středa 7. prosince 2016

Parapetní žlab

Metalická strukturovaná kabeláž. Značka: Polyprofil Záruka: roky Běžně skladem 31Kč 38Kč včetně DPH. Pro uložení silových a sdělovacích obvodů.


Jednotlivé vedení je možno elektromagneti cky odstínit pomocí. PK 110XD HD - parapetní kanál dutý. Kanál parapetní dutý Určen pro uložení silových a sdělovacích obvodů, zabezpečovacího vedení a dalších rozvodů.


Parapetní žlab KOPOS EKE 180xHD 2m bílá. Elektroinstalační kanál Elegant EKE 180x6 bílý, m, karton. Lišta kabelová elektroinstalační parapetní kanál a kabelový parapetní žlab slouží pro uložení silových a sdělovacích obvodů, zabezpečovacího. Pro instalace vyžadující atraktivní vzhled.


Elegantní nadčasový design zabezpečuje, že kanály nenarušují charakter místnosti. Jedno balení obsahuje metrů produktu. Je určen pro vkládání kabelů větších rozměrů, nebo více kabelů.


Za každé rozbalené balení Vám bude účtován manipulační poplatek ve výši 1Kč bez DPH. Vyberte si přesně to, co hledáte. Pomocí filtru upřesněte váš výběr a dostaňte se tak rychleji k tomu, co chcete najít.


Velmi jednoduché a přitom systémové řešení přinášejí parapetní kanály a elektroinstalační lišty,. Stíněná dvouportová zásuvka SXk instalaci pod omítku. SX lze použít i na omítku nebo do parapetních žlabů. Instalační krabice zapuštěné, do dutých stěn. Tato webová stránka používá soubory cookies za účelem poskytování co nejlepších webových služeb.


Mám 2ks nové, které mi zbyli po rekonstrukci bytu. Na tento žlab se dají přímo montovat vypínače a zásuvky. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní.


Odklopná část umožňuje vložení stínicího. Lze do něj montovat klasické přístroje. Svody se dodávají ve třech velikostech – 9 1a 1mm (průměr svodu). Jednotlivá vedení je možno elektromagneticky odstínit vložením stínícího kanálu, který se do kanálu upevňuje.


Vzhledem k výše uvedeným vlastnostem a ucelenosti krytů se tento parapetní kanál řadí k výrobkům s nejvyšší užitnou vlastností, které v oblasti parapetních kanálů KOPOS KOLÍN nabízí. Súhlasím s použitím mojich kontaktných údajov na zasielanie informácií o službách a novinkách webovej stránky Legrand Slovensko s. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. TOPS SM MVRAT … spojovací materiál Mvratový.


Odtokový žlab - Model Exkluzivní 70CM X. POUZE OSOBNÍ ODBĚR, NEBO PO TELEFONICKÉ DOMLUVĚ ! Popis zboží: - Použití: Jsou odolné proti agresivnímu a chemickému prostředí. Jako další z řady novinek bude na Amperu představen nový dvoukomorový parapetní kanál PK 1x který umožňuje uložení většího počtu vodičů. Při vývoji a zavádění nových výrobků má firma neustále na mysli tři důležité faktory: bezpečnost, funkčnost a životní prostředí.


Kvalitní odvodňovací žlaby Mea zachycují a odvádí povrchovou vodu z ploch kolem domů, parkovišť, garáží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky