pondělí 31. prosince 2018

Lemovka na koberce

Lemovkou na koberce jednoduše omotáte hokejku nebo násadu od nářadí, opravíte prasklou hadici od vysavače, svážete a zafi xujete latě nebo kabely nebo. Tato lemovka je asi nejznámější textilní páska. Kromě původního účelu k lemování koberců (odtud název lemovka ) je kobercová páska běžně používána například k ochraně povrchů a to jak v domácnosti, tak v průmyslu.


Univerzální textilní samolepící páska vhodná k olemování a spojování koberců. Lemovka ČERNÁ na koberce 48mm šíře x 12m návin. Možno ju použiť nielen na ochranu povrchu, na zväzovanie káblov a lát, na opravu prasknutých hadíc, ale aj v priemysle ako technickú pásku. Je určena k lemování koberců,bandážování hokejek atd. Kobercová lemovka jednostranně lepící návinu 10m a šíři 48mm.


Nabízíme v sedmi barvách. Lemovky můžete využít jako ochranu před znečištěním, poškrábáním nebo zničením materiálu, ale má svoje využití také v obalové technice. Je oblíbená pro své mnohostranné využití. Hasoft Páska lemovka na koberce hnedá 48mm 10m je jedna z najbežnejších textilných pások, je predovšetkým určená na lemovanie kobercov, kde je možné. Je vhodná zejména k olemování či spojování koberců, spojování.


Vyberte si až z ôsmich rôznych farebných prevedení. Aktovky, batohy, tašky, pytlíky a peněženky. Koberce mají vyvýšený lem, který zadrží velké množství nečistot, například sníh či bláto.


Díky systému prolisů, ve kterých lze část koberce odstřihnout nůžkami, lze koberce upravit pro většinu vozů. Zatažení koberce nábytkem může způsobit na koberci rýhy a deformaci té části koberce , na který působí nábytek. Předejdete tomu, když pod nohy nábytku vložíte podložky, anebo pokud jde o kusový koberec budete ho v pravidelných intervalech otáčet.


Lepiaca páska na mnohostranné použitie v domácnosti, lemovanie alebo oblepovanie kobercov, omotávanie rukovätí náradia a náčinia, lepenie krabíc a pod. LEMOVKA NA KOBERCE se velmi dobře hodí k bandážování hokejek. Tato textilní lemovací páska je vyrobena z textilní příze a lepidla. Vhodná k lemování a spojování koberců, plyšů, materiálů ze syntet.


Polepované místo musí být zbaveno všech nečistot. Lepidlo je voděodolné a páska lepí i při vysoké vlhkosti. Barvy: bílá, béžová, bordó, modrá, zelená, hnědá, šedá, černá.


Vysoce přilnavá textilní páska na koberce s hydrofóbní úpravou. Podmínka Nové Lemovky na koberce jednobarevné jednostranné. Pomocí lemovky jednoduše obmotáte hokejku, opravíte prasklou hadici od vysavače, svážete. Textilní samolepící páska, šířka mm, délka m. Samolepicí textilní páska, šířka mm, návin m. Auto koberce univerzáln í Auto koberce Škoda Auto koberce Ford Auto koberce Opel Auto koberce Seat Auto koberce Renault Auto koberc.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Oboustranná lepicí páska na koberce používá se zejména na zamezení pohybu koberců, tím, že se přilepí jednou stránek k podlaze a na druhou stranu se nalepí koberec, kromě toho má i širokospektrální použití v celé domácnosti.


Fotografie použité na tomto webu jsou pouze digitální reprodukcí a mohou se barevně či odstínově lišit oproti originálu. Odstíny barev podlahových krytin, se mohou rovněž lišit od barev originálních při zobrazení na různých monitorech. Dekory kusových koberců se mohou drobně lišit v závislosti na velikosti koberce. PVC lemovka na podlahy samolepící.


Samolepící PVC soklový rohový profil, rozměr x 18mm, délka metrů. Montáž tohoto profilu je díky samolepící vrstvě čistá a velmi rychlá. Dodává se v níže uvedených odstínech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky