úterý 14. července 2020

Izolace proti zemní vlhkosti cena

Izolace od zemní vlhkosti 1. Odvedení srážkové vody Naše první kroky směřující k odstranění nežádoucí vlhkosti v objektu se týkaly kompletní rekonstrukce systému odvádějícího od domu srážkovou vodu. Zemní vlhkost je voda nevytvářející spojitou fázi schopnou toku. Pásy do izolace proti zemní vlhkosti použité v hydroizolačním systému podlah, základových konstrukcí nebo stěn mají zamezit průniku vody bez hydrostatického tlaku ze zeminy do vnitřního prostředí stavby. Namáhání zemní vlhkostí vzniká působením vody vázané v pórovitém horninovém prostředí sorpčními a kapilárními silami. Z hlediska hydrofyzikálního namáhání se jedná o nejméně intenzivní namáhání a tomu také.


Problém zatékání do bytů. Byla dokončena realizace. Povlakové hydroizolace pozemních a podzemních konstrukcí spodních staveb (zejména u rodinných a bytových domů) proti zemní vlhkosti , netlakové podpovrchové vodě včetně vody tlakové, ale i proti pronikání radonu z podloží. Folie se osvědčila jako spolehlivá izolace u tunelů, kolektorů a spodních staveb velkého rozsahu. Zemní hydroizolační systém Hydroizolační systém FATRAFOL-H je určen pro oboustranně zabudované, obvykle jednovrstvé fóliové izolace staveb proti zemní vlhkosti , podpovrchové a podzemní vodě , některým kapalinám a radonu.


U novostavby je to vcelku jasné – u základů je kvalitní hydroizolace standardem a jejím účelem je chránit stavbu nejen proti zemní vlhkosti a tlakové. Zemní izolace zamezuje prostupu zemní vlhkosti a zároveň stavbu chrání i před volně stékající a tlakovou vodou. Nejčastěji se s ní setkámi při izolaci budov, chráníme jí však i jímky, jezírka na zahradě, bazény, nádrže a jiné objekty.


Elektronické vysušení a trvalá izolace celé stavby proti zemní vlhkosti - čistě, rychle a kvalitně. Provádíme však i náročné hydroizolace spodních staveb objektů s pojistnými a kontrolními systémy. Modifikované asfaltové pásy KVK PARABIT, a. Zasypat hlínou suterénní zeď bez izolace je proto i pro mě dost těžko pochopitelná věc.


Nastudoval jsem z toho důvodu řadu odpovídajících francouzských předpisů a zj. IZOLACE BĚŽNÝCH KONSTRUKCÍ PROTI. Aktuální ceny produktů značky Fatrafol. Jsme specialisté na odstraňování vlhkosti ve zdivu. Schématické znázornění dodatečně zhotovených hydroizolací našimi produkty z důvodu dožilosti či absence hydroizolací spodní stavby pro trvalé zamezení pronikání zemní vlhkosti do objektu.


Existuje velké množství různých druhů a technologických postupů izolování proti vodě a zemní vlhkosti. Stěrkové hydroizolace (jednosložkové, dvousložkové)- Dodávají se v tekutém stavu. Dodáváme materiály pro hydroizolace střech a staveb, hydroizolace základů, podlah, proti zemní vlhkosti , proti vodě , radonu, tepelné a zvukové izolace. V naší nabídce najdete modifikované asfaltové izolační pásy, podkladní asfaltové pásy a parotěsné zábrany, samolepící izolační pásy, asfaltové pásy na střechu a další. Například na izolace proti zemní vlhkosti je určena fólie s menší tloušťkou, vhodná pouze na izolování vodorovných nečlenitých základových desek.


V případě členité spodní stavby (sklep) třeba zvolit fólii silnější (např. mm). Ovšem vzhledem k technologickým možnostem nebylo možné jev elektroosmózy až do nedávné doby 1 využít, zejména pro odstranění vlhkosti ze zdiva. Jednalo se o pokusy, které ale nevyužívaly plnou potenci osmotického jevu. STAFOL 9se nejčastěji používá v průmyslových halách, ve kterých slouží jako hydroizolace podlah nebo obvodových zdí.


Fólie chrání proti radonu. Chrání proti : zemní vlhkosti , podpovrchové a podzemní vodě, tlakové vodě a radonu. Jedná se o izolační prvek, stabilně zabraňující prostupu vlhkosti a radonu do stavby. Systém je postaven na principu kontinuálního proudění vzduchu v samotné konstrukci podlahy, která je z vrchní strany neprodyšně.


Zaměřujeme se na izolace rovných a šikmých střech, balkonů, teras i bazénů, jezírek či proti zemní vlhkosti , tlakové vodě, radonu a metanu i proti ropným. Výběr z realizace zakázek stavební firmy BETY-stavby, izolace a služby, s. Na vyzrálou betonovou mazaninu se provede penetrační nátěr. Výkopové práce u obvodových zdí, odvodnění, izolace , úprava zdiva - odbití staré omítky a udělání nové na spodní části domu coklu. Kromě izolace proti zemní vlhkosti , tlakové vodě a radonu toho fólie dokáže ještě víc. Sanace vlhkého zdiva se provádí u objektů zejména k ochraně budov proti vodě, u kterých nebyla žádná izolace provedena vůbec (zpravidla staré domy), anebo u budov, u kterých byla ochrana proti vodě provedena v minulosti, ale již neplní svou funkci.


Ceny platí do vyprodání skladových zásob. Dále se používá jako izolace spodní stavby proti zemní vlhkosti a slouží také jako vysoce účinná zábrana proti pronikání radonu z podloží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky