pátek 21. prosince 2018

Hotové domy

Dřevostavba a montované domy. Prinášamen na slovenský trh moderné rodinné domy za neuveriteľné ceny. Nabízíme k prodeji již postavené domy.


U každého domu najdete podrobný seznam využitých technologií ke stavbě domu. Dále zde naleznete popis vybavení domu. Na jedné straně jejich provoz nezatěžuje přírodu vysokou spotřebou fosilních paliv, na straně druhé jsou tyto domy vyrobeny z obnovitelného materiálu - dřeva. Naplňují tím trend trvale udržitelného rozvoje v rámci stavebnictví. Certifikované kvalitné materiály a presná výroba sú základom kvality nášho drevodomu.


Montované domy vyrábame v hale v Rýmařove, na presných číslicovo riadených strojoch. Hotové prvky domu privezieme v deň montáže na stavbu. Ponúkame Vám bezkonkurenčnú schopnosť zvládnuť projekt od Vašich predstáv až po samotnú realizáciu s tímom zodpovedných a pracovitých ľudí. Vám stavbu domu a vybavíme za Vás hypotekárny úver.


Faktúrujeme iba zrealizované etapy výstavby. Taktiež záruku Vám dávame ako stabilná firma a nie ako živnostník na “starom žiguláku”. Sú to rodinné domy s garážou, alebo dvojgarážou, domy na úzky pozemok, bungalovy, moderné domy , lacné domy , ktorých projekty si môžete vyfiltrovať na našej stránke.


Dúfame, že si na našej stránke vyberiete práve ten svoj vysnívaný rodinný dom podľa Vašich požiadaviek a predstáv. Máme pro vás domy , které už stojí, stačí se jen nastěhovat. Dům sice nebude úplně na míru, ale menší úpravy můžeme.


Nově jsme pro vás zařadili do nabídky již hotový dům MOB3A ve výbavě GOLD s možností okamžitého odběru. U tohoto domu si můžete zvolit barvu fasády, obklad do koupelny a sektorovou kuchyňskou linku z naší nabídky. Prodáváme hotové domy ihned k nastěhování, žádné projekty, sliby a vize.


Dekory podlah, obkladů a dvěří si vybíráte sami dle vlastního vkusu. Prodej všech typů garáží na klíč. Montujeme plechové garáže, montované garáže, betonové garáže, dřevěné přístřešky ale také i hliníkové.


Hrubé stavby, holodomy, domy na kľúč Kvalita za férové ceny! V M OBA buildings sa zaoberáme realizáciou moderných, ultra-nízkoenergetických montovaných a murovaných domov v rôznych etapách vyhotovenia (hrubá stavba, holodom, dom na kľúč). Avšak naše domy na kľúč je tiež možné prispôsobiť svojím predstavám a rozpočtu.


Tím Euroline neponúka domy na cenu, ale skutočne kvalitné, poctivo naprojektované domy na kľúč. Poradíme a pomôžeme Vám od prvej myšlienky na dom až po jeho odomknutie. Prohlédněte si naši aktuální nabídku a vyberte si své bydlení z hotových domů.


Hotové domy nabízíme především v Ostravě a okolí, ale stavíme také v Olomouci. One Trade - kvalita, nízká cena, spolehlivost! Montované haly nabízíme zateplené i nezateplené v různých rozměrech.


Neváhejte nás kontaktovat. Modulový systém splňuje energetickou náročnost. Pozrite si najlepšie drevené chaty z Poľska priamo od výrobcu DomyJuhas.


Ponuka zahŕňa aj montované drevostavby, altány a okenné a dverové tesárske prvky. Riešenie bývania s dôrazom na individuálne potreby - od zabezpečenia pozemku, riešenia financovania výstavby, štúdie a projektovej dokumentácie rodinného. Kromě sezónních mobilních domů nabízíme montované domy k trvalému bydlení.


Moderní montované domy EUROPANEL představují zdravé a ekologické bydlení s nízkými náklady na vytápění. Vyberte si moderní dům se zárukou let na. Největší nabídka projektů - rodinné domy , bungalovy, pasivní domy , nízkoenergetické domy , moderní domy , tradiční domy.


Architektonická štúdia rieši vonkajšie pohľady a pôdorysy jednotlivých podlaží priamo na mieru podľa vašich návrhov a požiadaviek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky