čtvrtek 27. prosince 2018

Střešní krytina tašky

Katalog střešních krytin a střešních materiálů, publikace informací o střechách a stavebnictví. Střešní tašky , šablony, plechové krytiny skládané. Prejz - pálená střešní krytina.


Glazura - povrchové úpravy tašek, rozdělení pálených tašek. Ochranná vrstva střešní krytinyzajišťuje 1 nepropustnost vody, což zabrání tomu, aby na střešní tašky působily destrukční procesy „zmrznutí a tání a docházelo k jejich poškození. Tato technologie výroby je garancí dlouhé životnosti a tudíž i velké úspory nákladů pro vás!


Ideální krytina na střechu pro vás i vaše potomky. Každá střešní krytina má své barevné varianty, různé povrchové úpravy či jiné specifické vlastnosti, čemuž odpovídá i rozdílná cena, hmotnost, životnost apod. Při čtení tohoto srovnání střešních krytin s tím prosím počítejte. Keramické (pálené) střešní tašky Bramac jsou symbolem pro krásu a přirozenost.


Jsou vyrobeny z nejkvalitnějších surovin a propůjčují vašemu domovu klasický šarm, dojem přírodního tepla a jistoty. Bohatý výběr z typů a barev vtisknou střeše jedinečný charakter. Betonová taška se zárukou let. Prodej střešních krytin a příslušenství po celé ČR. Unikátní designová betonová krytina za výhodnou cenu.


BRAMAC střešní systémy spol. KM Beta jsou profilované betonové tašky se zvýšenou vodní drážkou. Tašky z hliníkového plechu v profilu evertile – Alutech - s povrchovou úpravou texturovaným polyesterem jsou díky malému formátu tašek vhodné na bytovou a občanskou výstavbu, zejména na členitých střechách, kde jsou ekonomické díky minimálnímu prostřihu materiálu v detailech. Podobně jako betonová střešní krytina se i pálené tašky vyrábějí s povrchovou úpravou keramickou glazurou, díky které má taška nižší nasákavost a větší mrazuvzdornost.


Hladký povrch také zaručuje tašce dlouhou životnost. Tato pevná a trvanlivá střešní krytina nabízí celou škálu aplikačních možností. Ať má jednoduchý nebo složitý tvar, každá střecha nebo fasáda, novostavba nebo rekonstrukce bude zkrášlena touto všestrannou střešní krytinou. Jedná se o vysoce kvalitní. Plechová krytina Maxima s povrchovou úpravou Arcellor Mital µm GRANITE QUARTZ je odolná vůči ÚV záření, poškrábaní a mechanickému poškození.


Prodám zbylé střešní tašky Bramac protector plus červenohnědá okrajová levá ks ,cena za kus Kč. Kč, hřebenáč,včetně příchytek ks,cena za kus Kč. Tašky KMB BETA jsou vyráběny osvědčenými technologiemi a dosahují prvotřídní kvality. O tom svědčí vzrůstající zájem realizačních firem, projektantů i koncových uživatelů o naše výrobky, který nás pasuje do role jednoho z největších výrobců krytiny v ČR vůbec.


Je třeba počítat, že nehledě na opatření, rozpočet stavby s časem naroste a „nezbytně nutných výdajů“ přibude. Plní nejen ochranou funkci ale také izolační a estetickou. Pálená střešní krytina a pálené střešní tašky se na jednu stranu vyznačují svou dlouhou životností a vysokou odolností, ale na druhé straně.


Obvykle se jedná o materiály těžené v blízkosti samotné výrobny, právě proto mají tašky každého výrobce trošku jinou barvu i strukturu. Kompletní střešní systém TONDACH - vedle základních střešních tašek nabízíme doplňkové střešní tašky a keramické i nekeramické příslušenství pro kompletní střešní plášť. Se střešní krytinou TONDACH je snadná rekonstrukce stávající střechy díky systému posuvných střešních tašek. Skládaná střešní krytina. Tím ale její využití rozhodně nekončí.


Klasické pálené tašky prověřené časem, jejichž přirozená krása a šarm citlivě doplní tradiční výstavbu a zapadne do okolní krajiny. Pro všechny zákazníky, kteří se spoléhají na léty ověřený materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky