pondělí 19. prosince 2016

Ornamentní sklo vzorník

Ornamentní sklo je ploché sklo , které je jednostranně vzorované. Používá se k rozdělení prostorů dekorativním způsobem, ke snížení průhledností, k tvorbě vitráží, k zasklení oken a dveří, atd. S nežádoucím průhledem při zachování optimální světelné propustnosti, lze také aplikovat do izolačních skel.


Lze vybírat z velkého množství zajímavých vzorů. Dodáváme ornamentní skla do dveří a oken. Velký výběr vzorů v čiré a bronz variantě, matové Satinovo (pískované) v barvách – bílá, modrá, šedá, zelená, bronz. Vybrané vzory dodáváme ve větších sílách a kalené, možno použít jako celoskleněné dveře, nebo příčky. Skla s bezpeč nostní f ólií.


Sklo má nezastupitelnou roli v řadě stavebních prvků a úprav. Lité sklo, u kterého je na povrchu válcem vytlačen dezén. Viz níže uvedený vzorník. Průsvitnost je dána strukturou a dezénem, uplatní se všude tam, kde je zapotřebí vyloučit úplnou průhlednost a navodit pocit soukromí. Rádi vám odpovíme na veškeré vaše dotazy.


Ornamentové sklo je ploché sklo , ktoré je jednostranne vzorované. Používa sa na rozdelenie priestorov dekoratívnym spôsobom, na zníženie priehľadnosti, na tvorbu vitráží, na zasklenie okien a dverí, atď. S nežiaducim priehľadom pri zachovaní optimálnej svetelnej priepustnosti, dá sa tiež aplikovať do izolačných skiel.


Tlačítkem PROSPEKT se otevře nové okno a dojde ke stažení souboru PPDF s fotografiemi ornamentů a informacemi o nich. Jako další tabule ve složení izolačního skla může být použito kterékoliv ploché sklo. Vzorník ornamentních skel. Potřebujete zasklít sklo ? Mrkněte se, jak vám můžeme pomoci Nevíte si rady?


Renovace se provádí též potažením plastové. Chybí: ornamentní sklenářství zrcadla brno – taekwondo-olomouc. Obvykle ornamentní sklo umístíme na pozici což je prostřední sklo. Při požadavku na barevné ornamentní sklo doporučujeme do izolačního trojskla toto sklo tepelně upravit ( SAFE ESG ), tímto minimalizujeme riziko následného samovolného prasknutí skla.


Sklo Lacobel je ekologický výrobek. Je to sklo , na kterém je nanesen vysoce kvalitní barevný lak. Lze ho kombinovat s různými materiály, jako jsou dřevo, keramika, kov a ocel. Ten může být z jedné strany chráněn barevnou fólií. Low Prices on Ornamentation.


Free Delivery on Eligible Orders! Vyrábíme, dodáváme a montujeme plastová okna a dveře. Ceník skla a sklenářských prací. Všechna práva vyhrazena IZOLTECHNIK CZECH s. Tloušťky : 1mm. Bílé satinato nahrazuje plošně pískované čiré sklo.


Tato skla se dají kalit. Jedinečný design a estetika. Lakované sklo v lesklém nebo matovaném provedení, vzorované sklo nebo sklo s potiskem, průhledné nebo barevné vrstvené sklo , zrcadla, elektroluminiscenční sklo.


Sklo prosvětluje a opticky zvětšuje interiér. Skleněná stěna dokonale ozvláštní interiér, ornamentní skla dodají vašemu domovu útulnost a jedinečnost, kalené sklo pak můžete využít jako obklady na stěnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky