středa 26. prosince 2018

Al profily brno

Náš e-shop navazuje na zkušenosti a tradici již zavedené firmy, která obchoduje s hliníkem, hliníkovými profily a hliníkovými plechy více než dvacet let. Náš tým je připraven Vám poskytnout maximální servis a uspokojit Vaši poptávku. C profily , hliníkové F profily Výkresové hliníkové profily Tento typ hliníkových profilů je designovaný podle přesně definovaných potřeb konečného produktu, pro který je určený. Jedná se například o profily pro fotovoltaiku, chladiče, pravítka, profily pro LED pásky a jiné.


Jak objednat hliníkové profily : Naše hliníkové profily nabízíme v základních délkách 2m, 3m, 6m.

U některých profilů nabízíme délky 2m, 4m. Délku všech nabízených profilů upravujeme dle přání zákazníka. Proti poptávce Vám jsme schopni nabídnout také jiné rozměry, dodací lhůta pak činí cca. ALU či AL profily lze instalovat jak do interiéru jako lišty na zeď pro LED pásek, tak i do venkovních prostorů.


V kombinaci s krycím difuzorem zajistíte dostatečnou ochranu LED pásky před vlhkostí, prachem i mastnotou a zároveň difuzory zajišťují lepší rozptýlení vyzařovaného světla. Jsme první eshop s hliníkovými profily na Zlínsku. Vyberte si z široké nabídky druhů a velikostí! Pojezdové profily v barvách RAL dle barvy pergoly Díky bezrámové technologii působí i zavřená pergola velmi vzdušně Dodávka přímo od výrobce AL Pergoly s.

Tyto hliníkové profily mají specifické využití, ke kterému jsou. Profily a plechy: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


KERAMET už není POUZE dodavatelem hliníku! Nabízíme především hliníkové profily výkresové a standardní, hliníkové ingoty a hutnické výrobky, včetně obchodně-technických a poradenských. Zajistíme pro Vás PLECHY - PÁSY - PROFILY - STŘEŠNÍ KRYTINY - FÓLIE a další materiály. Zajišťujeme výrobu vlastních tvarů profilů.


Lepidlo Börner-Puk špičkové, vytvrzující vzdušnou vlhkostí, mírně vypěňující (5-), originál, k použití na extrémní lepení tepelně izolačních. Továrna na hliníkové profily. Ovladače a stmívače pro LED.


Smart LED žárovky MI-LIGHT. Hliníkové lišty a profily pro LED pásky. Průmyslová a technická svítidla, technické LE.


Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás informovat, že od 5. Poslední objednávky přijímáme.

Nabízíme polykarbonátové desky, materiály pro reklamu, hliníkové profily. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Dopravníky, modulární pracovní stoly, oplocení, krytování, hobby výrobky, specializovaný velkoobchod s hliníkovými profily a příslušenstvím, poptávkový e-shop a obchodní zastoupení v dalších zemích.


Nabízí hliníkové plechy a pásy, hliníkové desky, hliníkové tyče a profily , ocelové plechy a. AL profily , AL plechy , protiskluzné plechy , výkresové profily , AL tyče, AL trubky. Nejen pro vaši klempířskou práci u nás seženete plechy mnoha renomovaných značek z rozličných materiálů jako jsou pozink, měď, titanzinek, hliník , nerez, olovo, lakované plechy a viplanyl. Naše firma se zabývá dodávkou hliníkových profilů v libovolných délkách. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej: Cu plechy, pásy, profily , spojovací materiál, Cu trubky vč.


Jiné slitiny lze dodat po odsouhlasení. Extrudujeme profily s nebo bez kovové výztuže. Provádíme různé povrchové úpravy jako jsou lakování nebo dezénování, dále umíme aplikovat floky (sametku), textil (popř. filc) nebo samolepící vrstvu.


Těsnění spojujeme lepením nebo vulkanizací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky