pondělí 19. března 2018

Mulčovací kůra cena

K výrobě této mulčovací kůry byla použita čerstvá kůra těch nejušlechtilejších jehličnatých stromů. Využijte možnosti objednat si volně loženou mulčovací kůru dle Vašich představ formou elektronické objednávky v našem E- shopu. Velkým pomocníkem je mulčovací kůra.


Pokud ji navrstvíte na záhon, na plevel vyzrajete. Používá se jako dekorace do záhonů a působí estetickým dojmem. Mulčovací kůra je 1 přírodní materiál vyrobený ze smrkové kůry a zbytků štěpek.


Zároveň výrazně omezuje růst plevelu a postupně zvyšuj. Další slevy hnojiv a substrátů na Kupi. Doporučujeme kombinaci s geotextílií případně doplnit o neviditelný obrubník. Půda pod mulčovací kůrou tak rychle nevysychá a zůstává déle vlhká.


Jde o náhradu dřevěné kůry - jako dekoračního výsypu na vaší skalce nebo květináči. Kamenná kůra vypadá jako zkamenělé dřevo. Drcená mulčovací kůra hlavně pro zahradnické účely. Cena pro maloodběratele je 8Kč vč.


Buď si můžete přijet sama nebo Vám můžeme sjednat dopravu. V ceně mulčovací kůry není zahrnuta doprava. Platí v prodejnách Platí od: Sobota 27. To se Vám líbí: dobrá cena Kůra krásně voní, má pěknou barvu, není příliš hrubá a není plesnivá, jak se občas u jiných dodavatelů stává.


Dokonale se hodí k pokrývání půdy okolo záhonů, okrasných a ovocných stromů, k vysypávání cest a na úpravy dětských hřišť a koutků. Volně ložená mulčovací kůra. Můžete si sami nabrat do vozíku, nebo do vlastních pytlů. Platba dle naloženého objemu. Měří se neutlačované množství ve vozíku.


V případě utlačování kůry Vám prodavači objem vynásobí paušálem 3. Vhodné je pod vrstvu kůry použít mulčovací textilii, která zabraňuje prorůstání plevele a tím se prodlouží efekt i životnost mulčovací kůry. Kvalitní mulčovací kůra. Minimální objednávka 25m3. Cena obsahuje dopravu do Plzně a okolí. Množství: 25mDodání do jednoho týdne od objednání.


Odběr při množství (- 2m 3). Zajistíme individuální dopravu, vlastní odběr není možný. Nejmenší odběr kubíku. Orientační cenu za dopravu Vám předem. Dále slouží výborně k vysypávání cest, oddělování záhonů, pokrytí půdy okolo okrasných a ovocných stromů, na úpravu dětských hřišť a koutků.


Nabízím kvalitní mulčovací kůru vč. Do pytlů se množství odměřuje připravenou nádo. Určení: k mulčování záhonů (zabraňuje růstu plevelů a odpařování vláhy z půdy), okolo okrasných a ovocných stromů, k vysypávání cest, oddělování záhonů a na úpravu dětských hřišť a koutků. Mulčování je v dnešní době nejrozšířenější ochranou vysazených rostlin a keřů.


Bez použití chemických herbicidů dokonale zabraňuje růstu plevelů a udržuje půdní vlhkost. Inzerát mulčovací kůra v okrese Olomouc , cena 700Kč, od Stejskal Michal na Sbazar. Stále je v nabídce volně ložená kůra.


Možnost platby prostřednictvím platební karty. Prodej jablek a ovocných moštů. Slouží k udržení prostorů kolem stromů, keřů, či okrasných záhonů bez plevele, udržuje vlhkost a má také estetickou a dekorativní funkci. Tato barevná dřevní štěpka má stejnou funkci jako mulčovací kůra , chrání půdu před růstem plevele, velmi dobře zabraňuje vysychání horních vrstve půdy a udržuje tak dobou vlhkost pro okrasné rostliny.


Nejvíce se používá k zamulčování záhonů s okrasnou výsadbou (na netkanou textilii, nebo i na samotnou zem).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky