čtvrtek 27. prosince 2018

Betonové silniční panely

Lze z nich tedy vytvářet komunikace a zpevněné plochy s odlišným dopravním zatížením, a to vozidlem o celkové hmotnosti do tun (zatížení kola kN) nebo vozidlem o celkové hmotnosti do tun (zatížení kola kN). Panely nejsou dimenzovány na ohyb, ale pouze na tlak. Dle silničního zákona může mít jedna náprava max. Hlavními výhodami silničních panelů LiaStone jsou především jednoduchá a rychlá montáž, snadná demontáž a možnost opětovného použití pro výstavbu.


Betonové silniční panely. Komplexní dodávky silničních panelů. Prodej silničních panelů. Nakládka a vykládka silničních panelů.


V nabídce LiaStone najdete také prefabrikované výrobky určené především pro silniční a inženýrské stavby - silníční panely , betonové úhelníky a. Panely se ukládají na upravené podloží nebo na podkladní vrstvy vozovky posouzené podle klasifikace podloží. Síly od dopravního zatížení musí přenést řádně zpevněné podloží pod panely. Sídlo firmy i výrobního závodu je v Olomouckém kraji v obci Paseka (Paseka u Šternberka).


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Námi vyráběné silniční panely najdou využití ve stavebnictví pro zpevnění staveništní komunikace, zpevnění podkladu kolejiště jeřábových drah nebo jako výškově vyrovnávací stavební materiál kladením na sebe. Partek, panely Spiroll, silniční panely, betonové panely, betonové jímky, vsakovací jímky, betonové trouby, žumpy.


Sortiment betonových prefa výrobků nabízí ve skupině Českomoravský beton. Firma AS -Bet vyrábí a dodává všechny typy silničních panelů v rozměrech dle. Dílce se kladou před sebe tak, aby se vozidla pohybovala po ploše již z dílců vytvořené. Silniční panely se musí pokládat tak, aby kryt tvořila zdrsněná plocha dílce, tj. Dodáváme betonové panely , schodišťové prvky a Spirolly všech rozměrů!


Pošlete nám poptávku nebo projektovou dokumentaci a my Vám vytvoříme cenovou. Využijte moderní stropní panely naší výroby – dodáváme konstrukční prvky pro betonové stropy. Jsme tradičním producentem nosných konstrukcí. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


Dílce a panely z betonu také prefabrikáty, obrubníky, betonové palisády, svahovky, žlabovky, sloupky. Použití silničního panelu na vytvoření zpevněné plochy pojezdové pro osobní, nákladní a speciální vozidla. Maximální zatížení platí při úpravě podloží dle TPM PREFA Grygov a. Armatura je navržena dle platných norem - Eurokódů.


Společnost PREFA PRAHA a. Pojezdová plocha silničních panelů je mírně zdrsněná, boční hrany mírně zkoseny. Soklové panely se dle postupu manipulace svisle zpouštějí mezi betonové , případně ocelové sloupy protihlukové stěny až do úplného dosednutí na dosedací plochy. Na takto usazené soklové panely je možné stejným postupem osazovat další (absorpční) panely.


Po úplném osazení a utěsnění všech komponentů PHS je možné soklový panel přihrnout zeminou do výšky. Rozměry (délku a šířku) silničních panelů je možné přizpůsobit dle požadavku odběratele. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.


Centrostav - prodej a doprava stavebních materiálů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Mezi nejznámější patří silniční betonová svodidla DELTA BLOC, vodící stěny pro dopravní zábrany CITY BLOC, soklové panely pro protihlukové stěny, prefabrikáty silničních vah, silážní desky, opěrné stěny a celá řada speciálních výrobků podle přání zákazníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky