pondělí 24. prosince 2018

Trapézový plech na střechu

Pro maximální úsporu nákladů jsou plechy vyráběny na konkrétní délky potřebné pro danou konstrukci. Použití trapézových plechů Tyto plechy můžeme použít k zastřešení(rodinných domů, garáží, průmyslových objektů,atd.), k opláštění, jako ztracené bednění nebo jako zateplovací interiérové kazety. Každý trapézový plech je vyroben v nové výrobní hale s plně automatizovanou výrobní linkou na profilování plechů. Efektivní, efektní a ekonomický.


Používá se na oplocení, jako krytina hospodářských budov, stropů, přístřešků, skladových hal a průmyslových objektů všeho druhu.

Harmonický vzhled trapézového plechu Regamet. Na střechy s nízkým sklonem, kde není možné použít klasické střešní krytiny, doporučujeme falcovanou střešní krytinu se stojatým falcem 25mm. Je vhodná do horských a vysokohorských oblastí. Je velmi dobře tvarovatelná.


Pozinkovaný ocelový plech. Základem pozinkovaných plechů je. Hliníkový plech , měděný plech , nerezová ocel, pozinkovaný plech přírodní nebo s povrchovou úpravou, titanzinkový plech Tloušťky falcovaných plechů jsou závislé na typu materiálu.


Z pohodlí domova, nakoupíte veškerý potřebný materiál pro vaší střechu.

Vyztužuje konstrukci a zajišťuje reprezentativní vzhle nikoli beze známek syrovosti. Trapézová plechová krytina je výjimečná svou jednoduchostí a výraznou formou. Umožňuje realizaci efektivních konstrukci, které často lomí tradiční rozdělení na střechu a fasádu.


Zaručujeme jednoduchou montáž, bezproblémovou manipulaci, dlouhou životnost a minimální náklady na údržbu. Tento typ trapézového plechu je velmi efektivní, efektní a ekonomický. S výběrem materiálů a realizacemi střech radíme lidem více než let na webu krytiny-strechy. Děláme to se vším všudy a do hloubky. Střechu a izolace navrhneme.


Tdélka 5m a 5m je možné případně zkrátit na rozměr který potřebujete. Lindab trapézové plechy – plechy vyráběny na míru , antikondenzační vrstva, možnost dodání kompletního systému vč ocelové nosné konstrukce. TRAPÉZOVÝ PLECH T18: Vyrábí se na délku na míru ve čtyřech variantách : 1. V POZINKU (přírodní povrch stříbrný bez barevné povrchové úpravy). Inzerát Plechy na střechu v okrese Karviná, cena 800Kč, od kipus na Sbazar. Tento profil je v nabídce také ve stěnové variantě.


Krytiny z trapézových plechů jsou. Uvedený plech je možné využiť aj ako lacné riešenie pri rekonštrukciách striech rodinných domov bez nutnosti výmeny pôvodného latovania.

Je vyrábaný ako strešný a fasádny profil. Vysoká kvalita= dlouhá životnost a bezporuchové použití. Použití plechové krytiny na nižších sklonech je možné pouze s pojistnou hydroizolační vrstvou. Plechové skládané krytiny mají nízkou hmotnost, vyrábí se v mnoha tvarech, barvách a povrchových úpravách. Používá se také jako konstrukční plech a dále na stropy a bednění vyplněná betonem.


Jeho odolnost umožňuje zvýšit vzdálenost mezi opěrnými body při zachování požadovaných parametrů přenosu zatížení větrem a sněhem. Použití vlnitého plechu je celkem rozmanité a není svázáno pouze s pokládkou na připravené střešní latě. Jen málokterý druh střešní krytiny se setkává s tak rozporuplnými reakcemi, jako plech. Nahradíte tím větrání střechy.


Další varianta je, že dáte pod plech lepenku nebo parozábranu a ta slouží k odvodu vody, kdyby vám zateklo pod nějakou. Vstupný materiál je plech o nominálnej hrúbke mm s dĺžkou modulu 3mm (400mm) a výškou vlny mm. Trapéz Regamet T-je vhodný predovšetkým na podbitie.


Nejpoužívanější profil trapézových plechů, vhodný na střechy, přístřešky, ploty atd. Trapézový pozinkovaný plech vyrobeno z ocelového plech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky