pondělí 19. března 2018

Ocelový jekl

Pod pojmem jekly se ukrývají uzavřené ocelové profily, které mají nespočet použití. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce. Jekl je pojem, který v hutním průmyslu označuje uzavřené ocelové profily, které mají velký rozsah svého využití a nespočet různých tvarů. Uzavřené obdélníkové profily s podélným svárem, válcované za tepla.


Jekly - uzavřené svařované profily.

Ocelový uzavřený profil, obdélníkového tvaru s podélným svárem, tak zvaný jekl , silnostěnný. Uzavřené profily se čtvercovým průřezem, tedy jekly různých rozměrů i výrobních délek přesně podle vašich potřeb. Tyto čtvercové profily nabízíme. Při dělení materiálu skladem se zbytkem menším než m, nebo je-li jekl na objednání, je min.


Tenkostěnné jeklové profily a další uzavřené se vyrábí jako čtvercové jekly, obdélníkové jekly nebo speciální jekl. Tenkostěnné uzavřené - jekl , jackl, jäckl, dutý profil ocelový , hranatá trubka (THR), čtvercová či obdélníková trubka. S tenkostěnnými profily uzavřenými se setkáváme také pod pojmem jekl , jackl, jäckl, jackel, jäckel, dutý profil, hranatá trubka (THR), čtvercová nebo obdélníková trubka.


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pozinkovaný jekl - čtvercový. Sloupky a vzpěry) Hodnocení produktu:. Vše pod jednou střechou.


Od hřebíku po kolejnici, profilovou ocel nebo hliníkové a měděné slitiny, to vše a mnohem víc najdete v našem sortimentu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Velkoobchod hutním materiálem FERONA a. Prodej pozinkovaných jacklů realizujeme paletovou přepravou po celé ČR. Ocelový nerezový uzavřený profil , čtvercového tvaru s podélným svárem.


Inzerát Koupím nerez jekl 50x10xv okrese Ostrava-město, cena 3Kč, od Iveta. Spojka s meziprstencem pro jekl 40xmm. KVH profil a porovnání – ekonomicko. Profily uzavřené svařované černé s obdelníkovým průřezem v délkách 6m, 12m, popř. Dělení na požadované délky je.


CZ-60x40x- Jekl hladký. Dostávajte najnovšie info o akciách.

Nestandardní ocelový profil, praporkový , tvaru L. Využívá se na výrobu bran a dveří – rámy a výplně. Vypadá to dost dobře, ale dívám se, že vy máte pletivo k rámu nabodované a tuto možnost každý nemá. Na přichycení pletiva samořezkama. Výrobní, obchodní a inženýrské služby v oboru stavební a strojní kovovýroba.


Zde naleznete kompletní sortiment ocelových tyčí průřezu L – výrobní délky a rozměry rovnoramenných i nerovnoramenných ocelových tyčí L. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Profil tenkostěnný ocelový uzavřený JÄKL čtvercový, obdélníkový, oválný, plochooválný, L,. Prodám tento ocelový svařený nosník z jeklů.


Svařen v jeden celek dle nákresu. Základním zaměřením společnosti je skladování a prodej uzavřených ocelových profilů, silnostěnných bezešvých a svařovaných trubek, válcované a. Inzerát Ocelové profily jekl (jakl), trubky, pásovina v okrese Vyškov, cena 10Kč, od Topczech na Sbazar. Popis: Nabízím ocelové profily - viz foto.


H-- Regulovatelný závěs - pantUrčeno pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky