pátek 28. prosince 2018

Km beta tašky

Informace pro akcionáře. O tom svědčí vzrůstající zájem realizačních firem, projektantů i koncových uživatelů o naše výrobky, který nás pasuje do role jednoho z největších výrobců krytiny v ČR vůbec. Betonové střešní tašky jsou stejně dobré jako tašky z pálené hlíny Jsou odolné, pyšní se dlouhou životností a KM BETA na ně navíc vypisuje záruku let. KM BETA se specializuje se na výrobu betonové střešní krytiny a vápenopískových cihel.


Střešní tašky KM BETA povrchová úprava Elegant znamená speciální dvojitý nástřik s leskem. KM Beta jsou profilované betonové tašky se zvýšenou vodní. Tašky KM BETA jsou vyráběny osvědčenými technologiemi a dosahují prvotřídní kvality. Prodám tašky km beta brilliant černá, nové nepoužité, originál zabalené na paletě, zbytek ze stavby. Tašky celé 2ks cena za ks 1- Kč a tašky půlené přes 1ks cena za ks 3- Kč.


Technická dokonalost střešní tašky KM BETA Nabízené tašky od výrobce KM BETA splňují ty nejnáročnější požadavky , kladené na špičkové střešní krytiny. V nabídce společnosti Coleman S. KMB, které jsou nabízeny ve třech základních modelech – KMB Beta, KMB Hodonka a KMB Bobrovka. Spis vybirej povrchovou upravu – uplne bez povrchove ( napr. Tondach rezna) upravy neber.


I to vyšlo cenově dost obdobně jako betonová taška. Popis: Dobry den prodam tasky cca 1m2. Rozmer tasky 42xcena.


Prodám tašky KM Beta brilliant černá, nové nepoužité, originál zabalené na paletě, zbytek ze stavby. Stavebniny Šikmé střechy Betonové krytiny KM BETA. Spočítejte si krytinu na vaši střechu Spočítat materiál.


Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektroni. Tašky se vyrábí v pěti barevných odstínech, a čtyřech povrchových úpravách ze kterých si každý zákazník může vybrat podle svého vkusu či charakteru stavby. KM Beta nabízí tyto odstíny: cihlově červený, višňový, tmavě hnědý, černý a šedý. Na krytinu je poskytována letá záruka. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) taška, Červená.


KM BETA dodává kvalitní taškové krytiny s dlouhou zárukou a výjímečnou trvanlivostí, esteticky příjemné v mnoha tvarech a barevných odstínech. Betónová krytina je vyrábaná zhutnením veľmi kvalitnej zmesi betónu. Betón obsahuje vysoko kvalitné kremičité piesky, portlandský cement a farbiace pigmenty. Taška plastová anténní slouží jako prostup pro stožár průměru od - 1mm. K montáži nášlapu je potřeba jedné nášlapné tašky.


Montážní zásady platí stejně jako u střešní lávky. Sněhové háky nosové pro betonové skládané střešní krytiny KM Beta. Protisněhové háky z pozinkovaného plechu pro tašky KM Beta. Větrací tašky KM Beta DN 1z odolného probarveného plastu v různých barvách. Je technickým zdokonalením tašky plastové odvětrací.


Ochranné větrací mřížky s kartáči se používají u profilované krytiny. Základní větrací tašky pro střešní krytiny KM Beta. Kladou se průběžně podél celého okapu.


Díky svým estetickým a funkčním vlastnostem se stala. KMB BETA Briliant – taška plastová odvětrávací – komplet. Taška půlená má poloviční šířku tašky základní. Největší český výrobce stavebních materiálů, společnost KM Beta a. Barvy betonové tašky cihlová, černá, višňová, hnědá, šedá. Používá se hlavně při krytí nároží, úžlabí a kolem střešních oken.


Moravě, v domově KM Beta, datuje do doby před První republikou. Najdete zde nabídku betonové střešní krytiny KMB Beta , KMB Hodonka, KMB Bobrovka. KM BETA - Příchytka tašky Ceny od: Kč Slevy až: Příchytka tašky se používá k přichycení plastové tašky odvětrací, anténní a tašek pultových.


Sklad 1KM BETA - TOP FLEX Ceny od: 37Kč Slevy až: Samolepicí olověný těsnicí pás s víceúčelovým použitím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky