středa 14. prosince 2016

Slehany tmel

Extra lehká vyplňovací hmota připravená k okamžitému použití. Má Výbornou přilnavost k podkladu, během vytvrzování se nesmršťuje. Brousitelný tmel pro vyplňování malých i velkých prasklin ve zdivu, betonu, v omítkách apod.


SPECIÁLNÍ EXTRA LEHKÁ VYPLŇOVACÍ HMOTA - k tmelení spár, prasklin a vyrovnávání podkladů (minerální a sádrové omítky, betonové panely, zdivo, sádrokarton) v interiéru i exteriéru, lokální opravy děr, vyplňování a. Hledáte Šlehaný tmel 280ml - SDL? U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Určen k tmelení spár, prasklin a vyrovnávání podkladů (minerální a sádrové omítky, betonové panely, zdivo, sádrokarton) v interiéru i exteriéru. Okamžitě slepuje kůži a oči.


Uchovávejte mimo dosah dětí. Prodej šlehaného sádrového brousitelnýho. ONETIME šlehaný tmel je jedinečný velmi jemný tmel v konzistenci šlehačky, určený k okamžitému použití bez nutnosti následného broušení. Speciální super lehký tmel k opravám trhlin, odpadlých rohů v interiéru a exteriéru.


Vhodnými podklady jsou zdivo, omítky, sadrokartón, dřevo. Je přetíratelný, nestéká, nepraská, nesmršťuje se. Melmi dobře se uhlazuje a je brousitelný.


Onetime - existuje více druhů, předpokládám, že vlastnosti budou mít podobné - se používá ve stavebnictví k opravám prasklin ve zdech, na. UNIFLEX, tmel či lepidlo určené na tmelení středních a větších nerovností, vynikající přilnavost na většině povrchů, především na kov, ocel, kámen, beton, dřevo atd. DEN BRAVEN brousitelný tmel na sádrokartony. Het 5ml: doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jedinečný velmi jemný tmel v konzistenci šlehačky, určený k okamžitému použití bez nutnosti následného broušení. Jemná pastovitá hmota, která se.


Het šlehaný lehčený tmel je speciální lehká vyplňovací hmota k vyplňování děr, ke tmelení nedynamických přímých i úhlových spár a prasklin v. Den Braven RL 310ml - akrylový tmel. Akrylový tmel - bílý, 3ml RL Pro tmelení spár mezi rámy oken, dveří a zdivem, rohových spár. Charakteristika: Jednosložkový tmel na bázi syntetického kaučuku s rozpouštědlem. Při zasychání vytváří slabou rozpouštědlovou vůni. Akrylátový tmel šlehaný MASTERsil je jednosložkový, bílý, našlehaný, disperzní tmel.


Při vysychání bez zápachu, s minimálním smrštěním a výbornou. REACH), dodatok II, v znení nariadenia (EÚ) č. Je vysoce kvalitní víceúčelový brousitelný tmel na opravy omítek, zdiva a betonu, včetně pórobetonových tvárnic jako YTONG, HEBEL, spár. Soudal šlehaný tmel je vyplňovací lehká hmota s výbornou přilnavostí.


PROGOLD SLEHANY TMEL BEZPEČNOSTNÍ LIST Název výrobku : Jiné označení :Nejsou k dispozici. Identifikátor výrobku 1. Podrobné údaje o dodavateli. Vyrovnávání porézních podkladů (omítky, zdivo, dřevo, sádrokarton) v interiéru i exteriéru (doporučujeme ošetřit nátěrem).


NAKUPTE tento brousitelný sádrový tmel za SKVĚLOU CENU na NEJBARVY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky