pondělí 17. srpna 2020

Impregnace dřeva proti škůdcům

Impregnace dřeva proti škůdcům ? V příznivých podmínkách nám dřevo může sloužit dlouhou dobu, musíme ho však chránit před rozvojem podmínek vhodných pro napadení škůdci. Vyplněním a odesláním formuláře potvrzujete, že jste byli informováni o zpracování a ochraně osobních údajů v souladu s. Tlaková impregnace dřeva je proces, při kterém se prostředek určený na ochranu dřeva , natlačí do dřevěného prvku a to pomocí rozdílu tlaku a podtlaku v okolí dřeva a ve dřevě. Během procesu jsou do dřeva aplikovány anorganické účinné látky s účinkem proti hnilobě, dřevokaznému hmyzu či dřevokazným houbám. Po sanaci dřeva napadeného dřevokaznými houbami nebo hmyzem platí stejné zásady jako při preventivním ošetření - pokud bude mít dřevo nízkou vlhkost do , je přirozeně proti hmyzu a houbám chráněno.


Při preventivní chemické ochraně konstrukce proto dejte důraz na ošetření těžce dostupných míst, jako jsou záhlaví trámů nebo pozednice. Konstrukční ochrana dřeva proti vzlínající vodě spočívá v oddělení dřevěného materiálu například od základové desky, a to pomocí vodu nevodivých materiálů nebo vhodných penetračních nátěrů. Při zakládání sloupků platí stejné pravidlo jako pro obvodové stěny domů – dřevěný materiál by měl být uložen nejméně 3mm nad zemí. Naše společnost má bohaté zkušenosti s ošetřením dřeva proti plísním, škůdcům a dřevokazným houbám. Našim zákazníkům jsme schopni nabídnout.


Kvalitní dřevo je ve stavebnictví nenahraditelný a dnes i opět stále častěji využívaný materiál. Proti zamodrání, dočasná ochrana dřeva při transportu a skladování. Pregnolit Uni Univerzální přípravek na ochranu zdiva, omítek, maleb a dřeva proti plísním a houbám v interiérech i exteriérech.


Dlouhodobá preventivní ochrana dřeva proti škůdcům ve formě koncentrátu 1:4. Přípravek je určen k použití v interiéru a exteriéru staveb na většinu dřevěných prvků či konstrukcí a také na zdivo proti prorůstání dřevokaznými houbami. Doporučujeme zejména k ošetření menších. Smyslem impregnace dřeva je zajistit jeho chemickou ochranu před škůdci, houbami, plísní nebo hnilobou.


K povrchové úpravě, ochraně proti pronikání vody a. IMPREGNACE DŘEVA WR, BEZBARVÁ. Speciální penetrace k ochraně dřeva působí preventivně proti rostlinným a zvířecím škůdcům ! Pila Jablůnka provádí impregnace dřeva. Preventivní impregnací dřeva zvyšujeme jeho ochranu, které pak vydrží déle zdravé a tím se.


Terasy, pergoly, balkony a střešní zahrady na veletrhu Střechy Praha. Pořadatelé největšího veletrhu střech, fasá dřeva , úspor energií a řemesel. Jaroslavem Strnadelem, Ph.


Bochemie, která na náš trh dodává přípravky značky BOCHEMIT k ošetření dřeva proti biotickým škůdcům , jsme pro vás. PREVENCE SE VYPLATÍ Nepodceňujte při stavbách nebo re-konstrukcích dřevěných objektů nebo prvků prevenci proti napadení bio-tickými škůdci. Tradiční odolnost dřeva proti působení hmyzu a hub je založena mnohem více a spolehlivěji na materiálech, tedy druzích dřeva , než spoléhání na trvale. Bondex-Preserve-II- impregnace - proti.


Má výborné penetrační vlastnosti, proniká do dřeva až do hloubky mm. V našich podmínkách je asi nejodolnější Akát a borovice, na severoamerickém kontinentu to bude zde realativně rozšířený tis a severoamerické variety borovic. Hnědý odstín je dosažen pigmentem, ten ale není odolný UV záření a povětrnostním vlivům, proto bledne a mění časem barvu dřeva. Nakonec dřevo dostane vybledlou šedohnědou barvu.


Další účinný způsob likvidace dřevokazného hmyzu, vedle mikrovlnného ošetření, je tlaková impregnace dřeva - chemická tlaková injektáž dřeva. Pro ochranu dřeva proti škůdcům nabízíme impregnační přípravky společnosti Stachema. Dřevo napadené dřevokazným hmyzem, dřevozbarvujícími a. Přípravek určený k preventivní povrchové ochraně dřeva v interiérech a exteriérech proti dřevokazným houbám. Lignofix – ochrana dřeva Lignofix E-Profi. Zabýváme se profesionální ochranou dřevěných konstrukcí proti dřevokazným činitelům.


Likvidujeme dřevomorku, červotoče, tesaříka, dřevokazné plísně, houby, hmyz atd. Provádíme ošetření napadeného dřeva i preventivní ošetření zdravého dřeva. Výrobky řady DERON PLUS jsou přípravky na dlouhodobou ochranu dřeva proti dřevokazným houbám, hmyzu, zamodrání a plísním, vyrobené na bázi vysoce účinných chemických látek zajišťujících kvalitní a trvalé ošetření dřeva proti biotickým škůdcům.


Jedná se o tyto účinné látky: směs trazolů, propynylbutylkarbamat, kvarterní amonné sloučeniny, hormonální. Fyzikální ochrana zahrnuje konstrukční úpravy, které zabrání pronikání vlhkosti do staveb. Příprava dřeva a impregnačních roztoků Sortimenty dřeva určené k preventivní, dlouh. Ochrana dřeva proti ohni i škůdcům - dokonalý systém ochrany dřeva před požárem Bochemie wood care s. Bochemit Antiflash je dokonalý přípravek určený ke snížení reakce dřeva na oheň s preventivními účinky i proti škůdcům.


Jaký smysl má chemické ošetření čerstvého dřeva ? Natírání štětkou je k ničemu – dřevo popraská a dřevokazný hmyz si tam stejně cestu najde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky