čtvrtek 6. prosince 2018

Dřevěné chaty sruby

Prodáváme a odborně montujeme dřevostavby, sruby, dřevěné chaty, zahradní domky a chatky zateplené i nezateplené. Také nabízíme domky na nářadí, sauny, garáže, garážová stání, altány, pergoly a přístřešky. Dále zahradní nábytek ze dřeva a kombinace hliníku a umělého ratanu, lehátka, houpačky a slunečníky. Sruby, dřevěné chaty a chalupy Vyrábíme kvalitní dřevěné chaty na zakázku.


Pro realizaci lze vybírat dřevěné chaty, které jsou na našich stránkách nebo chatu kompletně odlišnou dle vašeho specifického přání. Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. Dřevěné chaty s podkrovím.


Po kliknutí na obrázek nebo název se Vám zobrazí detailní informace. Stěnová palubka má dvojitou pero. Rekreační srubové chaty a dřevěné domy jsou určené především k dlouhodobějšímu pobytu a rekreaci. Svojí dispozicí a celkovým řešením poskytují prostor pro pohodlné ubytování menších skupin osob i po dobu několika dní. Chcete si nechat postavit chatu ze dřeva?


WALFER dodává sruby na klíč, dřevěné chaty , venkovní sauny z dřevěných lamel s dlouhou životností a jiné. Sruby , srubové domy a roubenky mají nezaměnitelnou atmosféru, která v kombinaci s přírodními materiály zajišťuje ideální prostředí pro zdravé bydlení. Nabízíme komplexní služby v oblasti srubových staveb. Kanadské sruby z masivní kulatiny za nejvýhodnější ceny v ČR se zárukou let. Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě.


Jsme český výrobce dřevostaveb z masivu (severský smrk z Finska) - vyrábíme dřevěné domy, sruby , rekreační a zahradní chaty a chatky. Vhodný pro rodinné pobyty. Cena v sezóně 9Kč za celou chatku.


V měsících duben, květen, červen, září a říjen je cena 20. Samozřejmostí je možnost dřevěné srubové chaty na klíč podle individuálních představ a požadavků klienta. Dnes již tradiční srubové stavby z kulatinového masivu, známé také pod pojmem kanadské sruby , známe především z Kanady, USA, Nového Zélandu, Finska, Norska. Všechny naše dřevěné sruby proto mají výborné energetické vlastnosti, takže šetří vaše finance. Nejlevnější sruby navíc pořídíte už za cenu klasické chaty.


Srubové domy, sruby a dřevostavby z masivu od světové jedničky finské firmy KONTIO. Objevte zdravé bydlení ve srubovém domě! OLŠÁK CHATKY - sruby , chaty , altány. Celoroční dřevěné chaty. U celoroční chaty je hlavní rozdíl, jestli ji chcete využívat jako stálé bydlení, nebo jen o víkendech.


Naše kolekce zaměřená na dřevěné sruby staví na tradici těchto domů kombinovaných s komfortem moderního stylu života. Srubové domy a chaty Honka vám poskytují útulné, teplé a harmonické prostředí pro váš život, vytvořené pomocí přírodních stavebních materiálů, vysoké kvality vnitřního ovzduší v domě a uklidňující atmosféry snižující stres. Kromě krásného přírodního vzhledu a mikroprostředí v domě je další výhodou velmi rychlá realizace stavby.


SRUBOVÉ CHATY , REKREAČNÍ SRUBY A SRUBOVÉ DOMY KONTIO. Novinkou v oblasti srubových domů je tzv. Second house, který není ani klasickým rodinným domem, ani. Prozkoumejte nástěnku „ Sruby a chaty “ uživatele marketa na Pinterestu. Další nezanedbatelnou výhodou, kterou se pyšní dřevostavby, jsou krátké dodací lhůty za přijatelné náklady.


Jsme specialisti na dřevostavby, srubové domy, víkendové chaty , zahradní chatky a domečky na nářadí. Boršově u Českých Budějovic. Sruby se nejčastěji staví z borovicového, modřínového a smrkového dřeva.


Hlavními technologiemi výstavby srubových domů jsou norská (evropská) a kanadská technologie. Kanadská technologie výstavby pro sruby používá kulatiny a kmeny bez kůry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky