úterý 18. srpna 2020

Bezpečnostní zasklení

I když moderní izolační zasklení je poměrně náročné rozbít, někdy se vyplatí investovat do bezpečnostního zasklení. Sklo odolává úderům a nárazům, v případě, že se tříští, vznikají malé neostré plošky, u kterých se zmenšuje pravděpodobnost zranění člověka. Své uplatnění ale najde také v automobilovém nebo dopravním průmyslu.


Bezpečnostní zasklení Bezpečnostní sklo je typ skla sloužící k ochraně osob. Správnou kombinací tlouštěk skla, počtu folií a způsobu ukotvení, lze vrstveným sklem dosáhnout zasklení , se všemi prvky bezpečnosti uvedené v úvodu. Vrstveného bezpečnostního skla se dále využívá při realizacích skleněných pochůzných ploch, schodišťových stupňů, opláštění výtahových šachet nebo jako výplně zábradelních konstrukcí, popřípadě.


Kombinace s tvrzeným sklem – tvrzené sklo je čtyřnásobně pevnější než běžné sklo stejné tloušťky proti zatížení větrem a tepelné námaze. Okenní fólie se vyrábí pouze v kategoriích P1A a P2A. Důkazem je neustále a rychle rostoucí podíl vrstveného bezpečnostního skla v otvorových. P7B, P8B objekty s velmi vysokými užitnými hodnotami materiálů, archivy a depozitáře muzeí, které nejsou pod centrální nebo vnitřní fyzickou bezpečnostní ochranou, klenotnictví a podobně, která mají vystaveno zboží vysoké hodnoty mimo pracovní dobu, vnitřní prostory bank (není-li požadavek na neprůstřelná skla).


Při nechtěném nebo násilném rozbití okna drží výplň pohromadě stále v rámu, takže nehrozí úraz ani jednoduché vniknutí do objektu. Zasklení Sklo tvoří asi plochy celého okna, a proto je potřeba věnovat výběru skla velkou pozornost. Správnou volbou zasklení lze docílit nejen snížení nákladů na vytápění, ale zajistit také příjemné klima v interiéru, eliminovat hlukovou zátěž a také chránit sebe a blízké před úrazem v důsledku poškození skla. Vrstvené bezpečnostní sklo se využívá v produktech pro budovy a domy.


Výhody bezpečnostního zasklení sklem Connex. Důležitou roli sehrává při zasklení stropů, střech, zimních zahrad nebo světlíků. Zasklívání pergol a teras bezrámovým systémem Zasklení pergoly či terasy rozšiřuje užitnou plochu a také zvyšuje komfort obývání těchto prostorů. Zasklení pro skvělý design a vysoký prostup světla izolačním sklem PMMA přesklívací kopule se šrouby, čirá nebo opál INTERM TF vrstvené dvojsklo 44. Zajímají vás naše ceny řezaného skla?


Nenašli jste, co jste hledali? To vůbec neznamená, že to nemáme! Používá se pro zasklení výplňí výtahových dveří, střech, k zasklívání spodních a bočních částí balkónů a zábradlí.


VÝHODY Vhodnou kombinací typu konstrukce izolačního skla a typem použité skloviny, si tedy můžeme zajistit nejen příjemné klima v námi užívaném prostoru. V případě, že rozměry prosklení jsou větší, je pojišťovnami akceptované napojení. Spoj nemá vliv na deklarované vlastnosti fólie. Vyhledávací zařízení produktu a servisu IndustryStock vám nabízí nejenom relevantní aktivní záznamy k. Bezpečností zasklení tvoří speciální lepená skla, kde je mezi tabulemi integrována jedna nebo více fólií. Zvýšenou ochranu před násilným vniknutím ale musí navíc podpořit také speciální prvky kování, kličky a další detaily.


Pokud potřebujete vyřešit bezpečnost, zjistěte si případně i požadavky vaší pojišťovny a rozhodně se poraďte s našimi speciality, kteří vám vysvětlí, jak. Sklenářství, zasklívání, bezpečnostní skla, izolační dvojskla, zasklívání balkónů, lodžií. Vybírejte z několika druhů zasklení plastových oken Oknostyl - standardní, protihluková, bezpečnostní , protisluneční, ornamentální. Provádíme zasklívání lodžií a zasklení balkónů, rámovými a bezrámovými certifikovanými systémy. Montujeme systémy IVETA, HART, GLASA, TERMOPLUS.


L s karosérií, M, N, O a T. Splňuje i všechny požadavky na prosklení nad hlavou a prosklení chránící před pádem v obytných domech, zimních zahradách a veřejných budovách, které ukládá stavební zákon. Na obrázku bylo použito mléčné sklo CONNEX. Skvěle, nad obvyklý standard ochrání dokonce i okna této třídy, která nejsou osazena nerozbitným, nýbrž běžným sklem.


Přitom jsou leckdy cenově výhodnější než běžná, dodatečně zabezpečená okna, která se s nimi ohledně bezpečnosti nedají vůbec srovnat. Tyto fólie slouží k zatmavení skleněných ploch automobilů, k ochraně před slunečním zářením. Tepelně izolační zasklení, bezpečnostní zasklení , hluková, protisluneční a dekorativní zasklení, … Služby Pomůžeme vám zajistit bezproblémovou instalaci.


T s vnitřním laminovaným bezpečnostním sklem třídy P2A dle normy EN 35 se zvýšenou odolností proti rozbití. Příklad funkce bezpečnostního zasklení Typicky nevhodně staticky navržené zasklení markýzy bezpečnostním lepeným kaleným sklem typu Connex. Při vysokém zatížení od napadaného sněhu došlo k havárii skel, nicméně bezpečnostní meziskelní folie dokázala skla i po destrukci udržet na konstrukci.


Konstrukce profilu nabízí možnost zasklení kvalitním izolačním dvojsklem nebo trojsklem až do celkové tloušťky zasklení mm. Svými vlastnostmi je profil předurčen pro nízkoenergetické a pasivní stavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky