úterý 25. srpna 2020

Akustické obklady stěn

V exteriérech se akustické obklady SONIT používají k pohltivým úpravám opěrných zdí, tunelů a odrazivých ploch v blízkosti vzduchotechnických a klimatizačních jednotek či jiných zdrojů hluku. V kombinaci s neprůzvučnými prvky jsou vhodné i pro konstrukci protihlukových zástěn. Pomocí těchto materiálů je možné ovlivňovat vnitřní akustiku v místnostech tak, aby bylo dosaženo ideální doby dozvuku pro daný typ místností.


Byly vyvinuty na základě potřeb architektů a designerů pro tvorbu moderního interiéru s ohledem na přírodní materiály, které jsou srdcem sortimentu Oberflex. S jejich pomocí dosahujeme v uzavřeném prostoru požadované akustické kvality (zejména snížení doby dozvuku a zlepšení poslechových podmínek).

Jsou kombinovány z jednotlivých akustických prvků a materiálů, které v navržených sestavách tvoří vlastní interiérové obložení místnosti. Akustické panely se používají na obklady stěn a stropů. Více info Všechny produkty Pracovní prostředí se mění Stejně jak. Kolekce CLASSIC - akustické obklady se základní perforací Kolekce Obersound 5. Nechají se také zavěsit pod strop (tzv. baffle) a uplatnění najdou i místo klasických podhledů. Saint-Gobain Ecophon vyvíjí, vyrábí a dodává akustické systémy a výrobky, které přispívají k dobrému pracovnímu prostředí tím, že zvyšují pohodlí, celkový komfort a výkon osob.


Náš příslib A sound effect on people, tedy působení zvuku na lidi, je ústředním bodem všeho, co děláme.

Protihlukové krytování strojů a zařízení, protihlukové kabiny, prostorová akustika velínů, protihlukové zástěny, akustické obklady stěn a stropů hal, tlumiče hluku, aj. Akustika v kanceláři Pomůžeme Vám vyřešit akustiku v kancelářích. V našem portfoliu najdete akustické paravány, akustické obklady stěn.


Okolní stěny jsou nedílnou součástí našeho života. Prostředí interiéru ovšem nemusí být pouze tvrdé, studené a nepříjemné na dotek. Skupina Gerflor vytváří, vyrábí a obchoduje s inovativními, dekorativními a trvale udržitelnými řešeními v oboru vinylových podlahových krytin a. Dobré akustické prostředí může být někdy problém, který ale mohou pomoci vyřešit speciální obklady stěn a stropů. Perfektní vnitřní obložení stěn na míru - vyberte si z mnoha typů, provedení a barevných kombinací Varianty pro suché i vlhké prostředí MDF, HPL desky.


Jsou pevné, lehké, pružné a zajišťují efektivní absorpci zvuku, který neodrazí, ale pohltí. CUBE - Interiérový obklad stěn , který je tvořen z rozdílných plastických kvádříků poskládaných jako kamenný obklad. Každý kus je již nalepen na 3. Heraklith-C - jednovrstvá deska pro zvukově pohltivé zateplení stropů v garážích a sklepech, zateplení podlah, akustické obklady stěn , jedno nebo vícevrstvé dělicí stěny, ztracené bednění eliminující vliv tepelných mostů, jako mechanicky.


Jsou standardně dodávány v rozměrech 50x50cm při síle 45mm - dokážeme však vyrobit také akustické obklady na míru Vašim potřebám (tak, abyste nemuseli pěnu sami řezat). Stylový design stěn v mnoha variantách. Obložení zdi - tento trend není nic nového.


V minulosti byly stěny pokryté dřevem.

Dřevěné obložení najdete v. Zvuková izolace stěn rozhodně nestačí, strop a podlaha jsou významnými prostředky k šíření hluku. Pro izolaci stropu lze použít podobné materiály jako pro izolaci stěn , především speciální akustické desky. Akustika UPOL BALUO bazén (15) Akustika stěn aul UHK (16) Akustika stěn auly UPOL (17) Powered by Phoca Gallery. Dekoračné obklady , návrh a montáž akustických prvkov. Obkladové panely CLICWALL jsou novinkou, která nabízí rychlé obklady stěn.


Velkoformátové dřevěné akustické panely vypadají nejen dobře, ale hlavně aktivně snižují interiérovou intenzitu hluku. Nědělejte kompromysy na design ani funkčnost, pohledová vrstva z pravého dřeva může být na přání stejná jako u podlahy, dveří nebo obkladů stěn. Pro snížení zátěže hlukem provádíme nejčastěji kapotáže a opláštění strojů, akustické kryty, tepelněakustické izolace ventilátorů, kabiny, velíny v průmyslových závodech, dveře a okna s vysokou hodnotou vzduchové neprůzvučnosti, akustické obklady stěn a stropů, protihlukové stěny atd.


Pro obklady stěn se nejčastěji používá masivní smrk (světlé, velmi smolné dřevo), borovice (žloutnoucí běl, načervenalé až hnědé jádro), modřín (stejně žloutnoucí běl a načervenalé, hnědé až červenofialové jádro), jedle (šedobílá až hnědosivá), lípa (žlutá až hnědobílá) , bříza (žlutá, šedá nebo hnědobílá), dub (žloutnoucí až světlehnědý běl, světlé jádro). Intenzita hluku, frekvence a kombinace absorpčních a reflexních ploch ovlivňují naši pohodu a schopnost koncentrace. Místo dělících stěn a stropů můžeme použít akustické plachty a závěsy. Dekorační látky tak významně přispívají ke zlepšení prostorové akustiky.


Ať už jde o standardní záclony a dekorace , prostorové přepážky, posuvné příčky, obklady stěn a stropů, dekorační látky nebo interiérové látkové rolety. Emisní centrum Sever Celková rekonstrukce kontaminovaných a poškozených obkladů stěn emisních zkušebních stavů v Emisním centru Sever. Kámen v interiéru vytvoří působivý dojem, který vypadá velmi luxusně a elegantně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky