pondělí 19. prosince 2016

Těsnící pás

Spojením hliníku a butylenu vykazuje vysokou životnost. BK Illichman AQUASTOP bentonitový těsnící pás AQUASTOP LONG TIME ASS- řízená spára (trhací lišta). Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more.


Materiál - hliník, olovo Celoplošně. Těsnící vysoce flexibilní řasené pásy, okenní těsnění pás. Universální řasené těsnící pás y pro utěsnění prostupů, lemování zdiva a komínů.

MQ bentonitový těsnící pás je elastický profil na bázi bentonitu, který byl vyvinut speciálně pro utěsňování pracovních a dělících spár a díky. Spojení jednotlivých dílů se provádí přeplátováním minimálně o šířce cm. Skladem od 24Kč bez DPH. Překlenutí pohyblivých spár, řešení styku vodorovné a svislé stavební konstrukce, prostupy.


Na objednání od 23Kč bez. Po dodání je nutné zkontrolovat funkčnost a kompletnost. Speciální těsnicí pás pro průchod komínů, vikýřů a oken střešní krytinou.


Vlastnosti a výhody Výjimečná pružnost Skvěl.

TĚSNICÍ PÁS ( Komentáře:0) Ke zpevnění nátěrových hydroizolačních stěrek v místech možných dilatačních pohybů spár a kolem prostupů. Pro pružné a trvalé zpevnění a těsnění stykových a rohových spár nádrží, bazénů, sprc. Najdete nás na sociálních sítích.


Otevírací doba provozovn. Okenní těsnící pás MAGE. SAMOLEPICĺ TĚSNICĺ PÁS je výrobek s velmi snadnou aplikací. S jeho pomocí lze zalepovat a utěsňovat celou řadu spojů nebo průchodů u stavebních a. Charakteristika TĚSNÍCÍ PÁS je trvale pružný polypropylénový pás šíře 1mm s alkalickou ochranou, v šíři mm opatřený kaučukovým nástřikem.


Bentonitový těsnící pás řady MQ. Oblasti použití K utěsnění pracovních spár a dělících spár v pozemních, inženýrských a vodních stavbách. Pás je opatřen vrstvou lepící butylové hmoty.


Těsnící příčně řasený pás MAGE Flex Fvyrobený z mědi. Speciální polypropylenová tkanina s alkalickou ochranou a kaučukovým nástřikem. Používá se k utěsnění kritických míst, rohových spár, přechodu ve stěnách, podlahách nebo sprchových koutech.


Uvedená cena je za běžný metr. Samolepicí komínový pás používaný pro utěsnění komínů, vikýřů a. Vyniká vysokou životností a.

Hasoft těsnicí pás Profi Pružný profi pás vyrobený z elastomeru a opatřený oboustranně tenkou vrstvou plsti z polymerních vláken. Těsnicí pás Profi je určen k řešení styku vodorovné a svislé stavební konstrukce, prostupy baterií, gul a trubek v bazénech, koupelnách, balkónech, sprchových koutech apod. Gumový pás je těsnící izolační pás na bázi speciální polypropylenové tkaniny s alkalickou ochranou opatřenou kaučukovým nástřikem.


Trvale pružný kaučukový pás na bázi speciální polypropylenové tkaniny s alkalickou ochranou, opatřenou kaučukovým nástřikem. Po aplikaci s Tekutou lepenkou nebo Jednosložkovou hydroizolací (KOUPELNA a EXTERIÉR) vytváří pružné těsnění rohových spár ve stěnách a podlahách. Součástí systému jsou také: vnitřní, vnější roh a pružná průchodka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky