pátek 17. července 2020

Nátěr střechy

Povrch renovované střechy je bez rozkrytí jako nový, paropropustný, vodoodpudivý a odolný proti UV záření. Specializujeme se na čištění, nátěry a renovace plechových, eternitových, taškových asfaltových střech a výškové práce. Všechny kroky od mytí střechy , broušení rzi po nátěr byly pečlivě provedeny. VOD NABÍDKA REFERENCE NOVINKY KONTAKT KDE PŮSOBÍME (některé obce a města, kde jsme v jednotlivých krajích zrealizovali nátěr střechy ) REAKCE ZÁKAZNÍKŮ Nátěry střech , renovace střechy, výškové práce, prodej barev System by CCN Plus s. Vrchní, finální nátěr střechy dle vybraného odstínu Cena - pohybuje se v závislosti na kvalitě používaného materiálu, členitosti střechy a stávajícího podkladu K nátěru střechy také neodmyslitelně patří veškeré nátěry klempířských prvků, nátěry žlabů a svodů, nátěry hromosvodů, nátěry závětrných lišt, nátěry okapních plechů. Nátěr střech provádíme po celé ČR.


Nátěry plochých střech opatřených polyuretanovou izolací, tyto nátěry slouží k prodloužení životnosti izolace z polyuretanové pěny a plní stejnou funkci jako nátěry střech z asfaltových pásů. ETERNAL Na Střechy je hydroizolační barva na střechu, která vykazuje velmi dobrou přídržnost k podkladu, pružnost nátěru překlene i drobné trhlinky a vady podkladového materiálu. Z podkladu je nutné pečlivě odstranit nečistoty, zbytky starých nátěrů, mech a lišejníky přípravkem ETERNAL Odstraňovač mechů a lišejníků ! Střechu nejprve důkladně tlakem vody očistíme a odmastíme, následně provedeme antikorozní nátěr (u plechových střech). Kategorie: Reklamní spot z kategorie standart.


Profesionálně a bez lešení. Zadání: Reklamní spot o volné stopáži pro prezentaci průběhu práce. Představujeme Vám natočený spot při nátěru. Na nátěr střechy používáme kvalitnější nátěrové materiály, které mají velkou životnost, velmi dobře odolávají povětrnostním vlivům i korozi.


Nemusíme zdůrazňovat, že příprava střechy před nátěrem se nikdy nesmí podcenit. Povrch, zvláště ten, na kterém byl starý nátěr či jiná ochranná vrstva, důkladně oškrábeme špachtlí a očistíme drátěným kartáčem, popřípadě smirkem. Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje aplikace vzduchovým nástřikem. Akrylátová barva na rozpouštědlové bázi na plechové střechy.


Takbeläggningsfärg je rozpouštědlový střešní nátěr na akrylové bázi. Asfaltohliníková reflexoizolační nátěrová hmota RENOLAST je určená na povrchovou úpravu střech (plech, IPA, térový papír a ostatní střešní izolační lepenky), dřeva, některých plastických hmot, betonu apod. Barvy produktu ThermoShield TopShield oživí jakoukoli střechu.


Malířské a natěračské práce pro firmu DURA AUTOMOTIVE CZ k. Díky vysoké odolnosti zůstává barevná životnost nátěru střechy ThermoShield dlouhou dobu. Poradíme, jak na nátěr střechy a povrchovou úpravu. Nabídka: barva na střechu, barva na plechovou střechu i nátěr střech s betonovými a pálenými taškami.


Základem dlouhodobé životnosti nátěru je perfektní vyčištění střechy. Druhý nátěr - finální nátěr eternitové střechy Finální nátěr eternitové střechy se aplikuje pomocí airless stroje. Okapy čistíme buď ze střechy , nebo ze žebříku, záleží na přístupu k okapům.


Přesná cena je závislá na stáří eternitu, přístupu na střechu, členitosti střechy apod. Proto nás neváhejte kontaktovat pro přesnou kalkulaci. Oprava střechy s opadaným ochranným posypem z drcené břidlice Pokud je nutné opravit střechu, která má vrchní pás s opadaným posypem z drcené břidlice, je možné k opravě a prodloužení životnosti obnaženého asfaltového pásu použít níže uvedené nátěrové systémy.


Zdeněk Byrtus provedl vyčištění a nátěr plechové střechy na mém RD. Vše proběhlo velice rychle a kvalitně, jsem opravdu spokojený s jeho prací i přístupem k zákazníkovi. Mohu jeho služby vřele doporučit potenciálním zájemcům. Penetraci a nátěr střechy jsme provedli metodou vysokotlakého (airless) stříkání.


Plechová střecha nabyla nového vzhledu a její životnost se značně prodloužila. V neposlední řadě přispěje nátěr střechy k dosažení reprezentativního vzhledu a požadovaného odstínu barvy v celé ploše střechy. Nátěry střech je nutné provádět periodicky a to vždy s ohledem na životnost posledního nátěru. NEPŘEHLÉDNĚTE: Silikonový nátěr je vhodný zejména pro izolaci světlíků, odtoků, žlabů a dalších kritických míst střechy.


Poté co povrch zcela vyschne aplikujeme ochranný nátěr přípravku proti opětovnému výskytu plísní, řas, mechů a lišejníků na řadu let. Pokud se jedná o preventivní opatření nebo o mírné působení mikroorganismů na povrchu fasády, střechy – povrch nemyjeme. Samostatnou kapitolou je nátěr nových pozinkovaných nebo měděných střech, okapů, parapetů apod.


U nátěrů plechových střech je důležité jejich kvalitní konstrukční provedení a také sklon střechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky