středa 26. prosince 2018

Lindab strechy

Na výrobu našich krytín používame výhradne konštrukčnú oceľ hrúbky 5mm a vrstvou zinku min. Vybrať si môžete z povrchových úprav Lindab Classic, Premium MATT a Elite. V žilách nám proudí pravá švédská ocel - základ lehkých střešních krytin Lindab. SR střechy - Pohoda nad hlavou.


Svoju kvalitu dokazujú vo firme Lindab aj extra dlhou zárukou na svoje produkty. Strešné centrum Naša strecha si vybralo značku Lindab pre jej výnimočnú kvalitu, komplexnosť sortimentu a vysokú životnosť strešného systému pre vaše strechy. Prodáváme střešní systémy prvotřídní kvality Lindab Nabízíme krytiny, okapy a okapové systémy a další související produkty. Lindab nabízí kvalitní a rychlé řešení pro střechy, ocelové haly, nástavby - Lindab plechy mají dlouhou životnost, rychle se montují a potřebují. Plech Lindab kvalitná plechová strešná krytina, strecha Švédskej kvality.


Lesklý a matný plech na strechu rôzne farby. Vaša nová strecha s krytinou Lindab. LINDAB je tradiční výrobce plechových krytin. V sortimentu můžete najít imitace klasických pálených tašek i hladké trapézové pásy. Lindab strešné krytiny vyrába Švédska medzinárodná spoločnosťi s ročnými skúsenosťami vo výrobe plechových strešných krytín a odkvapových systémov.


Spoločnosť Lindab je trhovým lídrom vo viacerých krajinách Európy a Škandinávie. Lindab Rainline je kompletní okapový systém vhodný pro všechny typy střech a krytiny, pro který je charakteristická vysoká kvalita. Lindab SRP Click je novinkou v sortimentu Lindabu. Tato moderní lehká střešní krytina se stojatou drážkou byla inspirována klasickou falcovanou krytinou.


Firma nabízí komplexní systémová řešení ve dvou divizích – Profil – zaměřující se na konstrukční řešení pro komerční i rezidenční využití. Nadstavba nového krovu, falcovaný plech s odkvapovým systémom. Slovensko - strešný systém, strecha a strešné doplnky pre Vašu strechu.


Ten najlepší strešný systém plechovej krytiny pre vašu strechu. Bezúdržbový odkvapový systém splní všetky vaše požiadavky na funkčnosť aj estetiku. Je to významným doplnok vašej novej alebo rekonštruovanej strechy.


S Ruukki sa môžete spoľahnúť na to, že projekt vašej strechy bude realizovaný ľahko, rýchlo a bezchybne. Budeme stáť pri vás po celú dobu realizácie a naši odborníci na strešné krytiny, odkvapy a bezpečnostné prvky sú pripravení pomôcť vám, kedykoľvek bude potrebné. Strešná krytina Lindab Profil si od svojho začiatku získala najviac priaznivcov a právom jej patrí titul „najpredávanejšia“. Tradícia a švédska kvalita Lindab je renomovaná medzinárodná spoločnosť so sídlom vo Švédsku, ktorá sa zaoberá výrobou a predajom plechových. V případě, že není k dispozici projektová dokumentace, je nutné střechu zaměřit.


Jaké rozměry jsou potřebné pro výpočet. Hlavnou výhodou strešnej krytiny Lindab Goodlock je, že sa neskrutkuje v ploche krytiny. Na strechy s nízkym sklonom, kde nie je možné použiť klasické strešné krytiny, odporúčame falcovanú strešnú krytinu so stojatým falcom 25mm.


Je vhodná do horských a vysokohorských oblastí. Je veľmi dobre tvarovateľná, preto sa dá použiť tak v modernej architektúre, ako aj na zastrešenie rôznych atypických vežičiek s okrúhlym pôdorysom v historických jadrách miest. In Břeclav, Infobel has listed registered companies. These companies have an estimated turnover of € 34and employ a number of employees estimated at 4. Lindab In Domo je systém vyvinutý pre interiérové použitie a začlenenie resp.


Maloformátová krytina Lindab s minerálním posypem přestavuje moderní typ zastřešení s dokonalým vzhledem, připomínajícím tradiční střešní tašky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky