pondělí 24. srpna 2020

Optimi zasklení

Reportáž se věnuje hlavním výhodám jako je rozšíření obytného prostoru, snížení. Popis funkce systému Optimi Funkce systému: Lodžie je osazena u stropu horním, rozdvojeným kolejničkovým vedením -1- (schematicky na obrázku). Ceny zasklení balkonu u firmy OPTIMI , s. OPTIMI -KVADRO je originální finský zasklívací systém z bezpečnostního tvrzeného skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií a výklenků domů. Originální finský zasklívací systém z bezpečnostního tvrzeného skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií a výklenků domů. Optimi je posuvný bezrámový zasklívací systém pro mobilní zasklení rovných, rohových, částečně předsunutých lodžií a výklenků domů.


Výhody zasklení OPTIMI Zdařilé zasklení balkonů a lodžií na panelovém domě přetváří, zkrášluje a omlazuje jeho vzhled. Dříve odstrčená místa bytů – balkony a lodžie – se stávají často luxusním a reprezentativním prostorem, kam je každý návštěvník zván k posezení s vyhlídkou a příjemnému pobesedování. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Dodavatelské údaje zasklení OPTIMI KVADRO Konzultaci včetně zaměření lodžie provádíme nezávazně.


Cena je odvislá od velikosti lodžie (šířka x výška od zábradlí po strop) , množství doplňkových prací, a stanoví se po zaměření. Obecně platí, že systémy využívající otáčení skel v konci zasklení pomocí výhybky na stropu lodžie, které jsou nabízeny buď bez označení nebo s jiným označením než chráněným názvem „OPTIMI“ nebo „OPTIMI KVADRO“, nejsou originály, které vyrábí, dodává a montuje firma OPTIMI spol. Dále se spacializujeme na zasklivaní teras, stavbu pergol a zastřešování bazénů. Zasklívání lodžií, balkónu. Firma STAVOPROJEKTA, dodavatel Vašich nových železobetonových lodžií Vám nabízí zasklívací systém Optimi Kvadro.


Provádíme zasklívání lodžií a zasklení balkónů, rámovými a bezrámovými certifikovanými systémy. Montujeme systémy IVETA, HART, GLASA, TERMOPLUS. V letních měsících doslova rozšíří naše obytné prostory, které se tak mohou stát velmi příjemným koutkem jak ke stolování, tak odpočinku. Optimi je původní finský způsob zasklívání lodžií domů posuvnými a otočnými díly z bezpečnostního skla bez svislých rámů. Jejich zasklení rozšíří pobytovou plochu o atraktivní místo a přispěje ke zlepšení vzhledu domu i obytné lokality.


Firma Optimi používá systém z bezpečnostního tvrzeného skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií a výklenků domů. Skla jsou s hliníkovými profily nejen slepena, ale i snýtována. Systém lze použít na lodžie rovné, rohové, jednostranně či oboustranně předsunuté. Inzerát zasklení balkonu,servis Optimi v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od pasingertomas na Sbazar.


Popis: Prodám veškeré náhradní díly k. Doprava zdarma do km. Systém zajišťuje minimalizaci tepelných ztrát, ochranu proti hluku, prachu, dešti a sněhu, působí jako další překážka proti vniknutí do objektu. Optimi Kvadro Charakteristika: Systém zasklívací z bezpečnostního tvrzeného skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií a výklenků domů. Systém Thermalux rámový se vyznačuje velkou plochou zasklení.


Použít lze skla jednoduchá o síle 4-mm, skla bezpečnostní, skla kalená a skla izolační, polykarbonát nebo PVC. Systém zasklení lodžie OPTIMI se stal natolik úspěšným, že některé firmy ve snaze přiživit se na tomto úspěchu jej začaly kopírovat a uvádět na trh. Optimi nabízí skla o tloušťce šest milimetrů, kde by úspory měly podle orientace stěny na světovou stranu dosahovat až procent. Systém Akuterm používá okna ve třech tloušťkách od čtyř do šesti milimetrů, přičemž nabízí snížení spotřeby tepla na vytápění v průměru o třicet procent.


Systém OPTIMI podlieha na trhu silnému tlaku a stal sa vzorom pre kopírovanie. Viacerí podnikavci ho ponúkajú a predávajú pod značkou fínsky,pričom sa jedná často o nekvalitné kópie systému OPTIMI vyrábané v Turecku, Číne, atď. Velká cena GRAND PRIX na výstavě For Habitat v Praze.


Systém se stal natolik úspěšným, že některé firmy ve snaze přiživit se na tomto úspěchu, jej začaly kopírovat a uvádět na trh kopie zastaralého systému pod jiným označením. Optimi kvatro CHARAKTERISTIKA: Systém zasklívací z bezpečnostního tvrzeného skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií výklenků domů. Bezrámové zasklení je zhotoveno z bezpečnostního tvrzeného skla a hliníkových profilů, které zvyšují mobilitu.


Optimi Kvadro je možné demontovat, upravit a po rekonstrukci panelového domu zpětně namontovat. Certifikované systémy nejvyšší kvality. Jsme přímým výrobcem zasklívání lodžií a panelákových zábradlí. Celá konstrukce bez viditelných svislých rámů zasklení působí moderním a vzdušným dojmem a dotváří tak, bez narušení, celkový vzhled budovy.


Aretace systému Významným přínosem je možnost celou sestavu bezpečně uzamknout a zamezit tak možnému vniknutí do objektu, nebo neoprávněné manipulaci. Jsme držiteli osvědčení k motnážím, servisu a zasklívání systémem OPTIMI. Zárověň je naše firma oprávněna používat ochrannou známku OPTIMI.


To je ale zásadní chyba,” varuje ing. František Aberle ze společnosti Optimi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky