pondělí 31. prosince 2018

Syntetický led ve spreji

Souhlasím se zpracováním výše uvedených osobních údajů pro účely poradny, a to po dobu nutnou k vyřešení dotazu a se zveřejněním. Cryos Spray je syntetický ledový sprej s eukalyptovou vůní má stejné cryoterapeutické vlastnosti jako zmrzlý led a používá se jako zdravotnický. Obsah 4ml Související sortiment nalezne. POUŽITÍ: Pro okamžité zchlazení akutních úrazů při sportu. Aplikujte z minimální vzdálenosti 15cm a nejlépe přes látku.


KONTRAINDIKACE: Nelze použít. Produkty potřebné pro akutní ošetření při poranění. Ledové varianty a stahovací bandáže pro fixaci a ochranu před dalším poranění.


Chladící spray – Led ve spreji. Využití při sportovním zranění,tlumí bolest,při naražení,pohmožděninách. Syntetický led ve spreji pro okamžité ledování a zchlazení poraněného místa.


SYNTETICKÝ LED ice spray je led ve spreji určený nejen pro sportovce. Má stejné cryoterapeutické vlastnosti jako zmrzlý led a používá se tak jako zdravotnický prostředek první pomoci. Free Delivery on Eligible Orders! CRYOS SPRAY - syntetický led ve spreji 2ml. Syntetický chladivý sprej má stejné cryoterapeutické vlastnosti jako zmrzlý led.


Před použitím pečlivě přečtěte příbalový leták. V případě jakýchkoliv otázek nebo nejasností se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Díky prudkému zchlazení postiženého místa. Ledový sprej, ekologický, používaný ke zmírnění bolesti způsobené poraněním, pohmožděním nebo úrazem.


Sprej je použitelný všude tam, kde je potřeba rychle zchladit poranění, pohmoždění za. V naší internetové lékárně nabízíme volně prodejné přípravky z kategorie vitamínů, potravinových doplňků, kosmetiky a přípravky pro péči o vaše. Je vhodný v případě lokálního znecitlivění, dále na pohmožděniny, výrony, naraženiny. Cryos spray je led ve spreji určený nejen pro sportovce.


Vaše cena: 13Kč 11Kč ————— Gelový sáček pro zchlazení nebo prohřátí 13cm x 23cm. Nezačínejte jaro s chřipkou či nachlazením 2. Horečka, bolesti v krku, ucpaný nos, kašel, bolesti svalů a kloubů ? Detailní popis produktu. Léky na dosah - online lékárna pro vaše zdraví.


Nakupte za výhodné ceny s osobním odběrem zdarma! Synthetic ice spray syntetický led 4ml. Syntetická kryoterapie ve spreji pro rychlejší regeneraci a omezení tvorby modřin a otoků. Aby byly naše stránky co nejlepší a nejbezpečnější, využíváme technologii cookies.


Používáním našich stránek souhlasíte s jejich využitím. MEDI ICE SPRAY- syntetický led ve spreji 4ml za cenu 1Kč. Složení maziva vytváří na povrchu řetězu dostatečnou ochrannou vrstvu, která díky adhezním vlastnostem minimálně odlétává z řetězu při jeho. KELEN chloraethyl spray ( syntetický led ) je lokální anestetikum - chladivý sprej na bázi 1 chlorethylu (synonyma: chlorethan, ethylchlorid), který je určen na sportovní poranění měkkých tkání, čerstvé pohmožděniny a výrony a další situace, kdy může aplikovaný chlad zamezit rozvoji změn ve tkáni jako je krevní výron a podobně.


Má vyšší chladivý účinek než. Umělý led je chladivý sprej, který má stejné cryoterapeutické vlastnosti jako zmrzlý led a používá se tak jako zdravotnický prostředek první pomoci (tlumí bolest) při natržení nebo pohmoždění svalů, kloubů, končetin způsobených nárazem – pohmožděním, vyvrtnutím apod. Color Flex je syntetický , kapalný kaučuk který umožní okamžitou změnu barvy vašeho vozidla a jeho prvků.


LED podhledová světla a led panely Příslušenství pro LED panely LED stolní lampičky LED stropní a přisazená svítidla Nástěnná LED svítidla. Rychlý rozmrazovač ledu ve spreji - DE ICE odstraňuje led a námrazu během několika minut ze skel a působí do teplot až -40°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky