pondělí 18. září 2017

Hmoždinky do sádrokartonu montáž

Jak správně zvolit hmoždinku do deskových a dutých materiálů vám poradí toto naše video. Poraďte se s naším technickým oddělením o volbě výrobku optimálního pro vaši aplikaci. This feature is not available right now.


Do zavrtané hmoždinky se poté zašroubuje vrut. Ideální řešení pro lehká upevňování.

Zářivková světla, obrazy atd. Pokud si nejste jisti s výběrem hmoždinky do sádrokartonu, přečtěte si nejprve toto malé porovnání našich hmoždinek do sádrokartonu. DUOBLADE je vhodná pro předsazenou montáž.


Kovový hrot zajišťuje přesné umístění hmoždinky a spolehlivou montáž. Chcete-li do sdk příčky zabudovat dveře, můžete jednoduše v příslušné výšce zasunout do CW profilů překlad seříznutý podle šířky dveří a zafixovat ho lepicí páskou. Pro stabilizaci vložte do svislého dveřního sloupku dřevěný hranol a upevněte jej. K dostání v naší online nabídce.


Popis: Délka hmoždinky 22mm.

Pro rychlou montáž do sádrokartonu. Najdete zde několik typů hmoždinek do sádrokartonu , které jsou určeny pro běžné aplikace i aplikace s požadavkem na požární odolnost. Dovolené zatížení na plastovou hmoždinku činí max.


Sádrokarton jako takový nemá příliš velkou výdrž co se týče zavěšování předmětů na stěny, poliček nebo skříněk a tak je nutné zvolit správnou. Hmoždinka z obnovitelných zdrojů. Natloukací hmoždinka do dvojitého sádrokartonu s jednoduchou montáží a skvělým výkonem. Součástí je vrut 0x50mm. Vhodné použít pro upevnění potrubí, radiátorů, kotlů, klimatizačních jednotek.


Tyto hmoždinky se prodávají společně s ocelovým hřebíkem nebo speciálním vrutem, které se do hmoždinky zatlučou kladivem. To je mnohem rychlejší než práce s klasickými hmoždinkami. Je to ideální volba pro montáž soklů, dřevěných trámků, okenních rámů, stropních panelů a dřevěných obkladů. Je-li třeba, můžete vrut po natlučení dotáhnout šroubovákem.


Zařadili jsme hmoždinky do několika kategoriích podle typu materiálu, do kterého potřebujete kotvit. Nejprve si tedy vyberte zda potřebujete hmoždinku do dutých cihel nebo hmoždinku do sádrokartonu nebo plných cihel či betonu. Kotvení do sádrokartonu – kvalitní vruty, šrouby a hmoždinky , budou vaše sádrokartonové konstrukce poctivě držet pohromadě. Díky nim k sobě snadno spojíte profily, vytvoříte kotvy k sádrokartonovému profilu, nebo bezpečně připevníte drahocenný lustr po babičce.


DUOTEC - nová hmoždinka do dutin Speciální, přesto se snadno aplikuje a výsledkem je vysoká únosnost v deskových materiálech.

Kovová hmoždinka MFJ MUNGO, do sádrokartonu , dvojitého sádrokartonu a do sádrovláknité desky. Prodej hmoždinky do sádrokartonu za. Jednoduché úpravy v bytu můžete provádět za pomocí montáže sádrokartonu ,je to levná a rychlá cesta jak upravit byt. Cenově dostupné a vysoce komfortní.


Pro menší zatížení se hodí hmoždinky pro rychlou montáž. Do běžné desky není potřeba předvrtávat, v opačném případě se dodává s přípravkem, který slouží nejen na předvrtán. Není vhodná do protipožárního sádrokartonu a dřevovláknitých desek.


Nový hliníkový systém pro montáž odvětraných fasád vyvinutý pro použití různých fasádních desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky