustavu, která ušetří čas a přinese stabilní, flexibilní a standardizovanou výrobu. Nenašli jste, co hledáte?


Neváhejte a zavolejte nebo nám napište. Díky mimořádné odolnosti a stálosti hliníkových profilů budete mít okna vyřešena jednou pro vždy. Hliníková okna poskytují řešení i tam, kde jiné materiály selhávají. Při objednání většího množství Vám zajistíme výrobu hliníkových profilů přesně dle Vašich požadavků (výkresové dokumentace).


Soustředíme se především na výrobu nových zákaznických hliníkových profilů a to již od minimálního množství 1kg. Jako jedna z mála firem na českém trhu nabízíme hliníkové profily v rozmezí hmotností až kg na metr délky, tedy až do velikosti průřezu profilu 600mm. Z hliníkových profilů lze vytvořit jakékoliv pracoviště s různými rozměry, z vizualizací je patrné, že na základní hliníkový rám je možné umístit libovolné doplňky, pracovní desky, závěsný program atd. Během našeho působení jsme získali spoustu zkušeností s novými technologiemi a trendy v oblasti zpracování a výroby hliníkových profilů a ostatních materiálů. Zákazníkům se snažíme vždy poskytnout maximální kvalitu servisu i dodávaného materiálu, což se nám vrací v podobě jejich dlouhodobé přízně.


Profily dodáváme v celých délkách nebo profily řežeme na základě požadavku již od délky 30mm. Při spotřebě do 3m je zákazníkům započten pouze nařezaný materiál, při spotřebě více jak 3m z tyče dostává zákazník i zbytek z tyče. Tady je jejich základní přehled.


Vydatnost této linky je tun hliníkových profilů za den. Dále disponujeme vodorovnou lakovnou pro malé série, nebo plechy, a moderní lakovnou na příslušenství. AXEL pro své zákazníky vyrábí všechny druhy standardních hliníkových profilů, jako jsou trubky, tyče, L profily, U profily, T profily, ploché tyče, čtvercové tyče a kruhové tyče. Přístřešky z hliníkových profilů od českého výrobce Rozhodli jste se pro stavbu přístřešku na své zahradě, teď ale přijde to nejdůležitější, a. Výrobce hliníkových systémů pro stavebnictví, zejména konstrukcí zábradlí a systémů pro zasklívání balkónů a lodžií.


Zasklívací systémy nabízíme jak v rámovém, tak bezrámovém provedení. Provádíme dělení a frézování hliníkových profilů pro skládacích vrat a protipovodňových systémů. Tyto profily používáme na výrobu protipovodňových systému a na výrobu skládacích vrat. Vyrábíme z předem připravených hliníkových profilů.


Výroba vzorku hliníkových profilů Po dohodě je možná výroba vzorků, které jsou předány zákazníkovi k odsouhlasení, před dodáním první objednávky. Pokud zákazník zkušební vzorky profilů schválí, je vše přiraveno k výrobě celého objednaného množství. Dodavatel hliníkových profilů a nástrojů. Specialista na dodávku hliníkových profilů rozměrů od 10mm- 350mm. JSME NEJRYCHLEJŠÍ VÝROBCE HLINÍKOVÝCH RÁMŮ V ČR ! Již při založení firmy jsme vsadili na rychlou dodávku zboží - to znamená servis do hodin s dodáním na místo určení zákazníkem.


Nyní zpracováváme standardně cca typů hliníkových profilů pro výrobu dvířek. BREX PROFIL PLAST je český výrobce prvotřídních plastových a hliníkových oken a dveří s více než 20-ti letou tradicí výroby. Produkty navrhuje a vyrábí z kvalitních německých profilů SCHÜCO ve vlastním moderním závodě v Raspenavě. Patří mezi největší výrobce oken na severu Čech. Polský výrobce hliníkových systémů se umístil na 32.


Firma z Bielska-Białej během posledních tří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky