pátek 2. března 2018

Magneticke zamky na dvere

Nekonečný výber kľučiek, interierove, kľučky na dvere , sklenené, madla, posuvné,TUAPI, kľučky na okna , poštové schránky, kovania na sklo. Elektromagnetické zámky sú vhodné aj na nesprávne doliehajúce dvere (čím opätovne možete ušetriť náklady na nové vchodove dvere ). Rovnako zlepšujú funkčnosť samozatvárača, pretože telo zámku a nárazová platnička majú schopnosť samo-priľnutia. Ale napriek tomu je každé druhé dvere vo vnútri našej krajiny vybavené takými zámkami.


Pozrime sa na hlavné výhody, nevýhody magnetických zámkov, najčastejšie otázky týkajúce sa tohto typu zámku, ceny týchto zariadení, ako aj hlavné typy magnetických zámok.

Produkt bol úspešne pridaný do vášho košíku. Magnetické dverové zámky sú veľmi obľúbeným produktom. Jedná sa o veľmi tiché zámky.


Vďaka magnetu stačí dvere len privrieť a oni sa už sami dovrú. Sú vhodné aj na nesprávne doliehajúce dvere a zlepšujú funkčnosti samozatvárača, pretože telo zámku a nárazová platnička majú schopnosť samo-priľnutia. Inštalujú sa na vnútornej strane dverí, čím sú chránené pred odcudzením alebo poškodením napr. Ich vlastnosti a spôsob montáže ponúka možnosť inštalácie viacerých elektromagnetických zámkov do.


In order to guarantee the best service possible, we make use of cookies.

Náš internetový obchod používa súbory cookies, aby sme mohli poskytnúť lepšie používateľské prostredie pre nakupovanie. V této kategorii najdete moderní a tiché zámky, magnetické i mechanické zámky. Speccializujeme se na dovoz zámků z Itálie od společnosti Bonaiti.


U klasických dveří jsou magnetické zámky již běžně k dostání. My Vám však nabízíme magnetické zámky na skleněné dveře. Zámky tu sú v štrnástich povrchových úpravách. Zámkové zámky na drevené dvere.


Pri inštalácii dverí vo vašom dome je veľmi dôležité okamžite postarať o kvalitný zámok. Západka je stále veľmi populárna a je inštalovaná na dvere v sanitárnych miestnostiach, čím viac dizajnérov vyvíja veľmi štýlové a originálne modely, ktoré môžu byť vybrané pre konkrétny štýl interiéru. Dverová zámka pre drevené. Pri tlaku tesnenia na dvere a tým pádom aj na strelku, dochádza k zťaženiu otvárania dverí kľučkou, ktoré je nepríjemné a tuhé.


Jednobodové pre vstupné dvere - jedná sa o štandartné zámky pre vstupné dvere z dutého profilu s rozličnou osovou hĺbkou a prevedeniami čela zámku. Jednobodové pre vnútorné dvere -štandartné dverné zámky z radu BKS pre vnútorné dvere z dutého profilu v rozličných osových hĺbkach a prevedeniach čela zámku. Kľučky na interiérové a exteriérové dvere. V našej ponuke nájdete kľučky od overených európskych výrobcov ako TUPAI, Ghidini, Mariani, AXA.


Zámka na dvere s kľučkou Vision Smart zámok dverí s kódovou klávesnicou a kľučkou vám umožní odomykanie a zamykanie dverí cez aplikáciu pre Smart home ako aj cez kódovú klávesnicu.

Samozrejmosťou je aj otvorenie kľúčom. DOMÁCNOSŤ SIEŤKY NA DVERE. Zoradiť produkty podľa: Zobraziť na stránku: Top. Zadlabacie zámky sú neoddeliteľnou súčasťou každých dverí.


Bez nich by to samozrejme neboli dvere. Ponúkame ich v troch vyhotoveniach, ako extra krátka vložka, stavebná vložka s gombíkom a klasická stavebná vložka. V našom sortimente nájdete zámky na kľúč, na WC.


Kovanie Na dvere Zadlabávacie zámky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky