středa 14. prosince 2016

Překližka 10mm

Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Jedná se o desky, které vznikly vzájemným křížovým slepením dýh. Díky tomuto křížovému lepení jsou u překližek odstraněny některé. Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla.


Tento velkoplošný materiál na bázi dřeva je tvořen třemi a více vrstvami navzájem křížovitě slepených loupaných dýh, spojených lepidlem. Dýhy se na sebe lepí vždy v kolmém směru vláken. Prodám cca 600mpoužité překližky ze střechy.


V překližce jsou dírky od hřebíků, nebo ještě hřebíky, ale jinak je v naprostém pořádku. Březová překližka je vyrobena z dýhy, která je navzájem křížovitě slepena. Vyrábí se ve kvalitách. Překližky jsou určeny pro truhlářské účely.


Provedení - bříza, FK ( vodoodolná), broušená a nebroušená, FSF ( vodovzdorná) broušená. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr. Protiskluzovou překližku využijete na podlahu dopravních prostředků, přívěsných vozíků, nebo pro pochůzné plochy. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete. TRUHLÁŘSKÉ (NÁBYTKÁŘSKÉ) Skládají. Free Delivery on Eligible Orders! Použití : korpusy, hračky, zásuvky, apod. Země původu: Česká republika.


Rozměry desky jsou x 44m, síla desky je 10mm. Plocha desky je 684m2. Desky jsou podobné jako OSB desky, ale odolnější. Cena uvedena za 1kus desky.


DYAS multiplex - překližky celobukové vícevrstvé Jsou celobukové překližované desky složené z mnoha vrstev bukových dýh, kde směr vláken je u každé. Vodovzdorné (obalové) Jsou to ploché desky, vzniklé slepením zpravidla lichého počtu na sebe navrstvených loupaných dýh, jejichž dřevní vlákna jsou na. Vhodná pro klasické mechanické oprac.


Jako základní deska je překližka březová ( buková ), jejíž dýhy jsou slepeny fenolickým pryskyřičným lepidlem odolným vůči povětrnostním vlivům a varu. Vlastnosti povrchu: Povrch je odolný vůči oděrum, vlhkosti a nejběžnějším chemikáliím i zředěným kyselinám a louhům. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Designový noční stolek Kufr s úložným prostorem.


Materiál: Buková překližka 10mm , dřevo Barva: Umělá koženka Hadí kůže. SIBERIA EXPORT – překližka z ruské břízy. Zapomenuté heslo Nová registrace. O nás Kvalita Nakupování Slevy Doprava Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Kontakt. Chcete dostávat novinky z našeho webu?


Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Pro své vynikající vlastnosti (vysoká pevnost, houževnatost a pružnost při nízké objemové hmotnosti) je překližka důležitým materiálem nejen v nábytkářství, ale používá se třeba i pro zhotovení bednění pro betonáž, v modelářství nebo k výrobě pochůzných ploch nákladních automobilů. Výhodou překližek je lepší tvarová a rozměrová stálost , s porovnáním s rostlým dřevem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky