úterý 19. září 2017

Jak vyprat pot

Stačí oblečení namočit do vlažné vody s mýdlem nebo trochou tekutého pracího prášku – propocené oblečení nestačí jen „vyvětrat“. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma jak zbavit oblečení pachu potu i po vyprání. Nikdy vyprat tak,aby se mu zpod paži vytratil pach potu. Ty jsou super v létě, pokud má člověk jen upocené oblečení, ale ne moc špinavé. Klasické vyprání na skvrny od potu nemusí zabrat.


Na tmavším oblečení asi nenajdeme žluté skvrny, ale pot na nich zanechává ztvrdlá hrubá místa. I v tomto případě můžeme nanést trochu pracího prostředku nebo odstraňovače skvrn přímo na postižené místo, nechat působit, třít části látky o sebe, nebo očistit kartáčkem a dát vyprat do pračky. I tady si nejdříve přečteme pokyny na etiketě čisticího.


Jak odstranit skvrny od krve. Pokud to nezabere, použijme klasický kypřící prášek , který používáme při pečení. Jak vyčistit skvrnu od smoly.


Za škvrny môže nielen pot , ale aj niektoré antiperspiranty Za fľakmi v oblasti podpazušia však nemusí byť iba pot , ale aj nekvalitné antiperspiranty. Skúste siahnuť napríklad po tých, ktoré sú vyrobené na prírodnej báze. Skvrny na oděvech ale nezanechává jen samotný pot , ale také deodoranty a antiperspiranty, které používáme. Máme pro vás pár tipů, jak s těmito skvrnami a flíčky zatočit, které používaly už naše babičky a zaručeně fungují. Free UK Delivery on Eligible Orders!


Agresivní pot ovlivňuje šperky, tedy zlato a stříbro, které na rukou a při styku s pokožkou černá. Inakvituje homeopatické léky ve formě mastí, tedy laicky řečeno, ruší jejich účinek. Pocením, kvůli kterému nemůžu nosit bílé ani světlé oblečení.


Pak už stačí jen vyprat jako obvykle. Doslova vygumovat skvrny od potu, ale i krve a moči na oblečení, můžete vetřením roztoku připraveného z jednoho dílu amoniaku a jednoho dílu studené vody ještě před praním. Nemůžete prát pot kovové kartáče, to snižuje její životnost. Smalt je deformována náhlým změnám teploty, takže se nemusíte alternativní teplou a studenou vodou při mytí. Pak to vyprat normálně, jak jsi zvyklá.


Já používám na většinu věcí yellowblue (gel s levandulovou silicí a na bílé mají prášek). Ahojky,dcera co přišla do puberty tak má asi více agresivní pot ,protože všechna obzvlášť světlá trika i podprsenky mají pod pažemi zažloutlé skvrny. Nejčastější příčinou zažloutnutí polštářů je pot. Když se však začne rozkládat působením bakterií třeba v podpaží, vznikne často velice protivný pach. Pot sám o sobě cítit není.


Poradíme vám přípravků, které vám pomohou v boji se skvrnami od potu. Dobrý den, otázka především na ženy. Normálně v pračce se to nedaří, Vanish apod.


Pokud pot odbarví původní barvu tkaniny, je již náprava velmi obtížná. Zažloutlé skvrny od potu ale můžeme zkusit odstranit. Nemáte holky ještě nějaký tip, jak ty fleky vyprat ? Ahoj, mám taky krásný nový bílý tričko, které ráda nosím, ale přesně - vzala jsem ho párkrát a žluté fleky v podpaží nešly vyprat. Pyré kupuju také a někdy by se dalo pít jak je tekuté a někdy je jak kaše.


Nejvíc mě může naštvat když si myslím, že když kopím dražší bude lepší a prdlasj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky