středa 13. září 2017

Plachtovina metráž

Jednotkou u metráží je běžný metr(bm) a je tedy nutno si vždy zkontrolovat v jaké šíři je konkrétní materiál nabízen. Domů Tkaniny na metráž a kován. Neprůhledná a neprodyšná Pro technickou konfekci kamiony, vozíky, pergoly.


Průhlednost Tuhá a kvalitní fólie šíře 140cm. Metráž KORTEXIN - 1 polyester PVC zátěr KORTEXIN 600Dx600D PVC slim. POLYESTER s oboustranným zátěrem PVC.


Upřesnit parametry Cena: Kč. Novinka Akce Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zo. Kvalitní pevná plachtovina - zpevněná silným nánosem polyetylenu s maximální UV stabilizací, určená pro dlouhodobé použití. Materiál: PE plachtovina.


Metráže dodáváme do pracovních dnů od přijetí zálohové platby na náš účet. Uvedené tkaniny zpracováváme i na zakázku do hotových výrobků. Vybírání látky je jednou z nejkrásnějších fází realizace šicích plánů. Lehounké šifony, něžné krajky a jemné popelíny – kdo by.


V našem eshopu naleznete nánosované materiály zajistí vašim výrobkům pro volný čas, outdoor a sport špičkové užitné parametry a nevšední design. Přírodní plachtovina metráž. Tato tkanina je minimálně z tvořena přírodními materiály.


Směsová plachtová látka (tkanina) v jednobarevné režné barvě. PVC plachtovinu dodáváme povrchové úpravě lak nebo mat, v různých. Dostupná je v metráži v šířce 150cm.


Bavlnené látky metráž , výhodne kúpiť V našom eshope sú Vám bavlnené látky ako metráž ponúkané vo veľmi širokom rozsahu. Slevy Pruhovaná Lenka Látka kterou je možné využít na. Ceys Special plachtovina a kaučuk, záplaty, ml 2Kč.


Táto plodina je relatívne ekologická, pretože potrebuje veľmi málo chemických pomocníkov“. Krycí plachty univerzální. Látky jako metráž pro oděvy, dekorační látky nebo potahové látky na nábytek - nabízíme pro veškeré možnosti použití široký sortiment. Také kůži a umělé kůži , outdoorové látky nebo filc na kutění , toto vše můžete u nás koupit. Plachty jsou zhotoveny z. Jednolíc úplet šedý 4kusy 115x12cm.


Inzerát Látka - metráž v okrese Prostějov, cena 25Kč, od vena Sbazar. Síťovina - 1 polyester. Popis: Prodám látku - metráž , vhodná na povlečení , polštářky. Searches that target: Roletovina a plachtovina Using the interactive map for sector Find out which countries are looking for suppliers in your country, and all the other search flows on Europages country by country.


Těžká PLACHTOVINA s možností celoročního použití. PES tkaniny, která je na. Stanovina oranžová, plátno. Tenčí bavlněná stanovina vhodná na výrobu nepromokavých stanů, plachet a přístřešků.


Tento materiál je možné zakoupit i jako volnou metráž v požadované délce. Možnost poptat skrz formulář níže nebo rovnou objednat přes náš e-shop zde Vyrobíme plachtu v požadované velikosti včetně potřebného uchycení. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Tkané jádro potažené oboustranným PVC zátěrem. Je vhodné na gumové hadice, stany, plátěné markýzy, neoprenové soupravy, holinky, textilní nafukovací předměty, nafukovací čluny atd. JEDEN Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH VÝROBCŮ Tento segment obsahuje dvě stěžejní výroby naší společnosti – technické a páskové tkaniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky