pondělí 24. prosince 2018

Soklová omítka

Vynikající na plochy, kde. Dekorační soklové omítky, marmolit, mozaiková omítka Dekorační soklové omítky , marmolit, mozaikové, mramorové omítky. Vytváří dekorativní plochy a zlepšuje funkčnost zateplovacích systémů v oblasti soklu.


Podívejte se jak správně nanášet marmolit Werner na připravený povrch. Nevhodná na vápenné a tepelně izolační omítky, použitelná v exteriéru. Fasádní omítky, mozaikové omítky, soklové omítky.


Sanační omítka pro exteriér i interiér, ručně i strojově zpracovatelná, vodoodpudivá se zvýšenou mechanickou odolností. Mozaiková omítka - Omítka obecně nazývaná také jako Marmolit. Pro vytváření dekorativních povrchových úprav ve vnějším i vnitřním prostředí, zejména na vysoce mechanicky a vlhkostně namáhaných plochách – soklové části budov, schodiště, chodby apod. Rychletuhnoucí lehčená, vlákny vyztužená jádrová i štuková omítka na podezdívky a na místa s mimořádným působením vlhkosti.


Díky svým vlastnostem je však vhodná pro použití na vysoce mechanicky a vlhkostně namáhaných plochách. Nabízíme dekorativní mozaikovou omítku v mnoha barevných kombinacích. Namícháme omítku na počkání.


Dekorativní soklová omítka skladem za výhodné ceny. Kde je soklová omítka (marmolit) vhodná: Především na namáhaných místech vyžadujících větší odolnost materiálu : sokly budov, vnější stěny budov, balkony, terasy, bazény, chodby, schodiště, kanceláře, veřejná prostranství, zábradlí a podobně. Omítka marmolit je dekorativní omítka na sokly. Jádrová omítka pro omítání ve vnějším prostředí. Speciální vysoceodolná fasádní soklová kamenná stříkaná omítka váš sokl ochrání před deštěm, sluncem, krupobitím a ještě dodá krásní moderní.


Marmolit je dekorativní omítka ideální na soklové části domů, portály, pilíře a sloupy. Jako soklová omítka o minimální tloušťce vrstvy mm, pokud možno ve vrstvách, na závěr uhladit. Nářadí Z ednická lžíce, hladítko, standardní omítací stroje. Nádoby a nář adí se ihned po použití omyjí vodou.


Paropropustná, mechanicky vysoce odolná omítka , objem pórů umožňuje ukládání solí. Baumit Sanova omítka S je soklová omítka - průmyslově vyráběná vodoodpudivá suchá omítková směs pro ruční i strojní zpra - Baumit Sanova omítka S. Nanáší se na zaschlý weber. Soklová distanční podložka. Jednoduše zpracovatelná dekorativní mozajková omítka Weber pas marmolit obsahující přírodní žulovou drť a organické pojivo připravená k přímému.


Sanační omítka soklová WTA 0je omítka pro sanaci vlhkého a zasoleného zdiva na soklové části budov. Proto mohou být jednotlivé výrobní šarže mírně odlišné. Doporučujeme použít na ucelenou plochu materiál pouze ze stejné výrobní šarže nebo materiál z různých výrobních šarží před použitím smí- chat dohromady.


Výrobek K okamžitému zpracování určená tenkovrstvá omítka s organickým pojivem. Omítkypro sokl, mozaiková soklová omítka Marmurit. Složení Organicé pojivo, barevné křemenné písky, voda, přísady. Materiál poměrně brzy po nanesení tuhne, je tedy třeba jej zpracovávat velmi rychle a důsledně napojovat na ještě nezasychající plochy tak, aby došlo k dokonalému a neznatelnému napojení. Sokl obvodové stěny je místo, kde na sebe navazuje zateplení nadzemní stěny a zateplení suterénu, případně návaznost na základ.


Popis produktu: Průmyslově vyráběná, hydrofobizovaná suchá omítková směs, se sníženou kapilární absorpcí vody, pro ruční i strojní zpracování. Cena platí při odběru 2kg, jinak příplatek. Spektrum barev podle vzorkovnice weber.


Vysoce mechanicky odolná, vodoodpudivá, snadno udržovatelná, omyvatelná, odolná povětrnostním vlivům, odolná průmyslovým splodinám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky