čtvrtek 27. prosince 2018

Distanční podložky do betonu

Distančníky – distanční prvky pod betonářskou ocel Používá se ke správnému uložení výztuže v základových deskách, podlahách, stropech a základových pasech před zalitím do betonu. Některé firmy používají distanční podložky z umělých hmot, jiné pak podložky z různě zpracovaného betonu , nebo kovové distanční prvky. KATALOG distanční prvky do betonu a příslušenství. Zjednodušuje také ukládání armokoše do papírového bednění.


Základní provedení s dvojitou plastovou svorkou a se třemi spodními dotykovými body. Distanční prvek z vibrolitého betonu , doplněný skleněnými vlákny. Klasická, nejběžněji používaná, plastová distanční lišta pod výztuž.


Jejím hlavním úkolem je zajistit předepsané krytí. Betonová distanční lišta W Bet Betonová distanční podložka vhodná pro pohledové betony, proti zlomení armována betonářskou ocelí. Betonové distanční prvky zajišťují správné krytí výztuže u stavebních konstrukcí zejména z vodostavebního betonu. Rozměry vám můžeme přizpůsobit dle požadavků.


Mohou být ohýbané, nebo bez ohybu, jak budete potřebovat. DISTANýNÍ PRVKY DO BETONU A SPOJOVÁNÍ VÝZTUŽE Krycí vrstva betonu Vrstva betonu , která leží mezi povrchem výztuže (včetně spon, třmínků apod.) a. Do každé stavby jsou potřeba kromě armatury také distanční podložky. Skladem držíme část distančních podložek. Ostatní distance jsou na objednání s. DISTANČNÍ PRVKY DO BETONU A SPOJOVÁNÍ VÝZTUŽE Krycí vrstva betonu Vrstva betonu, která leží mezi povrchem výztuže (včetně spon, třmínků apod.) a nejbližším povrchem betonu, se nazývá betonová krycí vrstva (krycí vrstva výztuže, krytí výztuže). Betonová krycí vrstva musí především zajistit spolehlivé přenesení sil v soudržnosti výztuže a betonu a při tom po dobu návrhové životnosti výztuž ochránit před korozí.


Najdete zde firmy dodávající vlákna do betonu , KARI sítě , armovny dodávající armokoše a veškerou ohýbanou výztuž. Dále firmy s kompletní nabídkou distančních prvků a příslušenství pro monolitickou. Podložky , rozpěrky a pouzdra. Beton server je nezávislý oborový portál pro vyhledávání firem a jejich provozoven podle vzdálenosti od místa stavby. Najdete zde nejúplnější přehledy firem vyrábějících beton, velké prefabrikáty i drobné cementové zboží, specialisty na práce s betonem i na sanace betonu.


V případě zájmu rádi zajistíme specifický rozměr či poradíme s výběrem betonové distanční podložky dle vašich požadavků. Spojovací materiál Killich s. Jde o klasické, vymezovací podložky. Vymezovací distanční podložky , dle DIN 98 nerez A2.


Různé rozměrové varianty od průměru mm až do průměru mm. Prodej po celých baleních i menších množstvích. Její vnější plocha je zdrsněná pro lepší zakotvení v betonu. Měrná jednotka (MJ) ks Počet kusů v balen í. Kari sítě - sítě do betonu. Zadej distanční podložky do betonu.


Ale jinak dá se bez nich obejít. Položíš kari síť na dno a když dáš první várku (kolečka) betonu, tak ji (tu kari síť) kousek , tak o třetinu výšky betonu, pozvedneš, ať neleží na spodu a celá se zaleje do betonu. Standardní délka m, jiné délky možné.


Průměr výztuže – mm pro provedení se svorkou. Jedná se o distanční prvek, který zajišťuje rozteč mezi spodní a horní výztuží u stropních nebo základových desek. Díky vysoké stabilitě je odolný vůči tlakovému a pochozímu zatížení.


Vhodná pro vodorovné výztuže. Gumové podložky , distanční křížky Doplňkovým sortimentem pro pokládku dlažby jsou gumové podložky a distanční křížky. V případě, založení terasy, kde jsme limitováni maximální povolenou výškou je vhodným řešením pokládka teracové dlažby na gumové podložky s distančními křížky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky