pondělí 18. září 2017

Podlahová lišta pro vedení kabelů

Soklové lišty pro vedení kabelů Speciální podlahové soklové lišty Arbiton pro vedení kabelů , se vyznačují zcela jednoduchou a velmi rychlou montáží, bez použití hmoždinek. Speciální podlahová soklová lišta Arbiton LMMaxima pro vedení kabeláže, vyznačující se naprosto jednoduchou a velmi rychlou montáží bez použití příchytek. Podlahová lišta pro vedení různých kabelů.


Lišta izzi je nástupkyní nejprodávanější podlahové lišty v – lišty Smart Flex. Krycí lišta struktura bílá. PODLAHOVÁ LEPIDLA Schonox.


DÖLLKEN - pro vedení kabelů Döllken SLK plastová. Soklová lišta pro vedení kabelů SALAG NGFLišta SALAG NGF 56mm. Geniální konstrukce lišt SALAG nové generace umožňuje, aby to bylo pohodlné.


Pro zakrytí připojovacích kabelů u plochých televizorů, projektorů, reproduktorů. Hliníkový samolepící přechodový profil Profilteam Buk Epro vedení kabelů nejen na podlaze ale i na stěně. Od firmy Schneider Electric je v kategorii elektroinstalačních lišt zařazen důmyslný přípojnicový systém Canalis vhodný pro osvětlovací okruhy a univerzální i nstalační systém OptiLine parapetních kanálů, sloupů, sloupků, podlahových krabic a zásuvkových boxů pro silové, datové i telefonní rozvody. Montáž je velmi jednoduchá díky použití rohů a koutů v barvě Vámi zvolené lišty. Lištou lze vést snadno kabely díky odnímatelné vrchní části lišty.


Hliníková samolepící přechodová podlahová lišta AVpro vedení kabelů na podlaze. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Plastová soklová lišta Arbiton LMINDO Ořech Rubra pro vedení kabeláže.


Díky zvláštním gumičkám na horním a dolním okraji. Systémový sloupec nabízí snadný způsob skrýt vedení kabelů do jakékoliv výšky. Přechodová lišta Pavola champ. Navíc jde doplnit o univerzální držáky AVdo kompletního elegantního řešení vašeho systému domácí zábavy.


Dřevěná podlahová lišta z masivu v různých profilech pro široké využití. Podrobný popis produktu. Vhodná pro každou podlahu.


Dodávána v dekorech s. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plastová podlahová lišta z PVC (probarvený plast) v dekoru dub burgundský. Jedná se o odklápěcí lištu s prostorem pro uložení kabelů - už žádné. Tato webová stránka používá soubory cookies za účelem poskytování co nejlepších webových služeb.


Pro přetření spojů dodáváme stejný lak v lahvičkách. Ne nadarmo se říká, že to chce klid a nohy v teple. Pro uložení kabelů je možno využít.


Jaké použít chráničky pro venkovní vedení ? Existuje norma uvádějící prostupy kabelů přes plechové hrany? Mohu vedení uložit přímo pod plovouci podlahu? Ochranné trubice na kabely. Patch panel Velmi dobrým řešením pro vedení kabelů jsou předem.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Společnost K-Produkt Holding a. RICO LEO SOKLOVÁ LIŠTA pro vedení kabelů.


Lišta je určena pro vnitřní i venkovní aplikace. Fixační úchyty na liště jsou od sebe vzdáleny 1cm, rozteč kabelů lze tedy dle potřeby měnit s přesností 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky