úterý 25. prosince 2018

Skládání rubikovy kostky

Nevyhovuje ti tento návod? YfZ3yJoGyHk K metodě sexy není. Když ale budete znát několik základních algoritmů, bude pro vás skládání Rubikovy kostky hračkou.


Metoda popsaná v tomto článku je tzv. Tato metoda patří mezi způsoby skládání Rubikovy kostky , na které potřebujete velmi malé množství algoritmů. Je vhodná pro začátečníky. Pokročilejší metoda Fridrich, kterou můžete skládat kostku okolo 10s vychází z této základní metody, je v ní však okolo algoritmů. Strany Rubikovy kostky označujeme u standardního pohledu H=horní, L=left, P=přední, D=dolní a R=right.


U dvourozměrného symbolického pohledu koukáme jen na horní stranu, takže left, přední a right nejsou viditelné. Pořadí skládání : bílo-zeleno-červený, bílo-zeleno-oranžový, a bílo-modro-oranžový roh. Místo, kam na simulátoru kostky patří bílo-modro-červený. Video: postup skládání Rubikovy kostky Pokud vám nestačí psaný návod na složení Rubikovy kostky a ani nechcete využít online solver, ale stále máte touhu naučit se sami hlavolam pokořit, tak dalším krokem může být výukové video. Tyto stránky se věnují speedcubingu, tj.


Všechny kostky promazáváme, nezasekávají se, ani nerozpadají, jsou ideální pro začátečníky. Budete schopní dokončit tah dříve, než myšlenku přebije jiná. Pojem speedcubing označuje systém soutěžení ve skládání Rubikovy kostky a příbuzných hlavolamů. Jak název napovídá, jde především o soutěže v co.


Obdivuhodný výkon předvedl v sobotu teprve patnáctiletý Patrick Ponce na závodech v americké Virginii. Rubikovu kostku se mu podařilo složit za neuvěřitelnýc. Trápíte se při skládání Rubikovy kostky a nevíte si rady, jak ji vůbec složit? Pak se podívejte na následující video, ve kterém jihokorejský borec Sejung Beom Čo kostku složil za 5vteřiny a ustanovil tím světový rekord.


Speedcubing - rychloskládání rubikovy kostky Úvod do skládání Rubikovy kostky. Rubikova kostka je jeden z nejpopulárnějších hlavolamů na světě. Skládání rubikovy kostky poslepu Kostka 3x3xSkladani poslepu Komentáře: Služení rubikovy kostky poslepu nemusí být tak těžké, jak by se mohlo na první pohled zdát. Koukněte se na video, které Vám ukáže jak na to.


Návody na skládání rubikovy kostky 7x7x7. Složení této kostky se příliš neliší od předchozí velikosti 6. Pokud jste neměly problém složit kostku 5x5. Nejznámější klasické metody skládání kostky nejsou pro speedcubing příliš vhodné, protože na složení je potřeba poměrně vysoký počet tahů.


Věk u skládání Rubikovy kostky totiž nehraje žádnou roli. Soutěžit spolu budou desetiletí, třicetiletí i šedesátiletí. Je to o tom mít v pořádku motorické funkce a neustále trénovat. Mám zkušenost, že v letech jsou hráči na vrcholu a za další čtyři roky už jdou do ´důchodu´,“ říká Jaroslav Flejberk, hlavní pořadatel a jeden z největších.


Pravidla závazná pro pořadatele mistrovství světa ve skládání Rubikovy kostky podle Světové kostkařské asociace (Worl cube asociation). První mistrovství světa ve skládání Rubikovy kostky se konalo dne 5. Akce se účastnilo speedcuberů – vítězů národních. Celý projekt byl zrenovován a přemístěn na dovou doménu.


Zde naleznete vše z původního projektu a mnohem více. Jedna z extrémních variací Rubikovy kostky , která při skládání dosahuje různých a šílených tvarů! Jedna ze zajímavých variací Rubikovy kostky , která při skládání d. Pak vyzkoušejte videonávo který vám poodhalí tajemství skládání Rubikovy kostky typu 3x3. Uvidíte sami, že zas tak složité to není, jak se na první pohled zdá.


Prodej Rubikovy kostky 2x2x 3x3x 4x4x 5x5x 6x6xa 7x7xa dalších hlavolamů v našem specializovaném e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky