pondělí 19. prosince 2016

Jak zaridit obyvak

Jistě to zpravidla není tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá. Nechte se inspirovat a přečtěte si náš nový článek. Toto video vám poskytne několik nápadů k zařízení obývacího pokoje. Pomocí provázkového závěsu pokoj rozdělíme, designová světla prostor rozzáří, textilie zútulní. Nejznámějším a nejčastěji využívaným prvkem je varný ostrůvek, který se zároveň často používá i pro stolování.


Poradíme vám, jak takový pokoj prakticky zařídit, aby působil prostorněji a přitom se do něj vešlo vše potřebné. Bydlíte v paneláku a váš obývák rozhodně nepatří k těm největším? Máte pocit, že váš obývák působí trochu neosobně a chtěli byste ho zútulnit? Nemusíte hned dělat zásadní změny a předelat celý obývák.


Poslední dobou si na oblibě získávají závěsné kusy nábytku. Volný prostor pod nimi provzdušní místnost. Takto lze zavěsit menší obývací stěnu, televizi, poličky s dekorací, lampu a knihovnu. Velké místnosti k bydlení okouzlují prostorem, ale někdy to také bývá jejich kámen úrazu. Přečtěte si, jak zařídit obývák.


Nabízíme rady a tipy užitečné pro interiéry obývacích pokojů. Chcete efektivně využít prostory a opticky zvětšit. Víte co všechno by měl obsahovat obývací pokoj?


Pojďme na to systematicky. Cílem obývacího pokoje je, aby se v něm lidé cítili co nejpříjemněji. Z obytných prostor se právě obývací pokoj nejvíce využívá pro setkávání rodiny po pracovním dni, na hraní dětí, sledování televize, setkávání s přáteli, známými, organizování večírků atd.


Obývák je místem setkávání. Po celém dnu se tady setká rodina, organizují se v něm posezení s rodinou nebo známými. Obývací pokoj je vždy živý a k. Jak zařídit obývací pokoj?


Mnozí z nás mají doma úzké a dlouhé pokoje, které je problém zařídit. Pokud hledáte inspiraci, jak takovou místnost zařídit, přečtěte si tento článek. K rozdělení prostoru poslouží různé podlahové krytiny. Je tu první díl ze série JAK ZAŘÍDIT. V šesti jednoduchých krocích vám ukážu, že zařídit pokoj nemusí být tak složité, jak se na první pohled může zdát.


Tipy, jak si zařídit černobílý obývák. Panelákový byt z počátku devadesátých let nezapře dobu svého. Zasněně se díváte na fotografie všech těch krásných obývacích pokojů s velkou rohovou. Dnešní doba přeje přírodním materiálům a designům.


Co se nábytku týká, preferují se vzdušné a seskládané s více počtu kusů nábytku. V článku jak vymalovat obývací pokoj můžete načerpat trošku té inspirace pro to, jaké barvy vybrat při tom když vymalováváme náš obyváku. Určitě by byla volit opět fádní bílou barvu, kterou nenadne ale ani neurazí.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Na co nezapomenout a čemu se raději vyhnout, aby byl skutečně příjemným místem k setkávání i. Lucie Němcová Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky