středa 26. srpna 2020

Kování gu

Ať už dřevěné, ocelové, hliníkové nebo pla­stové dveře: V rozsáhlém pro­gramu BKS jistě naleznete to správné kování pro Vaše řešení. Pro dřevěné, ocelové, hliníkové, plastové nebo skleněné dveře: v rozsáhlém programu BKS jistě naleznete správný zámek pro Vaše. Provádíme pravidelný servis oken a dveří všech druhů a značek kování , který Vám šetří peníze. Vy zavoláte, my přijedeme! Odborně opravíme, seřídíme plastová, hliníková okna a dveře a EUROOKNA.


S tra­dicí delší než 1let vyvíjí sku­pina GU nejen jednot­livé výrobky, ale také individuální komplexní řešení pro velké pro­jekty. Pokud se vyznáte ve dveřních zavíračích, poznáte u GU kvalitu na první pohled. Operace zaví­rání je hydraulicky kontrolovaná. Uzavírací sílu a rychlost zaví­rání můžete individuálně přizpůsobit pro každou šířku dveří a jejich hmotnost.


Bezpečnostní dveřní uzávěry se 2-mi automatickými střelkovými uzávěry. S dveřními zavírači společnosti GU máte díky různým mož­nostem nas­tavení a velikostem uzavírací síly otevřeny všechny možnosti nas­tavení. Naleznete zde i are­tační systém, který dveře udržují otevřené a samo­statně je zavře až při vzniku požáru. Profily pro zateplovací systémyProfily pro zateplovací systémy celý proces zateplení zrychlují a zkvalitňují a prodlužují životnost zateplovacích systémů.


GU Vám dodá vše, co můžete potřebovat k otvírání, zavírání a zajištění oken a. Zdvižně-posuvné kování GU je vhodné pro okna a prosklené dveře. GU - stavební kování CZ, Prague, Czech Republic. Vzhledem k rozteči zámku mm (vzdálenost mezi vodorovnými osami čtyřhranu a cylindrické vložky) je možné použití pouze bezpečnostního kování typu BKS 9 EVVA SB 9 IKON SX 4 43.


Standardní vzdálenost osy čtyřhranu od lišty (Dornmass, Backset) je mm. Dveřní kování GU Plastové vstupní dveře osazujeme speciálními dveřními zámky GU-SECURY Automatic. Kování vstupních dveří zabezpečuje bezpečné uzamčení na několika místech, je ovládáno zámkem s cylindrickou vložkou. VČERA Šetrné turistické ubytování z bambusu připomíná gotický chrám.


Souostroví Cat Ba právem patří mezi nejkrásnější lokality vietnamského. GU - 3bodový hákový zámek Pro plastové dveře vybavené elektrickým zámkem (otevíračem) používáme 3bodové hákové zámky GU. Zámek se zavřením dveřního křídla zajistí pouze prostřední západkou, horní a dolní hák se zajistí až otočením klíčem. Kvalita bezpečnostního kování se pozná především dle příslušných certifikací a podle celkového zpracování. V tomto případě jsou to masivní produkty se speciální rozetou, jež zabraňuje jakémukoliv vylamování nebo vytrhávání.


Toto okenní kování má zásadní výhodu, kterou je modulová konstrukce umožňující jeho využití pro různé varianty provedení oken. Dostupné služby nyní najdete prostřednictvím přihlášení na. Rovněž ochranná kování pro vysoké bezpečnostní požadavky u vchodových dveří. G-U Gretsch Unitas, BKS Gretsch­-Unitas je po 1letech úspěšné his­torie jedním z předních výrobců okenní a dveřní tech.


Posuvná kování GU , standardní tři uzamykací závory a závora mikroventilace. PALETOVÉ OKNA Pro historické a památkově chráněné budovy máme ve výrobním programu rovněž zahrnutu výrobu špaletových oken. Okenní kování ATLANTA Okenní kování TOKYO Okenní kování HARMONY. Tvar a šířka profilace věrně si.


G-U BKS zahrnuje GU -BKS panikové hrazdy s vnitřní montáží, jedno i vícebodové dveřní zámky mechanické i elektronické s několika panikovými funkcemi, elektrické otvírače, certifikované štítky, kliky a koule a všechny ostatní potřebné doplňky, to vše pro jedno i dvoukřídlé dveře. Kování pro okna: UNI Jet, ALU Jet, ALU axxent (skryté kování) starší typy kování SIEGENIA AUBI : Kování pro dveře: GU, BKS : starší typy kování : Typy: otvíravě sklopné posuvně-sklopné posuvné zdvižně posuvné dveřní jednobodové dveřní vícebodové panikové a další. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Prague and beyond. Vícebodové zámky GU odpovídají na všechny tyto otázky.


Nyní nabízíme nově ve standardu tříbodové kování GU Secury Automatic pro vchodové dveře za cenu obyčejného tříbodového dveřního kování GU Secury MR. Používáním webů z portálové rodiny praha. Spojením našich výrobků a stavebního objektového kování GU a GEZE, získáte dokonalý celek pro dlouhodobé a spolehlivé použití!


Jsme výrobce okenní a dveřní techniky, automatických vstupních systémů a systémů řízení budov. Najdete u nás nejen obsáhlý kompletní. Vložka FAB NZS 3A je součástí bezpečnostního kování OSve všech jeho provedeních. Pokud máte dveře osazené kováním OSa potřebujete vložku vyměnit, nelze zvolit jiné provedení vložky než FAB NZS 3A.


Vložka s trojhranými klíči je odolná proti vyhmatání, bumpingu, hrubému násilí, rozlomení a vytržení. Kování standardní Základní výbava každého otvíravého, otvíravě-sklopného nebo sklopného okna, která zajišťuje právě možnost ovládání pohybu okna prostřednictvím kliky. K dispozici je pro všechny typy oken včetně obloukových, štulpových nebo šikmých.


Velkoobchod - těsnění, kování , těsnící kartáče, tmely, PUR pěny, lepidla, protiprachové kartáčky, padací prahy i protipožární, elektronářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky